- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
ben okula ilk kayıt olduğumda harfli rakamlı şifre vermişlerdi o zaman değiştirmiştim
ondan sonra daha değiştirmedim.bence senin şifre de vardır bi hata en son çare olarak büro'ya gidip alacaksın.fazla sıkma canını sınava 1 gün kala
sınav giriş kağıdın var ne de olsa,senin iyiliğin için diyorum
sınva sonuçlarına tıklıyorum ordan görebiliyorum dersimi tc mi girince abimin kayıdı bu sene silindi onun tc sini giriyorum onunki açılmıyo sanırım şifremde bi problem war o yüsden giremiyorum sanırım büro wb hizmetine.teknik sorunlar için bi mail adresi werdi merkez büro mail attım ama cvp yazmadılar yarın arayacağım büroyu ayy sorun şifre olsun kayıdım falan silinmesinde daha 2 hafta önce giriyordum borcunuz yoktur ödediğiniz için teşekkür ederiz yazıyordu sınava ilk nerde girceğimi bile ordan öğrendim yani.siteyi değiştirdiler herşey mahvoldu
kaydın silinmemiştir,silinse gireceğin dersi görmezdin
senin şifrende vardır bi sorun,yarın bürodan öğrenirsin:)
hayırlısıyla şu sınavları bi atlatalım da
kaydın silinmemiştir,silinse gireceğin dersi görmezdin
senin şifrende vardır bi sorun,yarın bürodan öğrenirsin:)
hayırlısıyla şu sınavları bi atlatalım da
evt abimin kayıdı silindi onun derslerine bakmak için girdim sınav sonucları kısmına tcsini girdim açılmadı bnmki açıldı herhalde web hizmeti şifremde bi problem war yarın telefon açıcam büroma mailime cevap yazmadı teknik sornla ilgilenenler.aman yaa sınav üstü olcak şey miydi çok sinir oldum
boşverrr bunun için sinirini bozmaya gerek yok
sınava konsantre ol sen
önemli bi sorun olmasında varsın giremiyim web hizmetleri eksik olsun2 gün kaldı sınava en az 70-80 arası hedefliyorum ara sınav ne kdar yüksek olursa final de o kadar rahat edicem
inşallah canım dediğin gibi olur
hepimiz için hayırlısı,sıkıntıdan uyuyamıyorum ya:18:
bende öyle.bütün gece uyuyamadım.sen bide yarın da sınava gireceksin değil mi inş. güzel geçer.toplam kaç dersin war alttan war mı
yok canım alttan dersim yok
senin muzdarip olduğun dersi bütünlemede geçmiştim:)
ben saat 2.30 da gireceğim sınava.toplam 8 dersim var
ınkılap tarihini çalışmadım ama çıkmış sorularını çözdüm,yani ezber yaptım.
bakalım diğer dersleri de çalıştım 2.tekrarım da bitti ama sanki hiç okumamışım gibi geliyor ya
bakalım sınavda güzel güzel çözerim inşallah takılmadan :18:
hepimiz için tabi,hakeden kazansın diyeyim
canım inkılap tarihinden cıkmıs soru gelmemişti finalde ama vizeyi hatırlamıorum 50 yle geçtim ınkılaptan büte kalmamıştım.iktisattan geçtin he ne güselinş. bende geçerim yaaa büte kalmak istemiorum dgsyede giricem ya kayıtta cok zorluk cıkarıolar üni. kafasına göre iş yapıo Allahtan Sakarya üni zorluk cıkarmamıstı ama bi işe yaramadı mezun olamayınca.bu sene istanbul üni sosyoloji hedefliorum bu arada sen dgsde sosyoloji yazcakmısın
bu kadar stres yapma geçersin 1 ders ne de olsa
ben bu sene kendimi denemek için dgs'ye girmeyi planlıyorum
senin gibi sosyoloji istiyorum,sosyal hizmetler bölümüne de geçişimiz var ama çok yüksek puanları
sen kaç puanla geçiş yapmıştın sosyolojiye geçen sene
ben ea 212 yle yerleşmiştim sakarya sosyolojiye 1. öğretim bu yıl istanbul üni sosyoloji hedefliorum ama puanı geçen sene 245 le kapatmıştı dgs de taban puan sınırlaması yok her yıl değişio puanlar sakarya bile 2008 de 253 le kapatmştı mesela ben 2010 da 212 yle yerleştim matematik yapamıorum çnkü.peki sen nereleri yazmayı düşünüosn istanbul veya sakarya düşünüomsn
ya ben fazla düşünümemiyorum şimdiden şurayı yazarım vs diye
ilk önce okulu bütünlemeye kalmadan bitireyim diyorum
ben de matematik yapamıyorum 1-2 soru anca yaparım hoş türkçe'yi de fazla yapamam ya
3 sene oldu öss'ye gireli unuttum yarısını :18:
bakalım hayırlısı
anladım canım hakkımızda hayırlısı.. bende çok heyecanlıyım yaaa yarın sabah sınavm warinş. kolay olur
Kızlar nasıl geçti sınavlarınız :44:
bulancak arkadaşım bnm sınavım güzel geçti 70-80 arası bi sonuç bekliorum.bence gayet kolaydı sorular.ohh be finalde rahat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?