- Konu Sahibi AdrianaLimaa
iLşkide karşıLıkLı sayqı oLmazsa bir yere varamazsınız diye düşünüyorum. Ki sevqiLiniz size aqır hakaretLerde buLunuyrsa sayqısızın tekidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle evet ayrilali sadece 2 gun oldu. hic bir sey yapamiyorum bana kizicak cok kisi olucak simdi ama benim ders calismam lazim yaa bu gece calisicam yatakta donmekten iyidir Ilk ciddi iliskim diyebilirm ilk defa asik oldum:sinifsinif:
bu bosluk ne zaman dolcak peki? aklimi baska seylere ne zmn verebilicem neyini dusunuyorum hala(
:) Cok guzel anlatmissin canimcim ne demek istedigini :)
Yasayip gormeden anlamiyor iste insan
Dert ortagi buldum kendime Sanki birtek ben yasiyormusum boyle bir seyi gibi gelmeye baslamisti artik:kedi:
Ama haklisin ShoPaHoLiC06 cim ve ben seni dinlemeye karar verdim.
Kafama vura vura akillandirdin galiba benikaydirigubbakcemile
Hem aglayacagim vakti simdiye derslerime ayirmis olsaydim hayal kirikligi yasiyor olmazdim heralde
bu yuzden daha fazla pisman olmadan derslerime asilmaya karar verdim. Erkekler uzak dursun istemem birdaha uzun sure 3 yil 4 yil yeter beee
Artik daha gucluyumguclubacismile
Sizlerin sayesinde:) opuyorumnanaktan
Yasemincim seninki nasil bilmiyorum seviyorsan devam et tabi bigun benim gibi olursan kendilinden vazgecersin olmazsandaa mutlu mesut yasarsin:)
Ben bu saf insana bir kez daha sans verdim verdim vermesine ama herif demek istiyorum duzelmedi.
13 yasimda bi cocuk sevmistim de ben kucuckken daha:ecrin_bebek: hepimizin basina gelir, bu hiyar bana sordu benden once kim vardi ne yaptin nasildi fln diye bende sacma sapan kucuk buyuk cocukluk askima kadar herseyi anlattim. Inanmiyorum iftira atti ustume. genelde iftira atarak oyle birsey var mi yok mu onu ogrenmeye calisir misal aklina birsey takilir A olayi diyelim A olayi oldu hatta bole bole seyler yaptin sen ben hatirliyorum bana anlattin der ben krize girerim nasil yaaa beyninde hasar mi var diye A olayi boyle boyle aldi A olayini alip nasil B olayina cevirdin insafff dersiniz ole. birgun aynisini kardesime yapmis msn de ece bole bole yapti deme diye. Benim kardesim de yook ama sole sole sole oldu diye anlatmis. ablam sana niye boyle dedi ki ole bisi olmadiki diyince ok demis. Bana da bu yazismayi atti kardesim. Kiyameti kopardim sen yalanla ne is ceviriyorsun diye.. Acigimi yakalamaya calisiyor boyle yaparak. Neyse bu hiyar 13 yasindaki o masum sevgimi aldii kafasinda ne hikayeler yaratiyorsa artik o sekilde anlatti bana. Ne diyosun sen ya niye bana iftira atiyorsun simdi bu terbiyesizliktir ayip yaptigin diyorum. Hiic, o konuu kapiyo baska konu aciyo hatta su cocukla icmeye gittin............... Yuh dedim ya yuhh 13 yasimdayim beyinsiiz! Resmen o.. musum yani ben daha 13 yasimdayken. Birile cikarken birile daha cikiyormusum. kim ne diyon sen diyorum alalala yaa! Hiyar!!! o zmn nie bekliom ben seni taaa buralarda. Niye gunumu gun etmiyorum.. Cildirdim elim ayagim titredi ellerim buz gibi oldu falan agladim da sinirim ole gecti yoksa yikicam biyerleri. Saydirdim bende s..tiri cektim kizlar su an cok mutluyum hic uzulmuyorum. benim de bi gururum onurum halsiyetim var. Su yasimda bu laflari yiyecek ne yaptim ben? Ne dedim ben diyor hala. sen once git adam ol erkek adam sevgilisiyle nasil konusurmus hemde ciddi dusundugu bi insanla onu ogren dedim saydim sovdum. Cikti msn den. Siz bana daha once solediniz solediklerinizi hep aklimda tuttum bir sans daha verdim ama kendimi ezdirmeden bu olayda da saydim sovdum ona serefli insan bole sey yapmaz dedim ohh cok rahatim. OZgurum mutluyumm cok mutluyum bu karari uzulmeden alabildigim icin
