Aöf 2015-2016 ders çalışma sayfası

Minikkelebk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
6.999
8.649
Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
YagmurunEllerii YagmurunEllerii ...iktisat... 1.sınıf
bulca bulca ... işletme... 2. Sınıf
Sare Lavinya Sare Lavinya ... adalet ... 2.sınıf
@kanikey ...işletme... 4.sınıf
@sarfansari ...işletme... 3.sınıf
Powerfull Powerfull -ilahiyat--- 1.sınıf
nedeyim nedeyim -ilahiyat--- 1.sınıf
sevincsari sevincsari Kamu Yönetimi ....3.sınıf
@sevcan... .. İşletme Yönetimi 2. sinif
@ElmiraBugdayci .... Kamu Yönetimi 3.sınıf...
@yusra63 ...işletme... 3.sınıf
roseendsmile roseendsmile ....ilahiyat.... 1. Sınıf

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ekledim senide ..tekrar hayırlı olsun..
Bizimkiler kayit yenileme oldugu icin henuz kqyitlarimiz acilmadi..12 ekimde..
Kitaplarimda yok dolayisiyla..
Netten calismaya baslayacagm yarin bende:KK19:

Heeey 2. Sınıflaaar nerelerdesiniz...
Yarindan itibarem basliyoruz kizlar ders calismaya

Heeey 2. Sınıflaaar nerelerdesiniz...
Yarindan itibarem basliyoruz kizlar ders calismaya
Çeşminaz geçen yıl nasıl geçti anlatırmısın biraz ?
Arapçayı verdinmi kursa gitmeden ,İhl mezunumusun ?
Bize verilen kitapların hepsindenmi ilk dönem sınava giricez .2. Yarı dönemde yeni kitaplarmı alıcaz ?

hoşbulduk,öyleyse ahiret sorularıma başlıyorum=)

-gördüğüm kadarıyla bi çok kişi aöf kitaplarını karışık ve uzun buluyor,ama özet kitaplar için de yetersiz diyor.yalnızca aöf kitaplarıyla çalışmak yeterli olur mu?
-arapça için ne kullandınız?
-sınıf geçme puanlamasını çok merak ediyorum ve hiç bir fikrim yok.bir dersimiz yüksek diğeri düşük olsa ortalamadan geçebiliyor muyuz,yoksa hepsinin belli bir puanın üzerinde mi olması gerekiyor?
-güz dönemi sınavları 1-6 konular arası sanırım öyle mi?hepsi 10,sadece bir kitap 8 ünite,acaba ondan 5 ünite mi sorumluyuz?

şimdilik bu kadar,istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz=)

-gördüğüm kadarıyla bi çok kişi aöf kitaplarını karışık ve uzun buluyor,ama özet kitaplar için de yetersiz diyor.yalnızca aöf kitaplarıyla çalışmak yeterli olur mu?
-sınıf geçme puanlamasını çok merak ediyorum ve hiç bir fikrim yok.bir dersimiz yüksek diğeri düşük olsa ortalamadan geçebiliyor muyuz,yoksa hepsinin belli bir puanın üzerinde mi olması gerekiyor?
-güz dönemi sınavları 1-6 konular arası sanırım öyle mi?hepsi 10,sadece bir kitap 8 ünite,acaba ondan 5 ünite mi sorumluyuz?

Yardimci kitap almani tavsiye ederim hakkaten okulun kitapları çok uzun oku oku bitmiyor. :cool:
Murat yayınları lider yayınları olabilir.
Kitaplarında kaç ünite var ise onun yarısı ilk sınav.
Bizde 8 ünite var.vize 1.4.final tum kitap.
Eğer 10 ünite var ise bazılarında varmış.
Vize 1.5 olur final tüm ünite.

Bize verilen kitapların hepsindenmi ilk dönem sınava giricez .2. Yarı dönemde yeni kitaplarmı alıcaz ?
Evet 7 kitap vardır. Hepsinden ilk dönem. Kaç ünite var.eger 8 ünite var ise vize 1.4.Final tum ünite. Eğer 10 var ise 1.5 olur.2.dönem ayrı kitap veriyorlar. AOL gibi dersten muaf durumu olmuyor dersi veremezsen.

Daha bizim kayitlar baslamadi 2.sınıf. ben de bu sene şansımı denemek için lise kpss hazırlanıyorum. Ikisi bir arada olacak bakalım.

Selamlar...
Istedim ki hepimiz burda calıştıgimz üniteleri paylaşalım.
Birbirimize destek olalım...tecrubelerimizden faydalanalim..
Henüz kayıtlarimiz baslamadı gerci ama..yavas yavas calismaya baslamak istiyorum..

