Kızlar Daha önce de konu açmıstım sevgilim ilgisiz alakasız soğuk diye.. Benım yaşadiğim bazı olaylardan dolayi sinir sistemim mahvoldu ve antidepresan kullaniyorum.. 2 gündür de sevgilime yeterince ilgi gösteremiyorum zaten o hiç göstermezdi... neyse dün nette konusuyoduk ben ilaçların etkisiyle uykuluydum konussana diyip durdu ama kendi de bişey konusmuyo. neyse sonra bu kamerayi kapatti. niye kapattın dedim benle ilgili bi sorun mu var dedi hayır dedim sonra çıktım. 1 saat sonra bana gelen msj a bakın arkadaslar aynen yaziyorum " Bitti.. bana neden die sorma sakın ! ben seninle konusmaya çalişiorum ama sende bi hareket yok demıstım sana dayanacak gücüm yok die sonunda tükettin beni aferım sana..." Bu arada daha 2 aydır beraberiz daha öncesınde 7 senelik bi ilişkisi olmus ve sevgilisi çok sorunluymus çok kavga ederlermiş o yüzden dayanacak gücüm yok diyodu kavga etmeyelim sorunumuz olmasın diyodu ben de sirf sorunumuz olmasın diye antidepresan içtiğim bu zor dönemlerimde yaşadıklarımı ona yansitmamak adına sustum biraz daha az konustum zaten... Sirf o üzülmesin die... O kadar değer verdım kı kızlar 7 senelik sevgilisinin yapmadıklarını yaptım onun uğrunda deli divane olmus kız bunu baskasiyla aldatmıs... ben değer verdım ben bu halimde terkedildim.... olacak şey mi kızlar ya ? bu nası bi dünya.. Benim ne durumda olduumu bilio ya nası yapar bunu bu zor günlerımde.. insan nası bu kadar bencil olur :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: