Bu dediklerini hemen not ediyorum bit kağıda. Mantar pano ya asıp gördükçe okuyayım çok çok sağol canım. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Kafam o verdiğin ev örneğine kdr gitmez umarım. Ben dün de işte her zaman aklımda ve sürekli instagramda gördüğüm kişiyyle karşılaştım. Ve kim bu be oldum ilk önce. Sonra x'e ne kadar benziyor dedim. Sonra o mu dedim anca emin oldum. Ki mesafe baya yakındı. Beynim seçmiyor. Hangisi benim evim diye düşünüyorsan baya ağırdı demekki.
Rica ederim insallah cok iyi olursun ve guzel ruyalar gorup cok rahat uyursun konusmak istersen yada bisi olursa bana yazabilirsin konusurum surekli :) bende senin icin dua edicem.
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Çok çok teşekkür ederim ne iyisin. ARKADAŞ listeme kaydedeyim seni .
İyi insana hasret kaldım. Ne kadar iyi olursam olayım o kadar yararlanmaya çalışıyorlar.
En yakın arkadaşım bile 3tür sende para varsa şunu alıp gel vercem parasını deyip vermiyor. Unutmadığına eminim.
Ama aptal yerine koyuyor resmen.
Ilk zamanlar seninki gibi unutuyor hatırlamıyordum ama sonrasında bu şekilde bir durumla karşılaştım ve o andan sonra yardım almaya karar verdim.
Sen kendi kendini tedavi edebilirsin ancak, çünkü ilaç bir yere kadar.2,3,4,5...kaç kutu kullanacaksın,bırakınca unutmuş mu olacaksın her şeyi?..tabi ki hayır...
Kendini mutlu etmeye çalış, gez, dolaş.imkanın varsa küçük bir tatil yap.seni koşulsuz seven insanlarla beraber olmaya gayret et.bir yerden başlamak gerekiyor çünkü.
Ve seni mutsuz eden arkadaşlarını yada her kimse,görme, duyma.bazı insanlar çok enerjisini düşürüyor insanın.
Bem bu durumu 4 yıl önce yaşadım ve o dönemde çalıştığım iş yüzünden böyle oldum.dengesiz bi patron, yetersiz bir yönetici ve saçma sapan şeyler.
İşten çıktım, ilaçları azalttım.dinlebdim,uyudum,yemek yapmayı çok severim, yemek yaparak rahatlattım kendimi.tv gazete okumadım, izlemedim haberleri.beni düşünmeye iten hiçbir işle meşgul olmadım ve şu an o kadar iyiyimki...
Bir keresinde doktorum, bana normal bir insandan çok daha zeki olduğun için bütün bunlar oluyor demişti.herkesin her söylediğini hatırlayıp, alttan alta laf sokanların farkında olduğun için böylesin demişti hiç unutmam o lafını.
O yüzden ilgisiz olmak lazım biraz hayata karşı...
Umarım en kısa zamanda düzelir durumun.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aynen oyle hersey menfaat olmus aslinda bizi du duruma getirenlerde onlar bizden aliyorlar hep hic gormedim ben bugun nasilsin nasil oldun biseye ihtiyacin varmi diyeni varsa yoksa onlarin ihtiyaclari sorunlarii ...
Ben de bunu duydum normal bir insandan zeki olmak yapıyormuş bazen bunu.
En ince ayrıntısına kadar kafamda planlayamadığım şeyi asla yapmam. Bir hareketi 2 değil 10 kere düşünüp yapıyorum anca.
Bir laf bir cümle, ne niyetli ise anında seziyorum. İnsanların bir mimiğinden bir sürü farklı sonuç çıkarabilirim.
O beni mutsuz eden enerjisi kötü etkileyen kişi en yakın arkadaşımsa nasıl uzak durucamÇok zor .
Doktorun sana koyduğu tanı neydi ?
Zor değil hiç, konuşma boşver.benim canım dediğim iş arkadaşım arkamdan iş çeviriyormış meğer..hep sonradan öğrendim ve yol verdim gitti allahından bulsun.
