- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
Künefe baklavaya bile değerHahaha o yuzdenmi evleniyomuski???karnin doydugu zmn at herifi cope :)
Dogruda hayatim sirfo yuzden evleniosa bilemedim yaaaa :)Künefe baklavaya bile değer
Çooook alakasız memlekettenim , ama antep gelini oldum, hiç senin gibi düşünmemiştim. Neyse yemek yapmayı bilmem , ama iyi yiyiciyim , tam yerine düştüm yani, cok mutluyum ben bu açıdanSiz ikiniz anlaşıyorsanız gerisi boş bence
Kebap için evleneceğimKünefe baklavaya bile değer
Şafi değil. Yukarıda yazmıştım. Anne ve babasının ailesi yokmuş. Din eğitimi veren yurtlarda büyümüşler. Sadece anne ve babası el sıkışmaz yabancılarla. Benim babam da eşcinselmiş fakat bunu erkek arkadaşım bilmiyor mesela. Ben herkesi olduğu gibi kabul ettim.
Nasil yani?Benim babam da eşcinselmiş fakat bunu erkek arkadaşım bilmiyor mesela. Ben herkesi olduğu gibi kabul ettim.
Benim babam da eşcinselmiş fakat bunu erkek arkadaşım bilmiyor mesela.
Çok geleneksel ve adetlerine bağlı biri değilsen ailende öyle değilse olur ama bunlar varsa zor be şahsen ben kendi kültüründen biriyle evlenmek isterdim eşi bize uyuyor ama ailesi çok başka sanki evlatlık almışlar bu kadar mı fark olur.Merhabalar ben Boşnak kızıyım, erkek arkadaşım da Antepli.
Kültür farkı zor olur mu?
Eti çok severim,kebap çeşitlerini de. Fakat çok korkuyorum adapte olamazsam diye.
Adetleri çok farklı ve aslında çok güzel.Yemekleri de çok güzel bayılıyorum. Fakat hiçbirini yapmayı bilmiyorum.
Uzaklık var bir de. Bayramlarda nasıl olacak diye düşünüyorum.
Evlilikte bunlar sorun olur mu?
Ailesi beni yadırgar mı? (Annesi çok seviyor gurban olduğum diyor bana. Bu geçici değildir dimi? )
Çok sıcak kanlılar, benim ailem çok soğuk kalıyor yanlarında. Annem,babam hiç gülmüyor.Bu sorun olur mu?
Bir de çok iç içe bir aile,baba ailesine düşkün. Birbirlerine bağlılar. Biz değiliz.Bu ileride sorun olur mu?
Anlatmadan edemeyeceğimKebap için evleneceğim
Benim babam da eşcinselmis derken sanki urfaliymis der gibi olmuş şaka mi yaptınız anlamadım benŞafi değil. Yukarıda yazmıştım. Anne ve babasının ailesi yokmuş. Din eğitimi veren yurtlarda büyümüşler. Sadece anne ve babası el sıkışmaz yabancılarla. Benim babam da eşcinselmiş fakat bunu erkek arkadaşım bilmiyor mesela. Ben herkesi olduğu gibi kabul ettim.
Nasıl yani? Biseksüel mi baban yoksa gençlik döneminde kısa süreliğine erkeklerle ilişki mi yaşamış?
Çok geleneksel ve adetlerine bağlı biri değilsen ailende öyle değilse olur ama bunlar varsa zor be şahsen ben kendi kültüründen biriyle evlenmek isterdim eşi bize uyuyor ama ailesi çok başka sanki evlatlık almışlar bu kadar mı fark olur.
Anlatmadan edemeyeceğim
Eşimin amcası vefat etti, cenazeye gittik, Allah affetsin ben amcayı hiç görmediğim için çok etkilenmedim ne yalan söyleyim , Antep'e de her gittiğimizde gözümün önünden baklavalar künefeler geçer, elimde değil.Kayınpeder de anlamış herhalde, orda eşimin kuzenlerine demiş, gelin sıkılmıştır tatlıcıya götürün diye canım kayınpederim benim
Benim babam da eşcinselmis derken sanki urfaliymis der gibi olmuş şaka mi yaptınız anlamadım ben
Kültür farkı önemli bence
Bu kızlardaki cahil cesaretini anlamıyorum. Hiç mi gözün korkmuyo farklı kültürün içine girmeye
Eski konumda anlatmıştım. Üzerime çok geldiler burada. Şuan umursamıyorum. Hangi dönemde ne olmuş bilmiyorum,annem anlattı detayını sormadım.
Hayır özelime saldırı olarak görmedim. Yani anlatırım tabi ama sonra babanın kendi cinsel tercihi diyerek bana kızıyorlar. Tabi kendi tercihi o yönde olabilir. Bilemedim ben de ne diyeceğimi aklım karışıkAnladım. Özeline saldırı gibi hissettirdiysem özür diliyorum.
Anlatmadan edemeyeceğim
Eşimin amcası vefat etti, cenazeye gittik, Allah affetsin ben amcayı hiç görmediğim için çok etkilenmedim ne yalan söyleyim , Antep'e de her gittiğimizde gözümün önünden baklavalar künefeler geçer, elimde değil.Kayınpeder de anlamış herhalde, orda eşimin kuzenlerine demiş, gelin sıkılmıştır tatlıcıya götürün diye canım kayınpederim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?