Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

parası neyse verelim yoksa durum vahim şu an
cidden onlar bizden önce sınav oluyolar ve onlara sorulanların çoğu aynen bize de soruluyo öyle mi?

Yaaaa
İsmi ne tam olarak uygulamanın?
Aof cepte diye bir uygulama 9 tl ücreti . Hadis sorularına baktım bizimkilerle ayni azerbeycan değil ama avrupa programı azerbeycan programında ilahiyat yok .

Selamun aleykum kizlar
Bende bu sene ilahiyata kayit yaptiricam.kafamda cok karisik.kayitla birlikte kpssye onlisans olarak sinava girmek istiyorum boyle bi sansim varmis giren bilen bilgisi olan varmi.iki yillik ilahiyati daha erken bitirilebilinirmi.bu sinavin iki yil gecerlilik suresi olduğundan ben okulu haziranda bitirsemde ekimde tekrar sinav olucak atamalar varmi haziranla ekim arasinda kafam cok karisik bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim sorularıma cevap bulamiyorum

2 yıllık ilahiyat 2 yılda biter daha erken bitmez.Evet sınava girersiniz ama sınav ekim de basvuru agustos gibi aöf kayıtları eylül gibi oluyor genelde. kpss başvuru için önlisans kayıtınız olmayacak.Önlisan kayıtınız olmazsa önlisans başvuru yapamazsınız.

Ben kayitlar ağustosta diye biliyordum buna dayanarak onlisans okucam demistim
Anadolu üniversitesi ygs kayıtları eylül de 2014 ten beri.Yine eylül de olursa önlisans kpss giremezsiniz.kpss basvurusu agustosta ama önlisans kayıtınız olmadan başvuru yapamazsanız.

ygs girdiniz mi tercihler temmuzda.

Ewet ygsye girdim 297puanim sıralamaya gore aliniyomus ama puanimda kotu degil gelir diye dusunuyorum

Canim
Ben simdi isletme okuyorum 3 sinif. Bundan sonra da insallah ilahiyat okumak istiyorum.
2. Universite kaydimi mezun olduktan sonra mi yaptiracagim ?
Universite sinavina girmeme gerek var mi ?
eger anadolu istiyorsan evet mezun olduktan sonra ama istersen erzurum atatürk aöf kayıt olursun mezun olmana gerek yok.Kpss düşünüyorsan lisans mezunu olacagın için önlisans giremezsin ama ilahiyattan mezun olunca.

eger anadolu istiyorsan evet mezun olduktan sonra ama istersen erzurum atatürk aöf kayıt olursun mezun olmana gerek yok.Kpss düşünüyorsan lisans mezunu olacagın için önlisans giremezsin ama ilahiyattan mezun olunca.
Canim ben onlisanstan 87 puanla atama bekliyorum ama atanamiyorum
Bolumumden atama yok, duz memur alimi da cok az oldu bu sene atanamadim, son atamayi bekliyorum insallah.
Oda olmadi 2018 den lisanstan kpss ye girecegim isletme mezunu olarak.

İlahiyati kendi gelisimim.icin okumak istiyorum. İsletme bittikten sonra anadoludan baslarim o zaman insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…