Antepli Olacak Gelin

Çok geleneksel ve adetlerine bağlı biri değilsen ailende öyle değilse olur ama bunlar varsa zor be şahsen ben kendi kültüründen biriyle evlenmek isterdim eşi bize uyuyor ama ailesi çok başka sanki evlatlık almışlar bu kadar mı fark olur.

Kebap için evleneceğim
Anlatmadan edemeyeceğim
Eşimin amcası vefat etti, cenazeye gittik, Allah affetsin ben amcayı hiç görmediğim için çok etkilenmedim ne yalan söyleyim , Antep'e de her gittiğimizde gözümün önünden baklavalar künefeler geçer, elimde değil. Kayınpeder de anlamış herhalde, orda eşimin kuzenlerine demiş, gelin sıkılmıştır tatlıcıya götürün diye canım kayınpederim benim

Benim babam da eşcinselmis derken sanki urfaliymis der gibi olmuş şaka mi yaptınız anlamadım ben

Kültür farkı önemli bence

Nasıl yani? Biseksüel mi baban yoksa gençlik döneminde kısa süreliğine erkeklerle ilişki mi yaşamış?

Eski konumda anlatmıştım. Üzerime çok geldiler burada. Şuan umursamıyorum. Hangi dönemde ne olmuş bilmiyorum,annem anlattı detayını sormadım.

Yan yana geldiğimizde kültür farkı çok fazla değil bence. Aile içinde nasıl olur bilemeyeceğim.

Ya ne kadar tontiş bir kayınpeder

Eski konumda anlatmıştım. Üzerime çok geldiler burada. Şuan umursamıyorum. Hangi dönemde ne olmuş bilmiyorum,annem anlattı detayını sormadım.

Anladım. Özeline saldırı gibi hissettirdiysem özür diliyorum.

Anladım. Özeline saldırı gibi hissettirdiysem özür diliyorum.
Hayır özelime saldırı olarak görmedim. Yani anlatırım tabi ama sonra babanın kendi cinsel tercihi diyerek bana kızıyorlar. Tabi kendi tercihi o yönde olabilir. Bilemedim ben de ne diyeceğimi aklım karışık Kolay değil kocaman höst diyen adamın sırlarını öğrendim töbe ya Daha neler görcek bu gözler Sinirlerim bozuldu

Kp 10 numara adammış

Bence sorun olmaz anlasirsin.Antep erkegi esine ,evine duskundur.Ayrica cok titizdirler.Mutfaga girdikleri zaman harikalar yaratirlar.Ellerinden her is gelir.Seni sıkarsa aile baglari cok kuvvetli.Yani ozel gunlerde hep bir arada toplanilir.Belki bu biraz zor olur sana.Onum disinda mesela hesiyenin esyanin her neolursa olsun kalitesine cok onem verirler.Sevdikleri insani bas taci ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…