Antidepresan bırakma

Redepra benim aşık olduğum bir ilaçtır.
Onun sayesinde yeme, kilo ve uyku düzenim çözüldü.
Anksiyete ve panik bozukluktan midem bulanıyor, yemek yiyemiyordum.
Uyku düzenim de bozuktu, kabuslar görüyordum.
Çok kilo vermiştim, vitaminlerim dibe vurmuştu.
Onun yeri ayrıdır bende.

Hiç ağır ilaç kullanmadım, hep lustral tarzı öneriyorlardı ama artık bedene vurduysa işe yaramıyor. İşte hayatıma o girdi, tam bu dönemde.

Bu arada 3 sene önce bıraktım, zor da olmadı.
Görevini yaptı ve uyku, yeme düzenim hiç değişmedi. Şu an hiç kullandığım ilaç yok ama mutsuzluk ve sinirlilik var.
Bunun sebebi de bulunduğum ortam olduğu için, bence siz de bırakabilirsiniz.

Vitaminlerinize de baktırın muhakkak.
Ne kadar süre ile kullandınız redeprayı. Benim 1 sene oluyor

Ne kadar süre ile kullandınız redeprayı. Benim 1 sene oluyor
2018'in sonlarında başladım, 2021'in başlarında bıraktım. Bu arada gündüz de seralin desteği alıyordum.
Sonra seraline devam ettim, bir süre sonra o bile ağır gelmeye başladı.
Sinir hali ve agresiflik yapıyordu.

Onu bırakıp, yarım dönem de Zedprex kullanıp, mide ağrısı yapınca onu da tamamen kestim.
Zorlanmalar oluyor, hele de sağlıklı ortamda değilsen ama bırakabiliyorsun.
Ben şu ortamda bıraktıysam, herkes bırakabilir bana kalırsa.

2018'in sonlarında başladım, 2021'in başlarında bıraktım. Bu arada gündüz de seralin desteği alıyordum.
Sonra seraline devam ettim, bir süre sonra o bile ağır gelmeye başladı.
Sinir hali ve agresiflik yapıyordu.

Onu bırakıp, yarım dönem de Zedprex kullanıp, mide ağrısı yapınca onu da tamamen kestim.
Zorlanmalar oluyor, hele de sağlıklı ortamda değilsen ama bırakabiliyorsun.
Ben şu ortamda bıraktıysam, herkes bırakabilir bana kalırsa.
Çok teşekkürler ben zaten 7.5 mg içiyorum redeprayı fakat o bile acayip iyi uyku veriyor bırakmak istemiyorum resmen :))

Çok teşekkürler ben zaten 7.5 mg içiyorum redeprayı fakat o bile acayip iyi uyku veriyor bırakmak istemiyorum resmen :))
Ben en düşük mg dörde bölüyordum, o bile ağır geliyordu.
Onu tek içince çok mutsuz ve duygusal oluyordum, o yüzden SSRI verdi doktor gündüz enerjim olsun diye.

Söylediğim diğer ilaçları çocuk çoluğa veriyorlar çok bir etkisi yok sanırım, en düşüğü bana ağır geliyordu belki kilomdandır.

Ben en düşük mg dörde bölüyordum, o bile ağır geliyordu.
Onu tek içince çok mutsuz ve duygusal oluyordum, o yüzden SSRI verdi doktor gündüz enerjim olsun diye.

Söylediğim diğer ilaçları çocuk çoluğa veriyorlar çok bir etkisi yok sanırım, en düşüğü bana ağır geliyordu belki kilomdandır.
Redepra psikolojiye hiçbşr etki yapmıyor bence sadece fiziksel şeyleri düzenliyor

Redepra psikolojiye hiçbşr etki yapmıyor bence sadece fiziksel şeyleri düzenliyor
Ben onu içmediğimde ataklar geliyordu, diğeri hiçbir işe yaramıyordu.
Bunu doktor da söylemişti, tedavi eden SSRI redepra destek oluyor gibi bir şeydi ama ben çok etkisini gördüm.
Eğer o süreçte onun desteğini almasaydım, diğeri tek başına toparlayamazdı çünkü yemek yiyemiyordum.