Anksiyete bozukluğu teşhisi kondu bana ama bu teşhis konulana kadar gittiğim tüm doktorlar farklı teşhis koydu.bulimiadan tut, panik atağa kadar...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sevgili Sorchacım,
Yazacaklarım belki sadece benim gözlemlerim, belki psikiyatristist olanları da kızdıracağım ama psikiyatristte verilen çoğu ilacın maalesef o bireyi iyileştirmekten öte, toplumun genel yapısını bozmamak ve o kişinin verdiği/vereceği etkileri sindirip insanları rahata kavuşturmak olarak görüyorum, hastayı değil...
Bence senin durumun tamamen psikolojik, kaldı ki insanın doktoru kendidir düşüncesindeyim.Özellikle psikolojik vakalar için. Sen ne kadar ilaç kullanırsan kullan, ne kadar tedavi görürsen gör kendin yapabileceklerine inanmazsan başaramazsın.
Kendine inan ve kendine güven. Sen çok tatlı, akıllı ve güzel bir genç kızsın. Yolun açık olsun güzellik.
Rahatladım. Her şeyi anlatıcam . Ağlamaktan korkuyorum doktorun yanında sadece. Çünkü cidden sürekli ağlama modundayım .
Teşekkür ederim çok.
NEFREt ediyorum ya insanı aptal yerine koyanlardan ALLAH tez zamanda cezalarını versin. İnanmıyorum artık niyetlerine.
Sürekli şurda ne demek istedi acaba diye düşünmekten yoruldum.
Allahın gerizekalıları. Hepsi gebersin istiyorum bazen. işte bu kadr nefret etcek konuma geldim insanlardan.
İyi niyetli insanları hemen sömürge gibi gören insanlar gebersin.
Kendinizi kasmayın ağlayın ne olucakk rahatlarsınız,rica ederim :)
LG-P710 Tapatalk
Ben umursamaz ve vurdumduymaz degilim ama olmayi cok isterdim kimseyi dusunmeden kendimi dusunmeyi ama yapamiyorum iste lanet olsun ki bide yakin arkadas diye derdini anlatiyorsun ne hikmetse daha kotu oluyorsun bi is var bunda cozemedim icime kapandim artik insanlarla konusamiyorum ya dusun artikk
Ben de hiç değilim. Umursamazlığın ve vurdumduymazlığın mahallesinden bile geçmem o derece.
En güzeli hiçbir şeyimizi kimseye anlatmamak bence de. Gerek yok. Onların kötü yorumları , enerjileri sıkıyor.
Kendilerine gelince lay lay olanlar bize gelince kötü yorum yapıyorlar.
Aynen ama icine ata ata patliyor insan paylasmak istiyor gunluk tut yaz surekli dua oku arkadaslarina falan anlatma suya anlat su alir goturur ben artik bayagi bisey yasadigim icin her yolu denedim.
Bosver herkesi sen iyi ol onemli olan sensin.
Biz bunu anlayabilsek olucakta mesele anlamakta iste dimi?
Aynen canım mesela anlamakta ve insanın kendisinde güç bulabilmesinde ...
Günlük yerine bir ara ses kayıt cihazı alıp ses kaydetmeyi oraya anlatmayı düşünmüştüm. Hem anlattıklarımı çocuklarıma miras bırakmayı ...
Evet iste bunu yapamiyoruz ben artik kendimi cook degersiz hissediyorum olmasamda olurmus hani...
Bir an once bu durumdan kurtulmak gerek her yolu deneyerek
Sen neredesin aktivite yapalim :)
İzmirdeyim :) Ben de olmasam olurmuş valla. Hiçbir yararım yok dünyaya.
Bu arada altta çıkan edebim el vermez vs vs. O neden sürekli çıkıyor ?
ALLAHI ağzımdan düşürmeyen bir şey planlarken isterken bile Allahın izniyle diyen biriydim. Hala öyleyim ama içten içe sorgulamalarım var. Kişiye çıkışmak onu sıkıştırmak için değil bu cümlelerim lütfen yanlış anlaşılmasın. Ama allah bile ben onu seversem mi sevecek ? Kimse karşılıksız sevmiyor mu ? Ben onu çok seviyordum artık uzaklaştım biraz daha sevmeyecek mi yani?
Her gece 8 ayetel kürsi sayıyorum. Sonrasını saymadan okuyorum. Ve 3 felak 3 nas okuyorum. Ama dediğin duaları da okuyacağım. Çok teşekkürler. Lustral i 1 hafta kdr doktota gitmeden kullandım. Ama yüz felci geçirdiğimde bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?