- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.382
- Konu Sahibi Minikkelebk
Ben de 1.4 vize.matematik yok ki bizde.
ama ben yardımcı olabilirim istediğinizde,çok severim matematiği,sayısalcıydım.
1-5 miş.6 da olabilir.ihtilaf var=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 1.4 vize.matematik yok ki bizde.
ama ben yardımcı olabilirim istediğinizde,çok severim matematiği,sayısalcıydım.
1-5 miş.6 da olabilir.ihtilaf var=)
Eve canim aynen oyle..hosgeldin..tabi ki eklerim..Beni de ekleyebilirsiniz o zaman.
İlk sene ortak dersler vardır sanıyorum,en kötü oralardan destek oluruz birbirimize.
not alın tabii.daha sınava üç aydan fazla var.Günaydın hanımlar çoçukları yolladım az bakayım kitaplara . Not alıyorum sizler böyle bişi yaıyormusunuz ?
Fırsatım olursa çıkmış sorulara bakayım neler soruyorlarmış . Ona göre çalışma uygulayım ..
Çeşminaz çıkmış soruların linki varmı bacım ( hazırcı aplan )
not alın tabii.daha sınava üç aydan fazla var.
ben de çıkmış soruları bir arada uğraştırmadan veren bir site bulamadım,var mı bilen?
Bende bulamadim..yalniz bi siteye uye olunca kolay aciliyordu. hangisi oldugunu hatirlayamiyorm...kitap var bununla ilgili..edinebilirsiniz..Günaydın hanımlar çoçukları yolladım az bakayım kitaplara . Not alıyorum sizler böyle bişi yaıyormusunuz ?
Fırsatım olursa çıkmış sorulara bakayım neler soruyorlarmış . Ona göre çalışma uygulayım ..
Çeşminaz çıkmış soruların linki varmı bacım ( hazırcı aplan )
iyi bari,onu da sınava yakın yaparız ınşallah.Bende bulamadim..yalniz bi siteye uye olunca kolay aciliyordu. hangisi oldugunu hatirlayamiyorm...kitap var bununla ilgili..edinebilirsiniz..
Canim 29..evli,cocukluiyi bari,onu da sınava yakın yaparız ınşallah.
cesminazz kardeş yaş kaç acep?=)
İslam inanç esasları 1 ünite bitmiştir efenim. ..
39 yaşındayım . 21-17-16 yaşlarında evlatlarım var .. Zamanında çok istememe rağmen okutmadılar, bemde önce çocuk sonra okul dedimCanim 29..evli,cocuklu
Herkes yazsa ya böyle tanisak birbirimizi..
22.evsiz,çocuksuz=)Canim 29..evli,cocuklu
Herkes yazsa ya böyle tanisak birbirimizi..
Nerdeyse kızımla yaşıtsın ..:))22.evsiz,çocuksuz=)
eveet şimdi sorulara geçiyoruz madem 1.ünite bitmiş.Nerdeyse kızımla yaşıtsın ..:))
Kız çalıştıgım ünütede bu kelimeler yokki ay yoksa benmi kaçırdımeveet şimdi sorulara geçiyoruz madem 1.ünite bitmiş.
minel nedir,nihal nedir?
aa olmadı bak şimdi=)Kız çalıştıgım ünütede bu kelimeler yokki ay yoksa benmi kaçırdım
Ben mukallit' le muhakkik'i ögrendim bikerem
hoşgeldiniz=)yettim gariii
adalet 2. sınıf ben
1. sınıftan 1 ffim var