- 19 Ağustos 2023
- 845
- 482
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Ayrıca bence önceliğiniz diğer ilacı bırakmak olsun hormonlarınızı o bozuyormuş
Düşğk dozu daha çok uyku etkisi veriyor. Emin olun bu dozda bile çok zor. Nasıl bırakıcam ben de kara kara düşünüyorumBen 30 mg içiyorum maalesef sizin düşükmüş kolay bırakırsınız
O zaman çok dert etmeyin gebeyken bike kullanan var düşük dozdaDiğer ilacı bıraktım ilk zamanlar nefes alamama kalp çarpıntısı soğuk soğuk terleme yapıyordu şimdi geçti sadece uyku sorunum kaldı onuda redeprayı tekrar içmeye başlayarak çözdüm maalesef
Düşğk dozu daha çok uyku etkisi veriyor. Emin olun bu dozda bile çok zor. Nasıl bırakıcam ben de kara kara düşünüyorum
Ben redepraya başlamadan önce melatonin içiyordum anksiyetemi daha kötü tetiklemişti malesef ve asla uyutmadıBen melatonin hapı sipariş verdim işe yarar mı bilmiyorum deneyeceğim bakın isterseniz
Nereye kadar ihtiyaciniz varsa o kadar. Ben liseden beri kullaniyorum. Yaklasik 15 yildir. Icmezsem gunlerce uyumam ve hastalanirim. Bırakmak zorunda degilsiniz. Kendinizi sartlamayinBırakmak istiyorum ama nereye kadar kullanıcam diyorum ama çok zorlanıyorum
Sizde mi redepra kullanıyorsunuzNereye kadar ihtiyaciniz varsa o kadar. Ben liseden beri kullaniyorum. Yaklasik 15 yildir. Icmezsem gunlerce uyumam ve hastalanirim. Bırakmak zorunda degilsiniz. Kendinizi sartlamayin
donem donem farklı ilaclar kullandim. Redepra da kullanmisligim var. Su an cymbalta kullaniyorum. Ilacimi ve dozunu duzenli görüştüğüm psikiyatrm ayarliyor. Bazen nervium ya da xanax takviyesi veriyor. Ama asla birakmiyorum. Birakmayi denedim ancak ilacsiz uyuyamiyorum. Beyin hücrelerim hizli iletiliyor. Bir ömür ilac kullanmak zorundayim ve bununla bir sorunum yok :)Sizde mi redepra kullanıyorsunuz
Stres yüzünden bir sürü sorun yaşamaktansa ilaç içmek çok daha mantıklı.. çocuk düşüncesi yüzünden ilacı bırakmaya çalışıyorum yoksa ömrü billah içerim hiç de umrumda olmazdı :))donem donem farklı ilaclar kullandim. Redepra da kullanmisligim var. Su an cymbalta kullaniyorum. Ilacimi ve dozunu duzenli görüştüğüm psikiyatrm ayarliyor. Bazen nervium ya da xanax takviyesi veriyor. Ama asla birakmiyorum. Birakmayi denedim ancak ilacsiz uyuyamiyorum. Beyin hücrelerim hizli iletiliyor. Bir ömür ilac kullanmak zorundayim ve bununla bir sorunum yok :)
Ben dogum yapmadan once yine doktorumun kontrolunde bıraktım. Tamamen kandan temizlenmesi icin birrktiktan 40 gun kadar sonra bebek denemesine basladik esimle. Hamilelik sürecinde tms(transkraniyel magnetik stimülasyon) seanslari aldim. Uyku ve anksiyeye sorunum baya artmisti. Tms cok iyi geldi. Dogum yaptiktan sonra sütüm gelmedi zaten emziremiyordum geri ilaclara başladım. Ben liseden beri ayni doktora gidiyorum. Her surecte yonlendiriyor. Hamilelik istediginizi doktorunuza belirtirseniz sizi yonlendirecektir. :) hayirlisiyla olur insallah. Hamileyken tms dusunebilirsiniz. Bebege hiçbir zarari yok ve siz de kendinizi iyi hissedersinizStres yüzünden bir sürü sorun yaşamaktansa ilaç içmek çok daha mantıklı.. çocuk düşüncesi yüzünden ilacı bırakmaya çalışıyorum yoksa ömrü billah içerim hiç de umrumda olmazdı :))
Redepra benim aşık olduğum bir ilaçtır.Sizde mi redepra kullanıyorsunuz
Depresyon icin
Depresyon icin
Canim benim ergenlikten beri olan bir durum. Doktorlar tani soylemiyor zaten. Ben depresyon icin gittimDepresyon kronik olmaz rainy. Omur boyu depresyon ilaci ile hic yasanmaz. Surekli bir seyleri kafana takiyorsun bunu yapma. Cik gez, spor yap, hic olmadi tempolu yuru hicbisiyin kalmaz.
Psikiyatri mutlaka tani soyler rainycim. Ilaclarla olmuyorsa seni psikologa yonlendirir. Olmazsa doktorunu degistir. Cok gecmis olsun.Canim benim ergenlikten beri olan bir durum. Doktorlar tani soylemiyor zaten. Ben depresyon icin gittim
Sagol canimPsikiyatri mutlaka tani soyler rainycim. Ilaclarla olmuyorsa seni psikologa yonlendirir. Olmazsa doktorunu degistir. Cok gecmis olsun.