- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Aynen mavişim hayırlsı olsun bakalımRica ederim canım
Sunumlar fena bu hafta. Hayırlısı olsun diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen mavişim hayırlsı olsun bakalımRica ederim canım
Sunumlar fena bu hafta. Hayırlısı olsun diyelim
Antebi kullan bak yeşillik iyidirAntep’in neresindensin? Tatlıma Antep fıstığı serpsem bana da oy verir misin
Begenir begenir endişelenme senAy rica ederim asil o beni begenirmi
Yine bildin kız akıllı bıdık seniValla üzgündü suratı orada olsa da ya gelin gelmiştir ya da zorunlu görevdedir du bakalım
İyiki de gitmişsin ozamanZorunlu hizmet için gelmiştim, kendimi evlenirken buldum ahsjahjsj
Dur şimdi tanıdık filan çıkarız gerek yok merkezden bil yeterAntep’in neresindensin? Tatlıma Antep fıstığı serpsem bana da oy verir misin
Yasmin’le senden bana sıra gelir miAntebi kullan bak yeşillik iyidir
Hee antep gelini bide katmer yapsın o jees bananeDur şimdi tanıdık filan çıkarız gerek yok merkezden bil yeter
sen serpiştirmeyle kurtaramazsın direk katmer yapman lazım. O kadar zamandır ordasın olmaz yani
Bizim gelinler ile telepati kuruyorum direk anlarım orikommYine bildin kız akıllı bıdık seni
Katmerse sıra burdan antebe yol olurYasmin’le senden bana sıra gelir mi
İnsan sarrafı mübarekBizim gelinler ile telepati kuruyorum direk anlarım orikomm
Katmer yaparsa tahtı kaptırırsın diyim ben sanaHee antep gelini bide katmer yapsın o jees banane
Bayram tatlısı falan yaparsak o zaman patlatırım artık bir bombe.Dur şimdi tanıdık filan çıkarız gerek yok merkezden bil yeter
sen serpiştirmeyle kurtaramazsın direk katmer yapman lazım. O kadar zamandır ordasın olmaz yani
Aman şimdi aklına sokmayalım madem şaka şakaKatmer yaparsa tahtı kaptırırsın diyim ben sana
Tamam o zaman yap sen katmerş falan margeretcim bunda degıl jes gozumu actıBayram tatlısı falan yaparsak o zaman patlatırım artık bir bombe.
Yapamam zaten boşverAman şimdi aklına sokmayalım madem şaka şaka
Şahane attım valla bu cevabaYapamam zaten boşver
Teşekkür ederim dahlicimmOff buda mukemmel olmus
Yaaa sagol çiçeğimm oy veren ellerin dert gormesınn