@cesminazz ---ilahiyat--- 2. Sinif
aeben aeben ---ilahiyat--- 1.sınıf
M mikrodalga -ilahiyat--- 1.sınıf
Listeye benide ekle şimdilik işletme 2.sınıf. Eğer vaktim olursa ugrarim kpss hazırlanıyorum.
Sen de düşünüyorsan bu sene önlisans kpss girebilirsin. 2 yılda bir yapılıyor lise.önlisans. şansını dene bu sene mezun oluyorsun zaten atama puANLARIDA düsuk biraz. Dhbt yanlıs hatırlamıyorsam bunuda gireceksiniz.

Yardimci kitap almani tavsiye ederim hakkaten okulun kitapları çok uzun oku oku bitmiyor. :cool:
Murat yayınları lider yayınları olabilir.
Kitaplarında kaç ünite var ise onun yarısı ilk sınav.
Bizde 8 ünite var.vize 1.4.final tum kitap.
Eğer 10 ünite var ise bazılarında varmış.
Vize 1.5 olur final tüm ünite.
anladım,tesekkür ederim.sanki 6 konudan sorumlusunuz diye okudum bir yerde.ve geçen senenin sorularına baktığımda zekatla ilgili soru gördüm mesela,o 6.ünitenin konusu.bu yüzden şüpheye düştüm.

bir şey daha sorayım kpss puanı kaç yıl geçerliliğini koruyor.farz edelim ki hiç kalmadan aöf ilahiyatı bitiricem.2016 da önlisans kpss var.yani ben birinci sınıfı bitirmiş olduğum vakit.o kpss ye girip puanımı bir sene sonra,yani ikinci sınıfım bitip mezun olduğumda kullanabiliyor muyum?
ve dhbt her sene mi?
yani 2016 da kpss 2017 de mezuniyet ve dhbt ile atanabilme mümkün müdür?

anladım,tesekkür ederim.sanki 6 konudan sorumlusunuz diye okudum bir yerde.ve geçen senenin sorularına baktığımda zekatla ilgili soru gördüm mesela,o 6.ünitenin konusu.bu yüzden şüpheye düştüm.

bir şey daha sorayım kpss puanı kaç yıl geçerliliğini koruyor.farz edelim ki hiç kalmadan aöf ilahiyatı bitiricem.2016 da önlisans kpss var.yani ben birinci sınıfı bitirmiş olduğum vakit.o kpss ye girip puanımı bir sene sonra,yani ikinci sınıfım bitip mezun olduğumda kullanabiliyor muyum?
ve dhbt her sene mi?
yani 2016 da kpss 2017 de mezuniyet ve dhbt ile atanabilme mümkün müdür?
Puan 2 sene geçerli. Sınav eylül de.
Başvuruları tam bilmiyorum ama Mayıs haziran gibi oluyor. Dhbt hakkında fikrim yok.

evet,şimdi baktım dhbt de kpss gibi 2 yılda bir ve iki yıl geçerliliğini koruyormuş.
teşekkür ederim,biraz konuyu dağıttım sanırım,pardon=)

Canlar Gıda bölümü mezunuyudum iki yıllık..
bu yıl sınavsız geçiş sonmuş açıköğretimde denemek istedim ve Kamu Yönetimine kayıt oldum..
3.sınıftan başlıyorum.. sadece toplamda 7 fark dersle..
bu dönem 3 fark dersim var..
4 yaşında bir oğlum var nasıl olur bitirebilir miyim uzatmadan bilmiyorum..

nette araştırdığım bilgilere göre açıköğretim sınav sistemini değiştirdiği için yardımcı kitaplar %100 faydalı olmuyormuş..
zamanım az diyenler yardımcı kitaplarla geçer not alabiliyormuş lakin zamanım var yüksek notta almak istiyorsanız açıköğretim in verdiği kitapları okuyup kısa özetler çıkarırsak açıkğretimin portalından çıkmış sorulara ya da yardımcı kitaplardan ya da soru bankalarına ek yapılırsa başarı kaçınılmaz...

ben yardımcı kitap almayı düşünmüyorum şimdilik...
Rabbim cümlemize yardım etsin..

Arapcayi gectim,kalmadim.. kursa gittmedim canim..duz lise mezunuyum...kendim calistim
Bize verilen kitaplarin ilk 6 unitesinden sinava girecegiz..vizede..
Toplam 8 un ite olanlarinda 4 unitesinden..

Oyy cok soru olmus gercekten :-)
bu herkese faydali olur sanirimm
Studio_20150929_212529.png

Evet 7 kitap vardır. Hepsinden ilk dönem. Kaç ünite var.eger 8 ünite var ise vize 1.4.Final tum ünite. Eğer 10 var ise 1.5 olur.2.dönem ayrı kitap veriyorlar. AOL gibi dersten muaf durumu olmuyor dersi veremezsen.

Daha bizim kayitlar baslamadi 2.sınıf. ben de bu sene şansımı denemek için lise kpss hazırlanıyorum. Ikisi bir arada olacak bakalım.
İnşallah arzuladığını başarırsın bulcam .

Bugun hep dışardaydım hiç kitaba bakmadımmmm :KK43:

Son düzenleme:
X