Antidepresan kullananlar?

Ben lisede kullandım. Uyutuyor ve serseme çeviriyor o ilaçlar. Bana çok ağır gelmişti. Şimdi kullanmıyorum çok şükür sıkıntılarımı atlattm. Acaba hayatınızda duygusal bir boşluk var ondan mı böyle sıkıntılısınız? Yeni bir hobi, aşk veya uğraşlar sizi mutlu edebilir mi? Yanlış anlamayın herkesin hayatı farklı ama yeni bir şeyler bu ruh halinizi değiştirebilir gibi...

Psikiyatrist değilim ama anlattıklarının majör depresyonda olduğunuzu ve yardım almanız gerektiğini gösteriyor. Ben bir çok kez tedavi aldım çoğunda yarım bıraktım. Ama 2 buçuk yıldır düzenli ilaç kullanıyorum ve bundan sonra hiç bırakmayı da düşünmüyorum. Her şeyi kafama takan sürekli içimde sinir harpleri yaşayıp kendimi yıpratan birisiydim, sinirden uyuyamazdim. Şimdi kafası benden daha rahat birini tanımıyorum ilaçlarım benim bebeklerim

Antidepresanlar intihar eğilimi dusuncesi olan ınsanlara verilmeli dşyor cok degerli bi hekım.onun dısında tüm psikolojik rahatsızlıklar telkınle ve baska yontemlerle atlatılabılır.basına gelmiş biri olarak yazıyorum. Cok ağır bı rahatsızlık geçirdim.anjiypnörotik ödem. Yuzumun her yeri şişti ve agrıdı bşr ıkı ay boyunca.doktorlar her ilacı veripd eney yapti resmen.gecmedi.bogazında sislik olursa acile kos nefessiz kalıp ölebılırsın dediler.doktorlar.bunun uzerine bende psikolojik raha
Tsızlıklsr basladi.ne zaman stres altında olsam uzulsem nefes alamamaya basladım.bogaızm kasılmaya basladı.bogazımın kasılması gercek.nefes alamamam da gercek.ama bunu yapan psikolojımdı. İnsan beynı saglıklı ilen kendını kanser edebılıyor. Zaten cogu psikolojık hastalık plesebo etkısı ile de gecebılıyor.yanı hap gorunumulu bi seyler yutsanız ve onların ılac olmadıgını bilmesenız ,vucut düzelmeye baslıyor.kanıtlanmıs bi yontem. Sizpfrenı bipolar vs bunları kastetmiyorum elbette.panık atak,takıntı gibi rahatsızlıklar dediklerim.
Ben nefes egzersizleri, stresten kacınma ve düsünce seklımı degistirerek azalttım.gecmedi ama azaldi. Herhangı bırıyle problem yasadıgımda bunu umursamamamya calısıyorum.gecistirmek gibi degil de,o dueumun o kısının onemsiz olduguna kendımı inandırıyorum.bir de beyin yenı seyler ogrenıp bilmedigi bir seye merak salıp ilgilenınce yenı sinapslsr sanırım yenı sinirler yaratıyormus. Bu da psikolojk rahatsızlıkları asmaya yardımcı oluyormus.
Entelektüel insanlarda herhangı bır seye bagımlılık duzeyı,psikolojık rrahatsızlıklar daha az gzlenıyormus ornegın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…