- 23 Ağustos 2012
- 50.063
- 1
- 232.522
- 898
Psikopat ve bencil sıkan kısıtlayan bir üvey anne, anneme dayak atıp , annemin yüzünü çürütünceye kadar yumruklayan bir üvey babaya şahit oldum. Bir gün annemi alıp odaya soktu kapıyı kilitledi ve tam 3 kere annemin kafasını duvara vurdu. Ve ben bu sesi duydum ve hala o ses kulaklarımdan gitmez hatırladığımda şuan bile ağlayarak yazıyorum. O hırsımı atamadım içimden. O insanlardan alamadım hıncımı . Ve sonrasında gelişen ilk aşkım ilk sevgilim, neredeyse bana zorla sahip olacak kadar gözü dönecek bir ş....siz. Onun maruz kaldığım iğrenç sözleri hareketleri. Ve şimdi en son sevdiğim adamla ilgili birkaç şey. Onunla "asla" dediğim bir çok anıya eşlik ettim, duvalarımı yıktım. Ama o beni öylecene bıraktı ve benim şimdi kendimi koruyacağım duvarlarım kalmadı. Çok korkuyorum herşeyden .... Gerçekten çok. İnsanlardan çok korkuyorum, sevdiğim kim varsa beni bırakıp gitmelerinden çok korkuyorum.
Cok uzuldum sekerim.
Simdi sen kendini gucsuz hissediyorsun sanirim, senin kendine guclu oldugunu tekrar ispat etmen gerek bence. Yoksa durdugun yerde hirslanacaksin. Uvey baban kac yasinda, ne cussede? Onu bulup bence sen de onun kafasini duvara vurmalisin. Uvey annen nerdeyse karsisina cikip yuzlesmelisin, psikopatin biri oldugunu soylemelisin derim. Bir de onunla evlenen ozbabana da icindekileri dok bence, bu psikopatla evlenip neden hayatimi rezil ettin de........yani bence icine atip hirs yapacagina, gecmisinle yuzles. Seni uzenlerin yanina birakma.