- 19 Temmuz 2012
- 6.999
- 8.649
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Ekledim cankuş...Olur beni ekleyebilirsin cankuş
yok benim de maalesef.Arapca 2 unite 1 ...yanmisim ki ne yanmis...
Mikrodalga keske olsaymis bilgim..senin var sanirim?
kayıt yenileme dedigin ne oluyo acaba? Bn acıkögretime kayt yaptrdm bu sene sadce o kdr başka şeylerde mi yapılack yardmcı olur musn??Aöf okuyanlar ve takip edemeyenler unutmayın ki yarın kayıt yenileme dönemi başlıyor. Toplam süre 11 gün. Kayıt yenilemeyi unutmayın.
Bahar dönemi için takvim verilmiş. Kayıt yenileme ve sınav tarihleri. Herkese kolay gelsin :)
http://www.aofhaberleri.com/duyurular/guz-donemi-kayit-yenileme-h142.html
2015 te Yeni kayıt olduysanız sizlik bir durum değil. 2.sınıf ve diğer üst siniflarin yaptığı olay.kayıt yenileme dedigin ne oluyo acaba? Bn acıkögretime kayt yaptrdm bu sene sadce o kdr başka şeylerde mi yapılack yardmcı olur musn??
tm canm sagolasın :)2015 te Yeni kayıt olduysanız sizlik bir durum değil. 2.sınıf ve diğer üst siniflarin yaptığı olay.
Siz de 2.dönem bahar dönemi para yatırıp yeni kitap alacaksınız.
Ne gibi değişiklik. Yine eskisi gibi.Arkadaşlar bu sene ders sisteminde sınavlarda değişiklik var mı?
Ne gibi değişiklik. Yine eskisi gibi.
Bir vize+bir final.
Butunleme yok.can eğrisi var.
Tek ders sınavı var sadece son sınıf öğrencileri için.
Evet devam kalkacak dediler ama hiç bir yerde görmedim.Çan eğrisi devam mı yani? Benim sormak istediğim oydu aslında
Bildiğim kadarı ile sınıfta kalma yok sanırım cnm dersten kalıyorsun üst sınıfa geçince o dersleri de veriyorsunarkadaşlar sınıf geçme,kalma hakkında hiç bir bilgim yok desem inanır mısınız?:)
2 ay sonra burada "sınav sonucu berbat,vizeden kaç alırsam geçerim" türevinde sorularla karşınızda olursam beni aydınlatın emi=))
Sınıfta kalma yok dersten kalma var.geçip gecmedigin final den sonra belli olur. 30 Lada geçersiniz 30 Lada kalırsınız diğer öğrencilerin notlarına bağlı.arkadaşlar sınıf geçme,kalma hakkında hiç bir bilgim yok desem inanır mısınız?:)
2 ay sonra burada "sınav sonucu berbat,vizeden kaç alırsam geçerim" türevinde sorularla karşınızda olursam beni aydınlatın emi=))
Ha ha ha ..aynennn..dogru vallaSınıfta kalma yok dersten kalma var.geçip gecmedigin final den sonra belli olur. 30 Lada geçersiniz 30 Lada kalırsınız diğer öğrencilerin notlarına bağlı.
Yani çok çalışıp can egrisini yukseltmeyelim.
oo süpermiş=))Bildiğim kadarı ile sınıfta kalma yok sanırım cnm dersten kalıyorsun üst sınıfa geçince o dersleri de veriyorsun