- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
-
- Konu Sahibi Minikkelebk
Hmm ben bi al kala çalısıyorum genelde özet çıkarıyorum mobil deneme çöçüyorum murat yayınlarının sorularını çözülorumDeğil ya.. bende başlamadım başlıcam bugün.. yalnız özet çıkararak başlıcaksan anca yetiştiririz..
Neden bide 3 fark dersi var bu dönem 6+3=9 dersimiz olacak...
öyle mi,doğrudur.benim izlediğim birinci video değildir.Yok cnm tek tek anlattı önce harf fiil isim ayırt etmeyi 1. Videoyu izledin mi ? Aof kitabını açmadım bile sonra belki tekrar niteliğinde bakarım
sanırım başka izlemişim.gençlikten değil de sabırsızlıktan diyelim biz ona=)Kız başka videomu izledinilk videoda ve kitabın başında isim ve fiiller var . Ayrucana biz senin gibi genç değilik hemen kapamıyoruz yavaş yavaş iyidir
Canim neden 1. Dönem 2 den ders almiyorsun...Bende duz lise mezunuyum ama arapcalardan gecemedim uzadi tekrar bu yil kayit yaptiracam.birinci donem sadece a1 ve a2 den girecem baska dersim yok .ikinci donem butun dersleri alacam cok kotu oldu. Siz nasil basardiniz arapcalardan gecmeyi ben temelimde olmadigi icin hic anlayamadim.tesekkur ederim actiginuz konu icin insaallah herkese yararli olur.
Eski kayıt olduğun için 2.sınıf dersinde alırsın. Sınıfta kalma yok dersten kalma var.Bende duz lise mezunuyum ama arapcalardan gecemedim uzadi tekrar bu yil kayit yaptiracam.birinci donem sadece a1 ve a2 den girecem baska dersim yok .ikinci donem butun dersleri alacam cok kotu oldu. Siz nasil basardiniz arapcalardan gecmeyi ben temelimde olmadigi icin hic anlayamadim.tesekkur ederim actiginuz konu icin insaallah herkese yararli olur.
3 ekim de bitti diye biliyorum ama yinede bir telefon aç.kızlar ben 1. dönem muafiyet işlemlerini yaptırdım
ama sanırım 2. dönem yaptırmamışım ünide verdiğim dersler ff görünüyor
gerçi ortalama yazan kısımda başarılı yazıyorda
onlara muafiyet yaptırma şansım olurmu?
telefonda yardımcı olamadılar3 ekim de bitti diye biliyorum ama yinede bir telefon aç.
ah kardeş hiç sorma,basma yarama=)Arkadaslar suanda islam sanatlari tarihi ikinci unitedeyim .ikinci unite cok sikici geldi tamamen ezbere dayaniyor .
Olur beni ekleyebilirsin cankuşYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz..
Eklememi isteyenler belirtebilir mi?
Çokta uzunnnnnah kardeş hiç sorma,basma yarama=)
Hoşgeldin . Yaş kaç canım ?Benide ekleyin lütfen aöf ilahiyat 1. Sinif
Hosbuldum 30 yasindayim yeni girdimHoşgeldin . Yaş kaç canım ?
yapacak bir şey yok artık aeben abla,ellerimizden öper bütün konular=)Çokta uzunnnnn