• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF-Adalet (Önlisans)

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Selam arkadaşlar;

Adalet bölümünde okuyan arkadaşlar, tecrübelerimizi, sınav zorluğunu, neler yaşadığımızı burada paylaşalım mı? Sınavlar ezber gerektiriyor mu? Ne kadar süre çalışıyorsunuz? Geçmiş yıllarda çıkan sorularla alakalı mı vize-finaller?

Bana daha kitaplarımı bile vermediler; ama murat yayınlarının kaynak kitabını almak istiyorum. :ssz::17::18:

Selam kızlar bende 2. üniversite olanağından yararlanarak adalet bölümüne yazıldım.. Daha önce 4 senelik bir bölüm okudum ve memur olmak istiyorum ama malesef puanları çok yüksek..
O yüzden bende 2 senelik bir bölüm okumaya ve o zamana kadarda geçici işlerde çalışmaya karar verdim, okul bitincede adam akıllı kpssye çalışıp atanmaya çalışıcam.. Önü açık bir bölüm olduğu için ve sevdiğim bir alan olduğu içinde adaleti seçtim..
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. Herkese başarılar diliyorum :)

Mrb kızlar adalet okuyan ben değilim ama arkadaşlarım var , ben muhasebe okuyorum. Adalet okuyan arkdşlarımdan duyduğum kadarıyla başlı başına ezber , çalışıldığı zaman kolay bi bölüm tabi her bölüm için geçerli bu , sizlere tavsiyem karacan , egem ve murat eğitim yayınları bu kitaplardan faydalanabilirsiniz.Umarım yardımcı olmuşumdur sizlere hepinize başarılar..:)

slm kızlar bende yeni başlıyorum bu bölüme pek bilgim yok ama yardımcı olursanız sevinirim.

kredili sisteme geçildi fakat tam anlamıyla bilmiyorum derslerimi falan seçtim ama kafama göre işte bilinçli deil...
2. sınıf derslerden 3 tane seçtim. şimdi 2. sınıfta o derslerden sorumlu olmayacak mıyım.bi de bitirdikten sonra iş bulabilme ihtimalim nedir. kpss atamak için kaç puan almak gerekiyo

biri bana çalışmam için gaz versin allah askına butun derslerden kalıcam yoksa öf öfff :43:hiç içimden gelmio ya hele .. hukuku zart hukuku zurt hukuku .. kitapları görünce iyce şevkim kaçıo oku oku gec bi bölüm aslında ama gelin beni o masaya oturtun işteeee :43::43:

bende bu sene aöf adalet seçmek istiyorum.. Puan durumu nedir ? bilgilendirirseniz çok sevinirim arkadaşlar

Selam kızlar bende 2. üniversite olanağından yararlanarak adalet bölümüne yazıldım.. Daha önce 4 senelik bir bölüm okudum ve memur olmak istiyorum ama malesef puanları çok yüksek..
O yüzden bende 2 senelik bir bölüm okumaya ve o zamana kadarda geçici işlerde çalışmaya karar verdim, okul bitincede adam akıllı kpssye çalışıp atanmaya çalışıcam.. Önü açık bir bölüm olduğu için ve sevdiğim bir alan olduğu içinde adaleti seçtim..
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. Herkese başarılar diliyorum :)

2.ÜNİVERSİTE olanağıyla adalete girilebiliniyormuymuş bacımmmmm.... bana kontenjanlı adalet bu yüzden illaki sınav şart diyolardıda ygs şart diye duymuştum

2.ÜNİVERSİTE olanağıyla adalete girilebiliniyormuymuş bacımmmmm.... bana kontenjanlı adalet bu yüzden illaki sınav şart diyolardıda ygs şart diye duymuştum

Ben ve o gün sırada tanıştığım birçok arkadaş kaydını yaptırdı o bölüme sen nerden bilgi aldın bilmiyorum ilk defa duydum bunu..

ben henüz hiç başlamadım çalışmaya yardımmmmmmmmm.. hangi dersler kaç ünitee olcakkk offfffff puffffffffff yardım

arkadaşlar bende adalet bölümünü okuyorum bende derse başlayalı çok olmadı ama derse çalışmak zorundayız lütfen birbirimize yardımcı olalım ve başaralım.....:16::16::16:

canım demek 1.sınıfsın ne güzel sınava az bi zaman kaldı inş sınavımız iyi geçer.hangi yayınlara çalışıyorsun?:3::3:

Ben daha çalışmaya başlamadım desem :27:
Kitaplarımı bile tamamlayamadım bugün 3 tane daha alabildim hala eksiğim var..

Aynen kızlar benim de kitaplarım eksik :5::5::5::5:

ben murat yayınlarının çözümlü sorularını aldım. bu hafta sonu konu çalışıp ardından onu çözücem. :(((

kızlar bu arada kitabın yarısından- ilk yarısından sorumluyuz haberiniz olsun.

Back