Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Arapca 2 unite 1 ...yanmisim ki ne yanmis...
Mikrodalga keske olsaymis bilgim..senin var sanirim?

Arapca 2 unite 1 ...yanmisim ki ne yanmis...
Mikrodalga keske olsaymis bilgim..senin var sanirim?
yok benim de maalesef.
merak ettiğim bir şey var.ilahiyatın birinci senesi emsile,ikinci senesi bina bilgileriyle okunabilir mi?yoksa emsile,bina,maksud hepsi bilinirse ancak mı okunabilir?
birinden yardım almak lazım,kafamda oturtmaya çalışıyorum.var mıdır bilen?

kayıt yenileme dedigin ne oluyo acaba? Bn acıkögretime kayt yaptrdm bu sene sadce o kdr başka şeylerde mi yapılack yardmcı olur musn??

kayıt yenileme dedigin ne oluyo acaba? Bn acıkögretime kayt yaptrdm bu sene sadce o kdr başka şeylerde mi yapılack yardmcı olur musn??
2015 te Yeni kayıt olduysanız sizlik bir durum değil. 2.sınıf ve diğer üst siniflarin yaptığı olay.
Siz de 2.dönem bahar dönemi para yatırıp yeni kitap alacaksınız.

benide ekleyin adalet 1 im bi yıl kitabı geçen gün salonda gezdirip geri yerine koydum ama sadece elimde tuttum içinde rne varmış diye bakmadım

DENETİM
SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
STRATEJİK YÖNETİM I
TÜRK VERGİ SİSTEMİ

kızlar bir tane ders almam lazım , en kolayı hangisi :)))))))))) denetim zor olduğunu biliyorum.

arkadaşlar sınıf geçme,kalma hakkında hiç bir bilgim yok desem inanır mısınız?:)
2 ay sonra burada "sınav sonucu berbat,vizeden kaç alırsam geçerim" türevinde sorularla karşınızda olursam beni aydınlatın emi=))

Bildiğim kadarı ile sınıfta kalma yok sanırım cnm dersten kalıyorsun üst sınıfa geçince o dersleri de veriyorsun

Sınıfta kalma yok dersten kalma var.geçip gecmedigin final den sonra belli olur. 30 Lada geçersiniz 30 Lada kalırsınız diğer öğrencilerin notlarına bağlı.

Yani çok çalışıp can egrisini yukseltmeyelim.

Ha ha ha ..aynennn..dogru valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…