- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
- Konu Sahibi Minikkelebk
Merhabalar kizlar
Bebegimi.uyuttum.1 unite calisayim yatana kadar insallah.
Bebegimi.uyuttum.1 unite calisayim yatana kadar insallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet biraz sıkıcı ama nefret de etmeyin ya:)sınav soruları konudan daha basit.belli başlı şeyleri soruyorlar,korkmayın=)İslam ahlak esaslarına başladım 1 ünite bitirdim ama ben mi üniteyi bitirdim omu beni bitirdi anlayamadım nefretlerimi sundum okurken resmen kitaba ..
Canım aynen dediğin gibi sorular konudan daha yalın ve basit 2. üniteyi hiç okumadan soruları cevaplayabildim Kendime güven geldi 3 üniteyi de çalıştım ve o kadar sıkıcı gelmedi 3. Ünite şimdi eşimi çocukları uyuttum kızın odasında video bakıyorum Arapça .. Kuran dili ni tavsiye eden arkadaşa kucak dolusu sevgiler çok sade ve akla işleyici anlatıyor bayanevet biraz sıkıcı ama nefret de etmeyin ya:)sınav soruları konudan daha basit.belli başlı şeyleri soruyorlar,korkmayın=)
Arapcayi gectim,kalmadim.. kursa gittmedim canim..duz lise mezunuyum...kendim calistim
Bize verilen kitaplarin ilk 6 unitesinden sinava girecegiz..vizede..
Toplam 8 un ite olanlarinda 4 unitesinden..
Benim kitabını aldığim ve videosunu izlediğim bayanda aynı kişi .Arapca hakikaten zor bir dil.biraz altyapi var cok degil o da sinavlar icin yeterli olmaz sanirim netten Nejla Yansiman var onu izlemeyi dusunuyorum bayagi arapcayi guzel anlatiyor
İlahiyatta herkes arapça diyor . Gerisi geçilirmiş . O yüzden bende arapçaya öncelik veriyorum ..Bende duz lise mezunuyum ama arapcalardan gecemedim uzadi tekrar bu yil kayit yaptiracam.birinci donem sadece a1 ve a2 den girecem baska dersim yok .ikinci donem butun dersleri alacam cok kotu oldu. Siz nasil basardiniz arapcalardan gecmeyi ben temelimde olmadigi icin hic anlayamadim.tesekkur ederim actiginuz konu icin insaallah herkese yararli olur.
şimdi siz söyleyince baktım kuran dili videosuna.ay içim şişti:)bayan çok yavaş anlatıyor.ya da ben diğerine alıştığım için öyle geliyor.isim fiil harf nasıl ayırt edilir daha onu anlatmadan marife nekreye geçti.sıralama aöf kitabına göre değil onu belirteyim şaşırmayın sonra.Canım aynen dediğin gibi sorular konudan daha yalın ve basit 2. üniteyi hiç okumadan soruları cevaplayabildim Kendime güven geldi 3 üniteyi de çalıştım ve o kadar sıkıcı gelmedi 3. Ünite şimdi eşimi çocukları uyuttum kızın odasında video bakıyorum Arapça .. Kuran dili ni tavsiye eden arkadaşa kucak dolusu sevgiler çok sade ve akla işleyici anlatıyor bayan
Yok cnm tek tek anlattı önce harf fiil isim ayırt etmeyi 1. Videoyu izledin mi ? Aof kitabını açmadım bile sonra belki tekrar niteliğinde bakarımşimdi siz söyleyince baktım kuran dili videosuna.ay içim şişti:)bayan çok yavaş anlatıyor.ya da ben diğerine alıştığım için öyle geliyor.isim fiil harf nasıl ayırt edilir daha onu anlatmadan marife nekreye geçti.sıralama aöf kitabına göre değil onu belirteyim şaşırmayın sonra.
Canim bende 2 cocukla okuyorum..sorun yok...yaparsin sen...))
Aynen guzel ozetlemissin..calisana basari kacinilmaz
Canim 29..evli,cocuklu
Herkes yazsa ya böyle tanisak birbirimizi..
Kız başka videomu izledin ilk videoda ve kitabın başında isim ve fiiller var . Ayrucana biz senin gibi genç değilik hemen kapamıyoruz yavaş yavaş iyidirşimdi siz söyleyince baktım kuran dili videosuna.ay içim şişti:)bayan çok yavaş anlatıyor.ya da ben diğerine alıştığım için öyle geliyor.isim fiil harf nasıl ayırt edilir daha onu anlatmadan marife nekreye geçti.sıralama aöf kitabına göre değil onu belirteyim şaşırmayın sonra.
Bende varım dikey ğeçis yaptım kamu yön. 3.Sınıf
Kızlar sınava ne kadar var erken değilmi