- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Susun bee siz kendiliklerinizi gormuyosunuz heraldeTamamyaaaa yarismadan çekilme karari aldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susun bee siz kendiliklerinizi gormuyosunuz heraldeTamamyaaaa yarismadan çekilme karari aldim
Rica ederim mervşim ye beni diyor çok merak ediyoum bende sonucuEvvosumm teşekkür eserim canım benımmmm inşallah bu yarısma herkesin cok sansa ıhtıyacı olcak ibi geliyor hepsi bomba gıbı geliyor dimi
Ben de
Gitmeyin ikram edeyim birer dilim tatlı yiyip tatlı konusalım durun bi
Çok güzel olmuş, ölücem kıskançlıktan demekŞiiii o ne demek pikacuu
Fülüzüm çiçeğimm teşekkür ederimmEllerine saglik canim şahane olmus başarılar diliyorum
Bende evvosum tatlı yarısmaları hep boyle gecıyor ekşınlı bakalım kalbımız inciler karısında nasıl olcak bu seferRica ederim mervşim ye beni diyor çok merak ediyoum bende sonucu
O zaman napabilirim senin için sen soyle aysom gercı cevabı bılıyo gıbıyımÇok güzel olmuş, ölücem kıskançlıktan demek
Ellerne sağlık papatyam, takılıyorum öyle. Harika olmuş. Başarılar dilerimO zaman napabilirim senin için sen soyle aysom gercı cevabı bılıyo gıbıyım
Böyle olazağğBende evvosum tatlı yarısmaları hep boyle gecıyor ekşınlı bakalım kalbımız inciler karısında nasıl olcak bu sefer
Sagolasın minik kuşum hepimize bol şans inşallahEllerne sağlık papatyam, takılıyorum öyle. Harika olmuş. Başarılar dilerim
Yaaa yorumunu severimm teşekkür ederimmİşteee sonunda al beni yiii diyen bir tatlı
Güp güp yani cok haklısın çiçeğimBöyle olazağğ
Bak şuna yaGel gidek öleke
Cennaam tesekkür ederimm bol yeşillikli olsın kalori yapmasın dedim iyi dusunmusum dimiiEllerine sağlık canım Yeşillik severim ,bunu da çok sevdim Yarismada bol şanslar
Jesiiim muzkimm bal böceğimm tesekkür ederim yavrumuu hadı ilk oyumu kaptımVay orikoma bak beeee nihayet içinde antep geçen bir tatlıya denk geldim bir oyum senindir helali hoş olsun
Jesiiim muzkimm bal böceğimm tesekkür ederim yavrumuu hadı ilk oyumu kaptım
Yaaa gozden kacırmısım o zamann sagolasın 20 haftalık miniğin tatlı annesiiBu 2. Oyun ilk oyun benimkiydi