• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım sıkkın üzgünüm ...

Bilmiyorum :110: açıkcası öle olanak vermek istemiyorum çünkü ben o dediğim şeyleri yapalı cok oldu. Şimdi işleri düzeldi çok şükür . mesela gecen sene parası olmadığı için ufak bir hediye aldı bana dogum günümde desen bundan 5 ay önce yıne parası yoktu arkadasından borc almış. Ben hiç bişe beklemiyorum almasın durumunu görüyorum vicdansız biri dğilim sadece istediğim işlerim var diyorya sürekli o işlerinn arasında bana da zaman ayırsın

Ben işlerin bahanesine inanmıyorum..
Sonuçta 24 saat çalışmıyor..
Ve insan sevdiğinin sesini beş dakika duyduktan sonra daha mutlu, daha heyecanlı çalışmaz mı?
Bazen öyle çok severiz ki toz kondurmayız..
İyi yanlarını bulup çıkarmaya çalışırız..
Hepimiz yaptık bunu..
Ama üzülmemek için biraz kendinizi geri çekin..
Nolacaksa olsun..

Ben işlerin bahanesine inanmıyorum..
Sonuçta 24 saat çalışmıyor..
Ve insan sevdiğinin sesini beş dakika duyduktan sonra daha mutlu, daha heyecanlı çalışmaz mı?
Bazen öyle çok severiz ki toz kondurmayız..
İyi yanlarını bulup çıkarmaya çalışırız..
Hepimiz yaptık bunu..
Ama üzülmemek için biraz kendinizi geri çekin..
Nolacaksa olsun..

evet aksine ınanmak istemiyorum ama bende bu şekil düşündüğüm için üzülüyorum hiç değilse bi yemek yerken bi wc ye giderken sesin çıksın diyorum...

evet aksine ınanmak istemiyorum ama bende bu şekil düşündüğüm için üzülüyorum hiç değilse bi yemek yerken bi wc ye giderken sesin çıksın diyorum...

Siz her boş dakikanızda onu aramak istersiniz di mi?
Her boşlukta sesini duymak,.

Her fırsatta onu görmek..
İnşallah çok üzülmezsiniz sonunda..
Ama tecrübe de böyle elde ediliyor işte..

Ben de sizi sevdiğine inanmıyorum açıkçası.
Belki arkadaş olarak çok seviyordur çünkü baya fedakar birine benziyorsunuz.
Umarım bu olayın sonunda üzülmezsiniz.
Bir de sevgiliyken bu maddiyat (borç alıp verme v.s) olaylarına çok karşıyım ben.

Peki çalışmadığı günlerde, tatillerde iletisiminiz nasil?

Çalışmadığı hiç bir gün hatta hiç bir saat yok işin ismini vermek istemiyorum kendı işi mesala dun aksam gitti 7 sıralarında sabah 6 da gelmiş yatmış 2 saat kadr oluyor aradı iş bitmemiş akşam tekrar gidecekmiş şimdi beni aradı haber verdiya daha bügün hayatta sesi çıkmaz anca yarın bu saaatlerde oda aklına gelirse veya ben dırdır yapmim die

Ooo
Çalışmadığı hiç bir gün hatta hiç bir saat yok işin ismini vermek istemiyorum kendı işi mesala dun aksam gitti 7 sıralarında sabah 6 da gelmiş yatmış 2 saat kadr oluyor aradı iş bitmemiş akşam tekrar gidecekmiş şimdi beni aradı haber verdiya daha bügün hayatta sesi çıkmaz anca yarın bu saaatlerde oda aklına gelirse veya ben dırdır yapmim die

Baya zor ve sabır istiyor senin işin. Ben kendimi tutamazdim açıkçası sonuçta iş kadar sizde önemliniz bir 5 dakikayi ayırabilmeli

Back