Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Değil ya.. bende başlamadım başlıcam bugün.. yalnız özet çıkararak başlıcaksan anca yetiştiririz..
Neden bide 3 fark dersi var bu dönem 6+3=9 dersimiz olacak...
Hmm ben bi al kala çalısıyorum genelde özet çıkarıyorum mobil deneme çöçüyorum murat yayınlarının sorularını çözülorum

Yok cnm tek tek anlattı önce harf fiil isim ayırt etmeyi 1. Videoyu izledin mi ? Aof kitabını açmadım bile sonra belki tekrar niteliğinde bakarım
öyle mi,doğrudur.benim izlediğim birinci video değildir.
ben yine sınava yakın bakın derim,çünkü oradaki kelime ve cümleleri sınavda kullanıyorlar.

Canim neden 1. Dönem 2 den ders almiyorsun...
Bak netten arkadaslarin paykastiklari videolari incele...ikisi de 10 numara bence...
Mikrodalganin paylastigi videolari izlemistim ben gecen sene 1. Donem..
2 de pek calistigim soylenemez..ama benim az biraz bilgim var sanirim...
kural bilmiyorumda..kelimeleri kestiriyorum az bucuk galiba
Sende videolari izle,kitaptanda takip et..yaparsin ins

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..
Eklememi isteyenler belirtebilir mi?

Eski kayıt olduğun için 2.sınıf dersinde alırsın. Sınıfta kalma yok dersten kalma var.
2.sınıf derslerinde alıp mezun olursun.

kızlar ben 1. dönem muafiyet işlemlerini yaptırdım
ama sanırım 2. dönem yaptırmamışım ünide verdiğim dersler ff görünüyor
gerçi ortalama yazan kısımda başarılı yazıyorda
onlara muafiyet yaptırma şansım olurmu?

3 ekim de bitti diye biliyorum ama yinede bir telefon aç.

Arkadaslar suanda islam sanatlari tarihi ikinci unitedeyim .ikinci unite cok sikici geldi tamamen ezbere dayaniyor .

kızlar Merhaba lütfen bana yardım edin. uzun bir aradan sonra kaydını yeniletecegim inşallah. 45 kredilik ders alsam dahami iyi olur yoksa 30 da bırakayimmi kredili sistemde ilkez okucam hiç bir bilgim yok.
Bir de 1. sınıftan 3 dersim kalmıştı. Hukuk davranış Bilimleri birde iktisat o kaldıklarımin hepsinin yerine 6 ders zorunlulugu var. Güz döneminde 3 unu baharda 3 unu ve cok zor dersler hiç anlamadigim. ... nasıl çalışıcam sistem hakkında, birde şuradan çalış diyebileceğinız bi yer varmı.... nolur bana da bi yardım. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…