Ben onu içmediğimde ataklar geliyordu, diğeri hiçbir işe yaramıyordu.
Bunu doktor da söylemişti, tedavi eden SSRI redepra destek oluyor gibi bir şeydi ama ben çok etkisini gördüm.
Eğer o süreçte onun desteğini almasaydım, diğeri tek başına toparlayamazdı çünkü yemek yiyemiyordum.
Bende 37 kiloya düşmüştüm beslenme bozukluğu için redepra ve zyzapin başladı ilaç raporu çıkardı raporda psikotik belirtili ağır depresyon yazıyordu ama benim psikotik belirtim yoktı anlayamadım hala daha sonra başka doktora gittiğimde orta depresyona çevirdiler

Bende 37 kiloya düşmüştüm beslenme bozukluğu için redepra ve zyzapin başladı ilaç raporu çıkardı raporda psikotik belirtili ağır depresyon yazıyordu ama benim psikotik belirtim yoktı anlayamadım hala daha sonra başka doktora gittiğimde orta depresyona çevirdiler
Redeprayı ben istedim.
Evde remeron buldum, o dehşet içerisinde uykusuz, göğsümde çarpıntı ne bulursam içiyorum zaten. Uyku hapı olarak remeron buldum babannemden kalma, yarım içince keyifle uyudum, dinç kalktım.

Sonra ikinci kez içince kabuslar gördüm, doktora bu ilaç iyi ama bana ağır dedim. O da muadili ve hafif olarak bunu yazdı, yanına da seralini istedim.

İlaçları hep ben kombinledim yani.
Ben ne yalan söyleyeyim doktorun ağzına hiç bırakmadım, o durumda bile hep kontrollü gittim.
Bazı hastalar atak gelince kontrolü kaybediyorlar haklı olarak ama ben elimden geldiğince kendimi salmadım. İlk zamanlar çaresiz bir hastalık falan zannedince çok korkmuştum.

Antipsikotik hiç kullanmadım, yazmadılar da zaten anksiyeteye veriyorlarsa doktorda bir sorun olmalı.
Bazen doktorlar anlaşmalı oldukları firmaların ilaçlarını, ticaret işi yapar gibi yazıyorlar bence, iyileri tenzih ederim.

Redeprayı ben istedim.
Evde remeron buldum, o dehşet içerisinde uykusuz, göğsümde çarpıntı ne bulursam içiyorum zaten. Uyku hapı olarak remeron buldum babannemden kalma, yarım içince keyifle uyudum, dinç kalktım.

Sonra ikinci kez içince kabuslar gördüm, doktora bu ilaç iyi ama bana ağır dedim. O da muadili ve hafif olarak bunu yazdı, yanına da seralini istedim.

İlaçları hep ben kombinledim yani.
Ben ne yalan söyleyeyim doktorun ağzına hiç bırakmadım, o durumda bile hep kontrollü gittim.
Bazı hastalar atak gelince kontrolü kaybediyorlar haklı olarak ama ben elimden geldiğince kendimi salmadım. İlk zamanlar çaresiz bir hastalık falan zannedince çok korkmuştum.

Antipsikotik hiç kullanmadım, yazmadılar da zaten anksiyeteye veriyorlarsa doktorda bir sorun olmalı.
Bazen doktorlar anlaşmalı oldukları firmaların ilaçlarını, ticaret işi yapar gibi yazıyorlar bence, iyileri tenzih ederim.
Antipsikotik hormonlarımı mahvetti işte adetim düzensizleşti azaldı göğüslerimde çok şiddetli ağrı yapıyor adet öncesi doktora söyledim bırakınca düzelir diyor yapar diyor

Antipsikotik hormonlarımı mahvetti işte adetim düzensizleşti azaldı göğüslerimde çok şiddetli ağrı yapıyor adet öncesi doktora söyledim bırakınca düzelir diyor yapar diyor
Niye yazmış ki?
Şizofreni, bipolar gibi durumlarda yazıyorlar diye biliyorum.
Doktora yanlış mı anlattınız durumunuzu acaba.
Ne kadar süredir kullandınız bu arada?

Niye yazmış ki?
Şizofreni, bipolar gibi durumlarda yazıyorlar diye biliyorum.
Doktora yanlış mı anlattınız durumunuzu acaba.
Ne kadar süredir kullandınız bu arada?
Ben 37 kiloya düşmüştüm antipsikotiğinde kilo alma yan etkisi vardı bide bazı durumlarda depresyon tedavisinde de kullanılabiliyormuş ama kilo almam için yazdı

Ben 37 kiloya düşmüştüm antipsikotiğinde kilo alma yan etkisi vardı bide bazı durumlarda depresyon tedavisinde de kullanılabiliyormuş ama kilo almam için yazdı
Redepradan daha iyisi yok bence bu konuda.
Onu içerken bile en son baktım normale dönüyorum, dikkat etmeye başladım kiloma.
Çok iştah açıyordu çünkü.
Yalnız siz çok düşmüşsünüz, biraz geç yakaladılar galiba doğru tedaviyi.
Ben 46'ya düşmüştüm, 51'e döndüm, şimdi sabit gidiyorum. Boyum da 1.66, 46 kilo boyuma göre çok çöktürmüştü beni.

