Antepli Olacak Gelin

Ben göçmenim, eşim Malatyalı. Kayınvalidem, kayınpederim beni çok severler, 2 yıllık evliyim hala durum aynı Elimden geldiğince özümü kaybetmeden kültürlerine uyum sağlamaya çalışıyorum. İçli köfte, analı kızlı bilimum bulgur köftesi çeşitlerini pek yapmam canım çok isterse çat pat içli köfte yaparım o kadar . Kayınvalidem yapar bize yollar ara ara . Eşim de baba tarafına çok düşkündür . Biz de gelinler el üstünde tutulur , hizmet beklenmez o yüzden ben de rahatım .

Yani kültür farkı bizde çok da güzel oldu . Umarım sizin de öyle olur

Bende antep geliniym zorlandığım şeyler oluyor ama öyle abartı değil mutfağına çabuk hakim oldum allahtan

Biz de boşnağız.

Sen o sıkıntıya gelemezsin.Hem de Antepte yaşayarak.Hani ayrı şehirde olsanız neyse.

Kültürler farklı.

Tanımadığım için mesafeli yaklaşırım. Tanıdıkça samimi olabilirim ancak. Nişanlılık döneminde de tanıyabileceğimi düşünmüyorum. Ancak evlenince yavaş yavaş..

Adınıza çok sevindim. Allah bir ömür mutlu etsin :) İnşallah benim de kültür farkı işime yarar.

Kültürler tamamen farklı o insanlar muhtemelen daha özgün yaşıyorlar siz biraz daha modern, bence sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kv adayının konuşma tarzına da bakılırsa bu insanlar has doğulu,siz tam tersi...

Bilmiyorum kafamda çok şey oluştu ama yazmakta zorlanıyorum...

Belki oranın insanı olupta batıda bir yerde batının kültürü ile yaşasalardı senin için çok daha kolay olabilirdi...
Ben 1 değil 10 kez düşünürdüm bu iş için...

Saçmalıktan ibaret gelinlikle süs bebek gibi oturuyorsun herkes yiyip içiyor sonrasında daha senin kullanmadığın evi dip köşe bucak temizle.. tam bi işkençe yemin ederim
Çok söylediler ama yapmadım :) oh iyi kide yapmamışım

Has doğulu değiller. Babası memur. Aslında onlar da modern bir aile. Ama bizden daha tutucular. Örnek vereyim. Onlar erkekler ile tokalaşmıyorlar. Buna çok şaşırmıştım.

Ne olduğunu bile bilmiyordum. Okurken gözlerim kocaman açıldı... Gelinlikle oturmak mı? :)Neyin kafası bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…