Canım seni çok iyi anlayabiliyorum.Zaten ne kadar değer verirsen o kadar kaybediyorsun karşındakini...Sıf karşımızdaki üzülmesin incinmesin diye hep kendimizden veriyoruz bazı şeyleri..Ve karşılığı ( genelde ) koca bir SIFIR...
Daha 2 aylık bir ilişkin olduğunu söylemişsin..Bu çok yeni bir ilişki...Bu kadar kısa bir zamanda birbirinizi tam anlamıyla tanımanız bence zor tabi...Kaldı ki insanlar uzun süreli ilişkilerde bile birbirlerinin yeni yönlerini keşfedebiliyor.....Bana sorarsan şayet,karşındaki sana gerçekten değer veriyor ve önemsiyorsa,sen ne kadar zor durumda olursan ol pes etmez ve herzaman yanında olur..Gerçek sevgi budur...Düşünmektir,anlamaktır,yanında olmaktır,ilgidir,şefkattir....Eğer karşındaki senin bu durumunu gerekçe gösterip bitiriyorsa bence kendini hiç sıkma...Tam tersi zararın neresinden dönersem kardır diye düşün...Seni üzeni düşünmen senin için daha acı verici olur...Yaşın kaç bilmiyorum..bu çokta önemli değil zaten..Sevginin yaşı yoktur...Gidene yol ver..Yeni aşklara yelken aç..En azından sana değer verenle ol..Umarım karşına insan gibi bir insan çıkar canım....Mutluluklar....