- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
Boşnaksınız
Kastamonu'da yaşıyorsunuz
Antepli Ada'm ile evlenip başka şehirde yaşayacaksınız
Sorun olur mu diye soruyorsunuz
Anladıklarım doğru ise sorun olmaz
Kastamonu'dan sonra Antep Paris'tir
Kastamonulular alınmasın ben de Kastamonuluyum
Erkekle niye tokalasmiyorlar
Bu kişiler has Antepli değil soyliyim muhtemelen çevresinde doğmuş merkeze taşınmışlar ...
İyice bı sordurun... Şahsen erkekle tokalasmayan bu aile kültüründe ben yapamazdim herşey göze batardi
kesinlikle öyle Antep gerçekten gelişmiş bı şehir bilmeyenler gözlerinde şalvarlı haremlik selamlık yer sanıyor
Yalnız sevgilisinin kültüründe kadınlar erkeklerle tokalasmiyorlar mesela buradan yola çıkınca soru işaretleri belirdi
İlerde giyim kuşam davranış kısıtlaması gibi
Yok şafi değil.Aile şafiyse abdestliyken erkekle tokalaşmıyorlar..
Onu ben de gördüm sonradan
Muhtemelen mezhepseldir o
Ama zaten başka şehirde yaşayacaksa çok da sıkıntı olmaz
Yılda 3-5 de tokalaşmaz uzak durur
Doğru ...
Benim eltimin ailesi safi degil yinede tokalasmiyorlar (İzmirli )
İlk tanismada elimi uzattım adam kusura bakma abdestim bozulur dedi
Elim havada kaldı mahcup oldum çok utandım ... Onlarla bı araya gelcegimiz zaman yaz günü bile yelek giyiyorum huzursuz oldum böyle birşey de evlilik soz konusu olunca...
Bunu iyi araştır konu sahibi bence
Antepli degilim ama et yaparim kebap yaparim hamur isi yaparim icli kofte yaparim lahmacun yaparim..ama anamin karninda ogrenmedim.. deneye deneye oldu hala icli koftemintutmadigi zaman olur.. insanlik hali.. yeterki canim istesin yani
Türkiyenin en güzel mutfağına gidiyorsun lezzetleri tatdıkça öğrenirsin yemek yapmayı
Zaten yemek yapamıyor olmak evlilikte ne kadar büyük bir problem olabilir ki
Kayınvalide yapar sen yersin :) oh bi antepli kaynanam olmadı ya
O halde bu insanlar şafi mi?ee yine bizden bambaşkalar işte...
Erkekle tokalaşmıyorlarsa kimbilir daha neler çıkar, sırf yemekleri güzel diye bir adamla evlenilirmi? Zihniyet ilginç doğrusu...
Çok antep yemeklerine meraklıysam giderim arada antebe yemeğini yer gelirim en kötü antep mutfağı üzerine biraz deneme yapsam yemeklerini çözerim.
Sonra "evlendik olmuyor" okuyoruz burada bir dünya...
Annesi evinden ayrılmayı sevmeyen biri. Umarım her şey iyi olur. Yaşayıp göreceğim :)Ben Antep'i de insanlarini da cok seviyorum. Sicak kanli tatlis insanlar o yuzden biraz tarafli yaklasabilirim konuya:) Biraz adaptasyon problemi olabilir. Iki tarafa ve sevgilinin bu sureci yonetmesine bagli. Yalniz kisacik uyarimi da yapayim. Bir arkadasimiz var Antep'li esi de oyle. Istanbul'da yasiyorlar ama kv ve kayinlar her ay bir bahane ile gelip 2-3 hafta kaliyorlar. Ben uzuluyorum kiza... Insallah senin kv iyidir. Aileleri yokmus dogru anladiysam umarim seni kizlari yerine koyarlar.
Umarim iyi olur. Kendi ailesinde sorun olanlarin es ailesi tarafindan sansi olabiliyor. Kumarda kaybeden askta kazanir hesabi. Yine de dikkat et yeni evliyken fazla gelmesinler gerekirse siz onlara gidin. Bizim arkadas bekarken senede bir defa gelirdi annesi simdi oglu evlendiginden beri her ay ogullariyla donusumlu geliyor.Annesi evinden ayrılmayı sevmeyen biri. Umarım her şey iyi olur. Yaşayıp göreceğim :)
Umarim iyi olur. Kendi ailesinde sorun olanlarin es ailesi tarafindan sansi olabiliyor. Kumarda kaybeden askta kazanir hesabi. Yine de dikkat et yeni evliyken fazla gelmesinler gerekirse siz onlara gidin. Bizim arkadas bekarken senede bir defa gelirdi annesi simdi oglu evlendiginden beri her ay ogullariyla donusumlu geliyor.
Hahaha o yuzdenmi evleniyomuski???karnin doydugu zmn at herifi cope :)O halde bu insanlar şafi mi?ee yine bizden bambaşkalar işte...
Erkekle tokalaşmıyorlarsa kimbilir daha neler çıkar, sırf yemekleri güzel diye bir adamla evlenilirmi? Zihniyet ilginç doğrusu...
Çok antep yemeklerine meraklıysam giderim arada antebe yemeğini yer gelirim en kötü antep mutfağı üzerine biraz deneme yapsam yemeklerini çözerim.
Sonra "evlendik olmuyor" okuyoruz burada bir dünya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?