- Konu Sahibi AdrianaLimaa
Senin kendine saygın olsaydı zaten, bu cocugu dakikasında shutlardın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek arkadasım msj atmadan once ogrendım yanı sabahta evden telefon actım cep telefonu kapalıydı arkadaslar ulasamadım..
Kızlar sevgilim ege fiziği kazanmıs:) bunu 6 saat sonra ögrendim internet yokmus oy uzden kardesime msj atmıs( benım telefon her zmn kayıptır aldıgım anda kaybederım yenısını:sinifsinif:)
Herseyiini en son bana anlatıyor dayanamıyorum artık![]()
oturup zırıl zırıl agladım.. Onu cok seviyorummirmirmirmir ve bundan nefret ediyorum![]()
Bu arada ben kazandıgı yeri kardesimin faceini acıp erkek arkadasımın ablasının profiline bakarak ögrendim.. Dıs kapının dıs mandalıyım işte...
Ayrılmaya karar verdim.. Yarın son bir sınavı var su an sesimi cıkarmıyorum ama konusmuyoruz da yarın söyleyeceğim bittiğini.. Garip bi duygu hem karar verdiğim için rahatım hem de üzüleceğimi bildiğim için korkuyorum. Yorumlarınız için cok tesekkur ederim tekrar kafamı toparlamam da cok yardımcı oldunuz:) iyiki varsınıza.s.
Cok zor olucak ama cok zorona o kadar güvenmiştimki.. hiçbi arkadasımla görüşmüyorum
bütün hayatım o olmustu
nasıl kendime gelicem ben
![]()
bence o sinirini çıkartamıyor aynı sorun bendede var ve bunu karsımdakini ezmek için değil sadece kendimi ifade edemediğim zamanlarda ve cok sinirlendiğimde yapıyorum .
Aynnenn bende yapıorum bazen o dinlıo dınlıo sinirin geçıcek dıo beklıo ben sonra sakınleşıorum oda bana edıodu önceden ama artık etmıo araya bı ayılımız girdi o sıra çok edıodu şimdi çok çok ii Allahıma binn şükür![]()
Kızlaaarr o konusmadan sonra msn e girmiş ve bunları yazmıs bi bakarmısınız lutfenn! siz ne derseniz onu yapıyorum artıklutfen sizden baska kimsem yok yardım edecek...
özür dilerim hakkım olmadan sinirlendiğim için. sana sevgimden kuskun olunca daha cok sinir oluyorum ama özür dilerim
*tüm kabalıklarım için her şey için özür dilerim
*fedakarlıkların için bni düşündüğün her konu için tesekkur ederım
düşünmeğin her konu içinse yine tesekkur ederım cunku bu pek azdı
seni gercekten sevıp sevmediğim önemli degıl aslında*ne kadar sevdıgımınde onemı yok
*gerçek su kı seni cok fazla aşırı artık ne dersen... sevıyorum
*ama sevgi hissedebıldıgın kadarıdır dimi?
*eger hissetmıyosan bnım sevgımın bı onemı yok
*hıssettıremıyosam bı onemı yok.
*ve sana istedıgın aşkı yasatamadıgım için sevgiöi yanında hissettiremedıgım için özür dilerim..
seni hep sevdim
*seviyorum
*sevicem...
*GERÇEKTEN COK ÖZÜR DİLERİMMMM
ya ece sen üzülürsen bn cok kotu olurum lütfen beni affet tmam mı
*bebgimsin benım cok üzgünüm
*lütfen büyütme tmam mı
*lutfen daha fazla üzülmeyelim tmam mı konusalım
*seni seviyorum
*muck
Canlarım ya nolur okuyun da birseyler diyin iyi kötü ne dusunuyosanız lütfen cok ihtiyacım var onun üzülmesine dayanamıyorum sınavı da kötü gecmiş... Pilot olmak istiodu şimdi fizik okıycakya nolurrr onu cok seviyorum ama beni üzdüğü yeter artık dimi? Nolur desteğinize ihtiyacım var...:gitme:
Arkdaşlarr valla biz boşuna nefes tüketiyruz bu kızcağıza.bu kız sevyr ve en ufak bi sevgi sözcğünde inanıp gtmek istyr.emnim şurda 3 kişiden 1 kişi git barış dese barışcak durumda ve destek aryor.ayrılck cesareti yok kendnde..peki bizi dnlemeye ihtyacın varsa ve bz sana en uygn durumu göstermeye çalışıyrsak,sen daha ne burnunun dkine gtme durumundasn.biz seni tanımasakta ii olmanı ve hayatta pişman olmaman için knşuyruz.sana 2 gn önce uzun bi msj attım ama yok bugn bi grdm daha farklı konulara grmşsin.yazık etme kendne.bak sırf senn bu konun için grdm ve bu yorumdan snra çıkıyrum.kendni iice bi dnle.burdaki tüm yorumları bnce tekrar tkrar oku.yaşadğn üzüntüleride untma cnm :S
Canim soylediklerinde haklisin diger msjini tekrar okudum burdaki yazilari tekrar tekrar okuyorum zaten her gunSadece cok zor geliyor cunku gercekten cok seviyorum ve sonucta o da seviyor yani en azindan bana goremafoldumben severken ayrilmak zor geliyor sadece her an geri barisma ihtimalim var dun gece yine uyuyamadim cok ozluyorum:gitme: o yuzden sizin soyledikleriniz bana cesaret veriyor. Yuzukte takmistik biz cikaramiyorum parmamimdan:sinifsinif: onu hep sevicem ama ona donmicem:2: