- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- Konu Sahibi P3rimasali
Arkadaşlar. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. 2 yıl tek yaşadım 2 yıldır da ailemle yaşıyorum. Bu yıl sosyal olarak çok yıkıcı olaylar yaşadım ve bu olaylarla sağlıklıca yüzleşip atlatabildiğimi sanmıyorum. Aileme de hiçbir şey yansıtmadım. Normalde çok neşeli ve mutluyumdur ama bu yıl çok farklı bir insan oldum olaylardan da dolayı. Psikitayriste gittim bana lustral yazdı 50 mg. Ailem kullanmama karşı. Tabi psikolojik durumumu da bilmiyorlar sadece okul stresi sanıyorlar. İlacı kullanıp bırakan var mı aranızda? Yaşadığım sosyal travmayı atlattıktan sonra bırakabilir miyim ilacı sizce? Depresyona yatkın bir yapım yok normalde yaşadıklarım ağır geldi. Ve derslerim önemli odaklanma problemi yapar mı? İlaca ilk başladığımızda alışana kadar psikolojiyi çökertiyormuş. Benim kullanmaya başlarsam 2 hafta ful ders çalışmam gerekecek. Etkiler mi? Ne düşünüyorsunuz tecrübesi olanlar? Yaşım 23 bu arada. Ayrıca devlette psikologdan da randevu aldım ama bir ay sonra. Yani ruhsal bir kargaşa içerisindeyim. Aslında daha çok akıl olarak kargaşa içindeyim.