Antidepresan kullananlar?

Ben doktordan ayrıntılı bilgi almamış olmanıza yorum yaptım. Yoksa hiçbirimiz kendimize tanı koymuyoruz elbette.
O dönem ders çalışamıyorum ve stres olunca bedensel belirtilerim çıkıyor diye gitmiştim ondan dolayı sanırım tanı beklemedim. Az önce baktım da atipik depresyon yazıyordu sanırım. Ama bizzat sormadım.

bu konuya girersek çıkamayız sizi de etkilemiyim o yüzden :) tavsiyeler için teşekkürler
Gidicem bakalım bu sefer ki ne diyecek. Aslında az önce doktorun tanı olarak yazdığı şeye baktım da. Doğru tanı koymuş maddelere bakınca. Benim o dönem şikayetlerim tam olarak böyle değildi o yüzden bıraktım.

Teşekkür ederim

O gönüllülük işleri nasıl işliyor? Yani ne yapıyorsunuz tam olarak?
Ben yurtdisindayim. Ama kurumların mutlaka iletişim numaraları yada mail adresleri vardır. Düşüncenizi söyleyip nerede işlerine yarayabilcrginizi sorabilirsiniz. Ben kışın ekibimle evsizlere sıcak içecek ve yemek, battaniye dağıtıyorum. Kış çok sert geçer burada.

Benim sana ilaç tavsiyesi verebilmem için, varsa başka hastalıklarını, kullandığın diğer ilaçları, alerjin varsa nelere alerjin olduğunu bilmem gerek. Ve bunun için de doktor olmam gerek.
Velhasıl, tavsiye ile değil, reçete ile ilaç kullanın. Birine çok iyi gelen ilaç bir başkasına iyi gelmeyebilir, birini zayıflatan ilaç birini şişmanlatabilir.
Lütfen doktorunuza danışın.

Aynı duygulara sahibiz. Anksiyete bozukluğu dedi bana psikolog. Ben iki farklı antidepresan kullandım. Gece uykum kaçtı gündüz işte uyuklar oldum. Ayrıca ilaçla düzelme olmadı. Mesele uzun soluklu psikolojik tedavi almak. Yoksa insan ilaçla bu dertleri çözemiyor. Kişiliğin böyle şekillenmiş.

ben de son zamanlarda bu tür şeyleri düşünüyordum. birine ya da bir canlıya yardım etmek gerçekten iyi geliyor. Teşekkürler :)
İlaçlar ilk 2 hafta çok beter ediyor sonra insan normalleşiyor.en basit şeylerden zevk almaya başlıyor. Allaha ınan.üzülen Kalbimizi o yarattı.o seni biliyor. Sende onu unutma
ben de dayanıp bekleyeceğim bakalım
ben o amaçla açmadım o konuyu yanlış anladınız sanırım. Çevremde hep antidepresanlara karşı önyargı var ve ben de etkilendim ister istemez. Fayda gören kişileri okuyup bunu aşmaktı asıl amacım.
Bazılarına iyi geliyor bazılarına iyi gelmiyor bu ilaçlar. Keşke hangi ilaca ihtiyacımız olduğu kan tahlilinde çıksa.
Psikologlar da pahalı geliyor. Devlete de bakmadım açıkçası ama kim bilir ne zaman sıra gelir.

Açılınnn ben geldim :) annesinin bile kullandığını bilmediği, 26 yasina girmiş bir kizceyim. Dört aydır kullanıyorum. Bana hiç yan etki yapmadı nerdeyse bulantı dışında. Sonucu söyleyeyim. Önceki halimden bile kat kat iyiyim :) ama sabrettim ve Dr u dinledim düşün ben annemden gizli başardım. Sen de yapabilirsin Dr unu dinlemen yeterli.

Antidepresan kullanacaksan, psikolog yardımı ile birlikte kullan, çok hızlı sonuç alırsın.

böyle yazanları görünce mutlu oldum. Umarım bana da faydası olur teşekkürler ❤❤
Antidepresan kullanacaksan, psikolog yardımı ile birlikte kullan, çok hızlı sonuç alırsın.
Maalesef para sıkıntı. Devlette de var diyorlar araştırayım.

