- 10 Haziran 2020
- 111
- 88
- 18
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
Daha önceki konularımı okuyanlar bilir bir süredir depresyon tedavisi görüyordum ve bu dönemde bir taciz olayı yaşadım polise gidip gerekli şeyleri yaptım ama hala o adamın beni takip ettiğini görüyorum sonra birden yok oluyor kimseyi inandiramadim buna ilk başta kimseye söylemedim zaten imzalayacaklarini bildiğim için ama sonra psikiyatristime anlattiğimda korktuğum oldu ve bana inanmadı travma kaynakli hayaller gördüğümü düşünüp beni başka bir psikoloğa yönlendirdi o da inanmadı ayni şeyi düşündü hatta polise gittiğin zamab böyle bir sey olduğundan emin miydin dedi. Psikoloğum bu konuyu ailemden saklanamam gerektiğini söylediği için anneme anlattım ama doktorların bana söylediği şekilde ya i travma kaynaklı bazı görüntüler görüyormuşum dedim çünkü gerçek olduğunu söylediğimde onlar da inanmayacaklardı biliyorum. Evdeki herkes bunun kullandigim antidepresanların yan etkisi olduğunu düşünüyor ve ilaçları bırakmam için baskı yapıyorlar ama ben bunun gerçek olduğunu biliyorum veya onların dediği gibi gerçek değilse bile ilaçlar yüzünden olmadığını biliyorum çünkü ilaçlara başlamadan önce de kafa karışıklığı olmayan şeyleri olmuş gibi hatırlamak falan oluyordu zaten o zaman da kimseyi inandiramamistim ne yapacağım bilmiyorum sizce ılaçlardan mı oluyor bırakmam mi gerekiyor