Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

İyi geceler :)
Eşimde oğlumda uyuyalı çoook oldu bense islam ahlak esaslarında 3.üniteyi bitirdim..Bu kitaplar öldürdü beni.Dilleri bu kadar mı ağır olur bu kadar mı anlatacağı şeyi en zor cümlelerle ifade eder.Bunu bi türlü aşamıyorum,deli olucam..
Size de ağır gelmiyor mu bu dil eyy ilahiyat grubu :) Çözüm bulan varsa söylesin sevabına..

An itibariyle ders durumum:
İslam inanç esasları 4.ünite bitti.
İslam ahlak esasları 3.ünite bitti.
Diğer derslere de ufak ufak başlayacağım inşallah..

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Arapca hakikaten zor bir dil.biraz altyapi var cok degil o da sinavlar icin yeterli olmaz sanirim netten Nejla Yansiman var onu izlemeyi dusunuyorum bayagi arapcayi guzel anlatiyor

İslam ahlak esaslarına başladım 1 ünite bitirdim ama ben mi üniteyi bitirdim omu beni bitirdi anlayamadım nefretlerimi sundum okurken resmen kitaba ..

evet biraz sıkıcı ama nefret de etmeyin ya:)sınav soruları konudan daha basit.belli başlı şeyleri soruyorlar,korkmayın=)
Canım aynen dediğin gibi sorular konudan daha yalın ve basit 2. üniteyi hiç okumadan soruları cevaplayabildim Kendime güven geldi 3 üniteyi de çalıştım ve o kadar sıkıcı gelmedi 3. Ünite şimdi eşimi çocukları uyuttum kızın odasında video bakıyorum Arapça .. Kuran dili ni tavsiye eden arkadaşa kucak dolusu sevgiler çok sade ve akla işleyici anlatıyor bayan

Bende duz lise mezunuyum ama arapcalardan gecemedim uzadi tekrar bu yil kayit yaptiracam.birinci donem sadece a1 ve a2 den girecem baska dersim yok .ikinci donem butun dersleri alacam cok kotu oldu. Siz nasil basardiniz arapcalardan gecmeyi ben temelimde olmadigi icin hic anlayamadim.tesekkur ederim actiginuz konu icin insaallah herkese yararli olur.

Arapca hakikaten zor bir dil.biraz altyapi var cok degil o da sinavlar icin yeterli olmaz sanirim netten Nejla Yansiman var onu izlemeyi dusunuyorum bayagi arapcayi guzel anlatiyor
Benim kitabını aldığim ve videosunu izlediğim bayanda aynı kişi .

İlahiyatta herkes arapça diyor . Gerisi geçilirmiş . O yüzden bende arapçaya öncelik veriyorum ..

şimdi siz söyleyince baktım kuran dili videosuna.ay içim şişti:)bayan çok yavaş anlatıyor.ya da ben diğerine alıştığım için öyle geliyor.isim fiil harf nasıl ayırt edilir daha onu anlatmadan marife nekreye geçti.sıralama aöf kitabına göre değil onu belirteyim şaşırmayın sonra.

Yok cnm tek tek anlattı önce harf fiil isim ayırt etmeyi 1. Videoyu izledin mi ? Aof kitabını açmadım bile sonra belki tekrar niteliğinde bakarım

Aof mobil uygulamasından deneme sınavı çözdüm islam ahlak esaslarını 13 doğru yaptım acaba hic çalışmayıp direk test çözerek mi hazırlansam bu dersi

Kız başka videomu izledin ilk videoda ve kitabın başında isim ve fiiller var . Ayrucana biz senin gibi genç değilik hemen kapamıyoruz yavaş yavaş iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…