- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
psikiyatr olmasa bile bi psikolog yardımı alabilirsiniz konuşmak iyi gelecektir ve sizi yönlendirecektir..
samsung
Eevet kesinlikle, teşekkür ederim. Psikolog u da düşünüyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
psikiyatr olmasa bile bi psikolog yardımı alabilirsiniz konuşmak iyi gelecektir ve sizi yönlendirecektir..
samsung
Canım xanax aslında depresyondan kaynaklı uyuyamayanlara veriliyor ağır bir ilaç ama çok değil çünkü benim babama önce cipralex sonra bunu verdiklerine göre mgıda daha dusuk sanırım:26:
arkadaşlar ilaçları az çok biliyorum çevrems-de çok kullananlar oldu..
kızkardeşim bir gün arkadaşıyla yürüyormuş,tanıdıkları bir hanıma rastlamışlar kadın bunları görmemiş bile ,meğerse kadın sürekli kullandığı ilacı bırkmış,çevresindeki herkez deli gibi oldu diyormuş..
xan... dediğiniz yeşil reçeteli ilaç onu eczaneden alamazsınız.dr yazacak..bir iki tane fazla içseniz alışıp ilaçsız kalınca ulaşamazsınız..aynı uyuşturucu..artı herhangi bir alkolle alındığında artık beyne zarar vermeye başlıyor..ruh hastası yapıyor extra..
cipr...kilo aldırabilir aldırmayabilir allaha kalmış birde büyeye..kilo akdırırsa artık size bakan olmayacağı için extra depresyon yaşayabilirsiniz:44:
proza....genelde kilo yapar..ve çok etkili bir ialaç değil,cipr...aynı pek bir farkı yok...
anti depresn kullanımı ağrı kesici gibi değildir başladığınızda tansyon ilacı gibi her gün almak gerekir ne fazla ne eksik dr tavsiye ettiği gibi...bırakmaya dr..karar veriri..ve bir süre içinde yavaşça bıraktırır..bırakmak başlamaktan daha zordur..vücut bırakmamak için direnir zorlayıcıdır...
sorcha
iş bakıyordun canım o mevzuun ne oldu
doktora kesin gitmelisin kilo aldırmayan ilaç rice edin doktora
bir ara iş ev ve cocuk üçgeninde feci bunaldığım zamanlar ağlama krizi hiç mutlu olamama herkese ters davranma gibi tepkilerim oluyordu
ama kendi kendime biraz ferahlattım içimi
eminim devam ettiirseydim daha kötü olacaktım
gönlünü ferah tut ve kafana takılanlara amannn de o an için sonra alışıyorsun
farklı etkinlikler yapmaya çalış İyi olacaksın unutma
ayrıca kaç yaşındasın merak ettim
üvey anne demişsin eminim bunları yaşamanda onların da etkisi vardı.
Herşeyin hayırlısı olsun Allah sana sağlık versin
ben senin anlattığın gibiydim aynısı bir eksik bile yok karanlıktan falan korkardım 26 yaşımda evlendim bir gün akşamüstü banyodayım elektirik kesildi,çakmak bile yok 45 dakika banyoda kaldım eşim gelene kadar
sende şu an yaygın ankesiyete var sanırım depresyon,ama herhangi bir zihinsel rahatsızlığın yok sanrılar görmek falan gibi..onedenle psikolog o önerirse psikiyatriste gimeni öneririm..
Rileptid ve lustral 2ilac birden kullandim.birde transkobuskas araliklarla.
bence bi dene derim. çok sıkıntıdasın çünkü şimdi kiloyu dert etme. senin hayatın söz konusu. alırsan verirsinn cnm ama bu hayatını kötü etkileyen şeyler ileride belki çok çok büyük şeylere sebep olur.
Öncelikle çok geçmiş olsun,anlattıklarınıza göre durumunuz gerçekten iyi değil.Bir destek almanız şart.Ben antidepresan kullanmıştım bir ara ama başımda ağrı yapıyordu bununla birlikte sürekli uyku,kilo alma gibi bir şey olmamıştı aksine zayıfladım.Sanırım 2. kutumda atmıştım hepsini çöpe...Kendi kendime iyileşmeye karar vermiştim.
İyileştin mi peki tamamen ?
arkadaşlar ilaçları az çok biliyorum çevrems-de çok kullananlar oldu..
kızkardeşim bir gün arkadaşıyla yürüyormuş,tanıdıkları bir hanıma rastlamışlar kadın bunları görmemiş bile ,meğerse kadın sürekli kullandığı ilacı bırkmış,çevresindeki herkez deli gibi oldu diyormuş..
xan... dediğiniz yeşil reçeteli ilaç onu eczaneden alamazsınız.dr yazacak..bir iki tane fazla içseniz alışıp ilaçsız kalınca ulaşamazsınız..aynı uyuşturucu..artı herhangi bir alkolle alındığında artık beyne zarar vermeye başlıyor..ruh hastası yapıyor extra..
cipr...kilo aldırabilir aldırmayabilir allaha kalmış birde büyeye..kilo akdırırsa artık size bakan olmayacağı için extra depresyon yaşayabilirsiniz:44:
proza....genelde kilo yapar..ve çok etkili bir ialaç değil,cipr...aynı pek bir farkı yok...
anti depresn kullanımı ağrı kesici gibi değildir başladığınızda tansyon ilacı gibi her gün almak gerekir ne fazla ne eksik dr tavsiye ettiği gibi...bırakmaya dr..karar veriri..ve bir süre içinde yavaşça bıraktırır..bırakmak başlamaktan daha zordur..vücut bırakmamak için direnir zorlayıcıdır...
Bakalım canım ne olacak ... Uyuyamıyorum ben de . Yani çıt çıksa uyanırım, aşırı hafif.
Bence terapiye gidin once sekerim, ilac isi gerekli degil mi terapist anlar zaten.
Bir de bagislayin ama merak ettim, neden bu hale geldiniz, sadece psikopat uvey anne yuzunden mi? Bir de nacizane onerim, yalniz kalmamaya calisin.