Sonuc yuzugunu cikardim simdilik kutuda duruyor akarsuya aticamsırnaşık şey delikafadulden
Hediyelerini toparladiiiim kardesimin cekmecesine koydum torbanin icinde. bizim okul afrikaya giysi fln gonderiyor her sene onlara gondercem:) Hayir isine yarayacak hediyeleri en azindan parfumlerini attim simdi de resimleri silicem yihaaaa
:jeyyar: Tazelendim sanki:) he msn imi de degistiriyorum:) Temizleniyorum yani kizlar!!!!! alkisalkisalkis
Opuyorum hepiniziiiii:) benim gibi olanlar varsa bir an once siz de tazeleninn cok rahatliyorsunuz.. Hayat biziim hastaliklii insanlarla niye harcayalim ki ya???zemuszemusopuyorumnanaktan
Seni daha yıpratmasına izin vercekmisin baksana üzüyormuş seni bana böyle biri yapcak anında ayrılırm bence sende ayrıl....Selamm kızlar,
Sorunum buyuk mu kucuk mu bılmıyorum, karar veremıyorum. sizlerle paylaşmak istedim belkı aynı dertten muzdarip olanlar da vardır diyerek:çok üzgünüm:
3 senelik bi ilişkim var ben yurt dısındayım o eskisehir de sadece yazları gorusmekle yetınmek zorunda olunca zaten en kucuk sorunlar bile buyuyp kocaman oluyor.
Yasım daha cok kucuk 18 im. Boyle birsey de yasamak ıstemezdım asık oldum olmaz olaydım. Unıversiteye kadar en azından ciddi ilişkiler yasanmamalı bence ama neyse.
Sorun su benim sevgilim cok kıskanc ve sinirli bi insan sinirli derken bı kadına el kaldırcak bı tıp degıl sadece ne bılım su erkekle neden el sıkıstın dıyerek kavgaya baslayabılecek bırı. Bunun yanında cok iyi, yardımsever ve guvenilir bi insan bunu o kadr cok kişiden duydum ki... Eskisehirden arkadaslarıyla tanıstım tabii kız erkek herkesle. Ablasının nısanlısının annesıle bıle tanıstım seneye de annanesile tanıstırmak ıstedigini soledi evine gidicez ziyarete. Hersey cok guzel yani tek sorun herseye sinirlenip bana sureklı hakaret etmesi. Cok sacma seyler için bile hakaret ediyo bır kıza edılebilcek en agır kufurleri yedim yani.:sinifsinif:
Ona bu durumdan cok uzuntu duydumu anlattıgımda gecmişi neden actıgımı soruyo benı mutsuzlukları hatırlayarak mutlu olmakla sucluyo bu konuyu tartısamıyoruz bile en son 2 hafta once yanındayken eteim acılmis bir cafede otururkn neden bacaklarını acıyorsun fln dedi yuz tane laf saydı oturdumuz yerde cok sınırlendm dogum gunumduakannehir ve zehır oldu yapma askım germe ıkımızıde lutfen dıkkat etmedım fln derken ben olay buyudu daha baska seyler de saydı hatırlamıyorum cıktık ordan niye mahvediyorsun gunumu diye baırırken yine kufurler geldi. Ben cok sınırlendım kac kez dedım bana hakaret etme dıye cok agır kızlar ınanın bana bı erkegin sevdigi kıza soyleyecek tarzda seyler degil. Dogum gunum mahvoldu benım tansıyon falan dustu heralde aglaya aglaya oturduk oyle bıyerde.
Bunun sonu gelmıyo kızlar bu yuzden aklımda bırsuru soru ısaretı var sınırlendıgınde herkes soyler dıyebılırsınız belkı ama sınırlendıgı seyler hıc bıtmıyor kı! yanında degılım bıde dısarı da cıkmıyorum kımseyle gorusmuyorum yurt dısındasın orası cok kotu bılıyorum ben dıyor sınemaya gıtsem ıcı rahat etmıyor dıe gıtmıyorum bende. kızkardesımle cıkıyorum bazen o kadar.
Bugun de yıne konu acıldı bana hakaret etmenden hoslanmıyorum fln dedım ben boleyım ıstemıyorsan bıtır kendıne hakaret etmıcek bır sevgılı bul dedı kendısını de ezdırmez hıc asla! Bende madem o kadar kolay soluyorsun bende bıtırdım o zmn dedım konusmaa bılmem ne fln hala bnde cıktım msnden.
Bu nası sevgi anlamadım ne yapmalıyım kızlar yardım edin 3 senedir cözemedım ben cok da seviyorum o da seviyor herseyi kıskanclıktan.senağlama