• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antidepresan kullanırken böyle çaresizken bir de sevgilim terketti

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.564
13.550
773
Diğer
Kızlar Daha önce de konu açmıstım sevgilim ilgisiz alakasız soğuk diye.. Benım yaşadiğim bazı olaylardan dolayi sinir sistemim mahvoldu ve antidepresan kullaniyorum.. 2 gündür de sevgilime yeterince ilgi gösteremiyorum zaten o hiç göstermezdi... neyse dün nette konusuyoduk ben ilaçların etkisiyle uykuluydum konussana diyip durdu ama kendi de bişey konusmuyo. neyse sonra bu kamerayi kapatti. niye kapattın dedim benle ilgili bi sorun mu var dedi hayır dedim sonra çıktım. 1 saat sonra bana gelen msj a bakın arkadaslar aynen yaziyorum " Bitti.. bana neden die sorma sakın ! ben seninle konusmaya çalişiorum ama sende bi hareket yok demıstım sana dayanacak gücüm yok die sonunda tükettin beni aferım sana..." Bu arada daha 2 aydır beraberiz daha öncesınde 7 senelik bi ilişkisi olmus ve sevgilisi çok sorunluymus çok kavga ederlermiş o yüzden dayanacak gücüm yok diyodu kavga etmeyelim sorunumuz olmasın diyodu ben de sirf sorunumuz olmasın diye antidepresan içtiğim bu zor dönemlerimde yaşadıklarımı ona yansitmamak adına sustum biraz daha az konustum zaten... Sirf o üzülmesin die... O kadar değer verdım kı kızlar 7 senelik sevgilisinin yapmadıklarını yaptım onun uğrunda deli divane olmus kız bunu baskasiyla aldatmıs... ben değer verdım ben bu halimde terkedildim.... olacak şey mi kızlar ya ? bu nası bi dünya.. Benim ne durumda olduumu bilio ya nası yapar bunu bu zor günlerımde.. insan nası bu kadar bencil olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu arada antidepresan içtiğimi bilio. Sinirlerim yiprandiği için kurdeşen döküorum onu da bilio, benım zamanında yaşadiğim sorunların da canlı şahididir... ben hep onun yanında oldum, çok değer verdim üstüne tütredim, sadece 2 gün fazla ilgilenedım çünkü sürekli uyuyorum, tamam kendısı yaşamadi anlamayabilir beni.. bu tür ilaçlari kullanmadiği için de hareketlerimi farklı yorumlayabilir eywallah ama bitirmesi mi lazım kızlar ? Tamam küs kırıl canım nie böle de ama "bitti.." dior... Bu mudur ? Bu kadar aciz midir sevgi dediğimiz şey.. Yada ben insanları olduundan farklı görüyorum kızlar. Gereğinden fazla değer veriyorum. Ahh ben ahh.. dayakliğim ben kızlar gelin bi beni dövün yaaa

Senin de söylediğin gibi dayaklıksın cnm. Bak görüyorsun ve farkındasın yani olayların. Erkek arkadaşın bence darbeli 7 yıllık ilişkisinin kurtulamamış. Sen elinden geleni yapmışsın ve sıkıntılarım var demişsin. Ne yani o üzülmesin diye sen kendinden mi ödün verecen sürekli? İlişkilerde ödün verme olur. Ama hep bir taraftan değil. Bence ayrılmanız hayrına olmuş.

Üzüldüm senin adina... gercekten cok zor bi durum senin icin, ama arkadasinda dedigi gibi o bence daha 7 senelik iliskisinin etkisinden kurtulamamis... onunda psikolojisi bozuk demek ki hala, kendine gelememis tam olarak.
Daha 2 aylik bi iliskiymis, üzerinde fazla durup kendini yipratma bence... erkekler böyle iste zora gelince kacmayi tercih ediyorlar... biz kadinlar sevdigimiz icin savasiriz ama onlar kacar...
Umarim hayatindaki olumsuzluklar en kisa sürede yoluna girer...