Devlette var, ama ne demişler insanın en iyi psikoloğu arkadaşıdır.
Üstelik seansı da 500 lira değil, bir gülümseme. :)

böyle yazanları görünce mutlu oldum. Umarım bana da faydası olur teşekkürler ❤❤

Maalesef para sıkıntı. Devlette de var diyorlar araştırayım.
Bak canim ben yeni ise başlamıştım. Aniden anksiyete ve panik atak krizleri geçirdim. Kimse anlam veremedi bir anda dibe battım. En dibe... Erkek arkadaşım sana ne oldu dedi, anlayamadı.. caresizdim.. burda konum bile var hatta.annem biraz eski toprak deli drunda ne işin varmış vs vs. Piskolog olayı bilmiyorm bende çok fayda etmedi. İlaca basladim o ara. Devlette çok tatlı bir kadın Dr a gittim. Ona derdimi anlatırken korkudan ağlıyordum kadın son derece sakince, "anda yaşaman lazım canım dedi" bir de ise başladığımda patlak vermisti, işimi bile bıraktım o ara Dr a soruyordum yine ise başladığımda böyle mi olacak diye dr bana ne dedi bilemeyiz... O kadar doğru ki.. ana ayak uydurmaliyiz. İlaca başladım üç gün kullandım annem biliyordu o ara, o istemiyor diye biraz da iyi gelmişti bıraktım ben kendim yenerim diye. Ama olmadı. Kötü oldum daha kötü. Burdan bir uyenin desteği birkaç arkadaşımın ve erkek arkadaşımın desteğiyle annemden habersiz başladım. İlk günler hayatın tadı tuzu yoktu zaten yoktu. Bir ay sonra artık normal halime dönmüştüm. Sonra ise başladım iki buçuk ay oldu :) hatta şimdi minnacık şeylerden bile mutlu oluyorum. Bana birkaç ay önce o dipteyken iyi olcaksin deseler inanmazdım ama oldu

Benim hikayem de benziyor, herşeyi çok kafama takardım sürekli depresif gezerdim, herkesten zarar geleceğini düşünür kimseye güvenemezdim. Birgün psikoloğa gittim, saçma sapan bir konuyu nasıl anlatıyorum ama, üç gün düşünmüşüm, kendi kendimi tedirgin etmişim, yemek yok içmek yok derken, adam bana döndü '' Ee ne olmuş yani, gayet sıradan,sen üzülünce değişti mi sonuç,düzeldi mi? '' gibi bir cümle kurdu.Ben de hoş neler neler yaşadıktan sonra bu hale gelmiştim, güvenimi kaybetmiştim ama, düşününce haklıydı da adam. O günden sonra geriye dönüp bi baktım da, Allah ım kendime ne kadar kötülük etmişim ben, yazık ki giden yıllarıma.

Aslinda herşey beyinde başlıyor orda bitirmek gerekiyor. Bazi insanlar bunu kendi başarır, bazı insanlar destekle. Sevindim sorunu cozup iyi olmanıza :)

Devlette var, ama ne demişler insanın en iyi psikoloğu arkadaşıdır.
Üstelik seansı da 500 lira değil, bir gülümseme. :)
o yönden şanslıyım neyse ki. Aslında kafaya taktığım şeylerin saçmalığının farkındayım. O yüzden de onlara pek anlatmak istemiyorum
Anda yaşamak gerçekten önemli. Ben de şu an kafama taktığım şeylerin önemsizliğini anlamak için geçmişte taktığım şeylere bakıyorum. Hepsi anlamsız komik şeylermiş. Ama benim ruh halim bu mantıksızlığı fark etsem de düzelmiyor ve çok dengesiz. Bu yüzden ilaca ihtiyacım varmış gibi geliyor. Mesela öğlen ölmek isteyecek kadar keyif alamıyordum hayattan, şu an çok mutluyum az önce keyifle yemeğimi yedim. Ama 1 saat sonra nasıl olucam acaba

İnşallah derdinizin devasını bulursunuz. Ve evet inanç konusunda yazılanlara katılıyorum. Yaşadığım acı olaylar karşısında inancıma sığınarak güçlü kaldım.

İnşallah derdinizin devasını bulursunuz. Ve evet inanç konusunda yazılanlara katılıyorum. Yaşadığım acı olaylar karşısında inancıma sığınarak güçlü kaldım.
Teşekkür ederim. İnanç gerçekten önemli umarım geri kazanabilirim.

Kullanıyorum 1senedir.beni hayata döndürdü. Çünkü durumum çok ağırdı. Allaha yalvarıyordum o derece. İlacım bu hayatı çekilir kılan tek şey...

Ben kullanıorum.İlk basta 7 ay kullandım 2 beyın amalıatı gecırıp aylarca hastanede yattıgım için ölüm korkusu yasıodum.Sonra da benı hastanede zerre yalnız bırakmayan ınsanla evlendım 1 yıl nısanlı kalıp evlemdıkten 4 ay sonra kayınpederıme kefıl olmadım dıye boşandım.1 yıl olucak .Doktor ne der daha devam edermıyım bılmıorum.

Kullanıyorum 1senedir.beni hayata döndürdü. Çünkü durumum çok ağırdı. Allaha yalvarıyordum o derece. İlacım bu hayatı çekilir kılan tek şey...
daha da iyi olursunuz umarım
O zor günleri atlatıp bu şekilde ayrılmanıza üzüldüm
Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…