- 23 Kasım 2010
- 1.343
- 1.233
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.821
Ben de sinavdan sonra koydum kitaplığın dışına onlar bana bakıyor ben de onlara bakiyorum. Kapaklı bölüme koymadim özellikle bir muddet bakisalim diye.
parası neyse verelim yoksa durum vahim şu anHanımlar ben avrupa ilahiyat sorularını buldum bizimkilerle ayni çoğu soru aof cepte uygulamasında var ama ücretli uygulama
YaaaaHanımlar ben avrupa ilahiyat sorularını buldum bizimkilerle ayni çoğu soru aof cepte uygulamasında var ama ücretli uygulama
parası neyse verelim yoksa durum vahim şu an
cidden onlar bizden önce sınav oluyolar ve onlara sorulanların çoğu aynen bize de soruluyo öyle mi?
Aof cepte diye bir uygulama 9 tl ücreti . Hadis sorularına baktım bizimkilerle ayni azerbeycan değil ama avrupa programı azerbeycan programında ilahiyat yok .Yaaaa
İsmi ne tam olarak uygulamanın?
Allah Allah.şaşırdım.onlar bizden önce oluyolar sınavı öyle mi?Aof cepte diye bir uygulama 9 tl ücreti . Hadis sorularına baktım bizimkilerle ayni azerbeycan değil ama avrupa programı azerbeycan programında ilahiyat yok .
Yok cnm onlar daha vize sınavı bile olmamış .Allah Allah.şaşırdım.onlar bizden önce oluyolar sınavı öyle mi?
2 yıllık ilahiyat 2 yılda biter daha erken bitmez.Evet sınava girersiniz ama sınav ekim de basvuru agustos gibi aöf kayıtları eylül gibi oluyor genelde. kpss başvuru için önlisans kayıtınız olmayacak.Önlisan kayıtınız olmazsa önlisans başvuru yapamazsınız.Selamun aleykum kizlar
Bende bu sene ilahiyata kayit yaptiricam.kafamda cok karisik.kayitla birlikte kpssye onlisans olarak sinava girmek istiyorum boyle bi sansim varmis giren bilen bilgisi olan varmi.iki yillik ilahiyati daha erken bitirilebilinirmi.bu sinavin iki yil gecerlilik suresi olduğundan ben okulu haziranda bitirsemde ekimde tekrar sinav olucak atamalar varmi haziranla ekim arasinda kafam cok karisik bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim sorularıma cevap bulamiyorum
Sagol canim sen ilahiyatmi okuyosun2 yıllık ilahiyat 2 yılda biter daha erken bitmez.
yukarıda düzenledim gördünüz degil mi.Ben işletme okuyorum bu sene dondurdum.Sagol canim sen ilahiyatmi okuyosun
Ben kayitlar ağustosta diye biliyordum buna dayanarak onlisans okucam demistimyukarıda düzenledim gördünüz degil mi.Ben işletme okuyorum bu sene dondurdum.
Anadolu üniversitesi ygs kayıtları eylül de 2014 ten beri.Yine eylül de olursa önlisans kpss giremezsiniz.kpss basvurusu agustosta ama önlisans kayıtınız olmadan başvuru yapamazsanız.Ben kayitlar ağustosta diye biliyordum buna dayanarak onlisans okucam demistim
Ewet ygsye girdim 297puanim sıralamaya gore aliniyomus ama puanimda kotu degil gelir diye dusunuyorumAnadolu üniversitesi ygs kayıtları eylül de 2014 ten beri.Yine eylül de olursa önlisans kpss giremezsiniz.kpss basvurusu agustosta ama önlisans kayıtınız olmadan başvuru yapamazsanız.
ygs girdiniz mi tercihler temmuzda.
aof de puan önemli sıralama degil.Ewet ygsye girdim 297puanim sıralamaya gore aliniyomus ama puanimda kotu degil gelir diye dusunuyorum
Canimaof de puan önemli sıralama degil.
eger anadolu istiyorsan evet mezun olduktan sonra ama istersen erzurum atatürk aöf kayıt olursun mezun olmana gerek yok.Kpss düşünüyorsan lisans mezunu olacagın için önlisans giremezsin ama ilahiyattan mezun olunca.Canim
Ben simdi isletme okuyorum 3 sinif. Bundan sonra da insallah ilahiyat okumak istiyorum.
2. Universite kaydimi mezun olduktan sonra mi yaptiracagim ?
Universite sinavina girmeme gerek var mi ?
Canim ben onlisanstan 87 puanla atama bekliyorum ama atanamiyorumeger anadolu istiyorsan evet mezun olduktan sonra ama istersen erzurum atatürk aöf kayıt olursun mezun olmana gerek yok.Kpss düşünüyorsan lisans mezunu olacagın için önlisans giremezsin ama ilahiyattan mezun olunca.