Canım seni çok iyi anlayabiliyorum.Zaten ne kadar değer verirsen o kadar kaybediyorsun karşındakini...Sıf karşımızdaki üzülmesin incinmesin diye hep kendimizden veriyoruz bazı şeyleri..Ve karşılığı ( genelde ) koca bir SIFIR...
Daha 2 aylık bir ilişkin olduğunu söylemişsin..Bu çok yeni bir ilişki...Bu kadar kısa bir zamanda birbirinizi tam anlamıyla tanımanız bence zor tabi...Kaldı ki insanlar uzun süreli ilişkilerde bile birbirlerinin yeni yönlerini keşfedebiliyor.....Bana sorarsan şayet,karşındaki sana gerçekten değer veriyor ve önemsiyorsa,sen ne kadar zor durumda olursan ol pes etmez ve herzaman yanında olur..Gerçek sevgi budur...Düşünmektir,anlamaktır,yanında olmaktır,ilgidir,şefkattir....Eğer karşındaki senin bu durumunu gerekçe gösterip bitiriyorsa bence kendini hiç sıkma...Tam tersi zararın neresinden dönersem kardır diye düşün...Seni üzeni düşünmen senin için daha acı verici olur...Yaşın kaç bilmiyorum..bu çokta önemli değil zaten..Sevginin yaşı yoktur...Gidene yol ver..Yeni aşklara yelken aç..En azından sana değer verenle ol..Umarım karşına insan gibi bir insan çıkar canım....Mutluluklar....

Son düzenleme:
ben nedense o bahsettiğin 7 yıllık ilişkide de bunun hatalı olduğunu düşündüm
düşünsene bi koskoca 7 yıllık ilişki
herşey güllük gülistanlık olsaydı kız buna ihanet edermiydi
hangi kadın yapar bunu
demek ki o kızcağızı da ilgisiz sevgisiz bıraktı ki
kızda başkalarında sevgi aradı
bana bu çocuk pek güvenilir gelmedi
kızın ağzından duysan neysede
kalkıp arkasından atıp tutmak çok kolay
benim inanasım gelmedi o ilişkisi için söylediklerine
doğruysa bile kız haklıdır eminimki
insan sevgi ilgi bekliyor
bulamayınca bazıları başka birilerine sığınabiliyor

hersey ortada ...cocuk eskı ılıskını unutamamıs sen agzınla kus tutsanda asık eedemezsın kendıne ...ılgı alaka göster ama olmaz..bence hazır o gıden olmus bırak..hazır elınde koz var sucla suclayabıldıgın kadar:)) AMA ARAMA SORMA SAKIN DONMEK ISTERSEDE IYI TART IYI DUSUN..
VE BIZEDE HABER VER SON DURUMU:))

erkek milleti bu kadar duyarsız işte onlara göre mükemmel olmak için oscarlık oyuncu olmamız lazım derdimizi paylaşmamamız içimize atmamız her yanında hep gülümseyen sorunsuz bir insan isterler ama nedense bizimde bir kalp taşıdığımızı unutuverirler evet çok kötü bir durumda terk etmiş bende terk edildiğim için antidepresan kullanmaya başlayacağım nerdeyse :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama değmiyo arkadaşım erkek milleti için üzülmeye kendini yıpratmaya değmiyo verdiğimiz değeri hak etmeyecek kadar küçük beyinli hepsi:kızgın:

zaten daha 2 aylık bir ilişkiymiş salla gitsin bence...eski aşkını unutamamış- ki 7 senelik birşeyi unutmak kolay değil- senden ilgi sevgi görüp egosunu tatamin etmeye çalışıyor...zaten başka dertlerin varmış, bir de onun için üzülme..

Kızlar acaip moral verdiniz ya anlatamam... Tabi ki geri dönmicem beni şimdiden böyle bırakip giden bencil bi adamla ne işim olabilir ? Ardıma bile bakmam... Hayat ona mutlu olma şansı vermemiş, msn iletisinde böyle yazior beyimizin.. Hayat sana o şansı verdi ama sen değerini bilemedin... Ahh denmior işte.. ii ki erkenden tanıdım onu kızlar. gercek yüzünü gördüm daha çok bağlanmadan.. hepinize çok tesekkürler yorumlarınız bana güç verio..

Back