Redepradan daha iyisi yok bence bu konuda.
Onu içerken bile en son baktım normale dönüyorum, dikkat etmeye başladım kiloma.
Çok iştah açıyordu çünkü.
Yalnız siz çok düşmüşsünüz, biraz geç yakaladılar galiba doğru tedaviyi.
Ben 46'ya düşmüştüm, 51'e döndüm, şimdi sabit gidiyorum. Boyum da 1.66, 46 kilo boyuma göre çok çöktürmüştü beni.
Ben ilaçlarla 47 kiloya çıktım daha sonra daha fazla alamadım o kadar ilaca rağmen

Ben ilaçlarla 47 kiloya çıktım daha sonra daha fazla alamadım o kadar ilaca rağmen
Biraz geç başlanmış belli ki.
47 iyi yine de, boyunuzu bilmiyorum ama inşallah tekrar etmez hiçbirimiz için.
Sağlık en önemli şey tabi ki, o süreçte kimseyi gözün görmüyor, faydası da olmuyor.

Antipsikotik yazmaları kötü olmuş redepra yeteri kadar iştah açıyor bence

3 yıldır antidepresan kullanıyorum doktora haziran ayında bırakmak istediğimi söyledim kırıp iç bi süre dedi sonra bakarız dedi 3 ay kırarak içtim sonra içmemeye başladım ama asla uyuyamadım sabah 6 oluyor ben uyuyamıyorum kalkıp içiyorum öyle uyuyorum baktım olmuyor tekrar tam içmeye başladım ben bu ilacı nasıl bırakıcam hiç uyuyamıyorum içmeyince uyku düzenleyen bir ilaç bu arada 😞
10 yıldır antidepresan kullanıyorum . Defalarca bırakmaya çalıştım bir gün içtim bir gün içmedim yarıma düşürdüm her türlü yolu denedim yoksunluk krizleri beni hep yolumdan döndürüyordu o mide bulantıları baş dönmeleri . Bu sefer kafama koydum uzun süredir yarım kullandığım ilacımı bir an da kestim . 3.haftaya giriyorum mahfolmuş haldeyim . Baş ağrılarım , mide bulantılarım kafam hiç yerinde değil kalp çarpıntılarım el uyuşmaları ama direniyorum umarım bir an önce geçer. Zor bir süreç

10 yıldır antidepresan kullanıyorum . Defalarca bırakmaya çalıştım bir gün içtim bir gün içmedim yarıma düşürdüm her türlü yolu denedim yoksunluk krizleri beni hep yolumdan döndürüyordu o mide bulantıları baş dönmeleri . Bu sefer kafama koydum uzun süredir yarım kullandığım ilacımı bir an da kestim . 3.haftaya giriyorum mahfolmuş haldeyim . Baş ağrılarım , mide bulantılarım kafam hiç yerinde değil kalp çarpıntılarım el uyuşmaları ama direniyorum umarım bir an önce geçer. Zor bir süreç
Ben 2 tane ilaç kullanıyordum biri prolaktinimi yükseltti 2 aydır bıraktım onu birini bırakamadım 2 gün önce doktora gittim prolaktin testi yapıldı yüksek hala acaba hipofiz bezinde kist mi oluşturdu dedi mr çekilecek kendime ne yaptım diye çok kızıyorum diğer ilacı da bıraktırdı doktor uyuyamıyorum içmeden diyordum bi anda uyumaya başladım

Redepra benim aşık olduğum bir ilaçtır.
Onun sayesinde yeme, kilo ve uyku düzenim çözüldü.
Anksiyete ve panik bozukluktan midem bulanıyor, yemek yiyemiyordum.
Uyku düzenim de bozuktu, kabuslar görüyordum.
Çok kilo vermiştim, vitaminlerim dibe vurmuştu.
Onun yeri ayrıdır bende.

Hiç ağır ilaç kullanmadım, hep lustral tarzı öneriyorlardı ama artık bedene vurduysa işe yaramıyor. İşte hayatıma o girdi, tam bu dönemde.

Bu arada 3 sene önce bıraktım, zor da olmadı.
Görevini yaptı ve uyku, yeme düzenim hiç değişmedi. Şu an hiç kullandığım ilaç yok ama mutsuzluk ve sinirlilik var.
Bunun sebebi de bulunduğum ortam olduğu için, bence siz de bırakabilirsiniz.

Vitaminlerinize de baktırın muhakkak.
merhaba bende zestat redapra muadili kullanıyorum ceyrek içiyorum fakat içmediğim zamanlarda mide bulantım ve iştahsızlığım devam ediyor siz nasıl bıraktınız ve daha sonra aynı şikayetleri yaşadınız mı

X