- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaağ tesekkür ederimmGözlerim kamaşti çok kokoş bir pasta olmuş elinize sağlık
Periiim vazgecme vazgecmee sendende guzel bısey gelcek hıssedıyorummmmBeni vazgecirceksiniz üleynnnn buneeee ellerine sağlık orişiiiim of anammmm
Senin zıyaretını bekliyodumm teşekkür ederimmÇok fena yaaa ellerinize sağlık başarılar dilerim çok enfes olmuş
Teşekkürler niloyaaa ben secemedımde nevoş hangını begenırse dıye cogunu attımEllerine sağlık süper görünüyor çok beğendim
Yalnız bi ara fotoğraflar bak bak bitmeyecek sandım
Rica ederim gerçekten müthiş olmuş çok beğendim başarılar dilerim.Teşekkürler niloyaaa ben secemedımde nevoş hangını begenırse dıye cogunu attım
İnşallah tospikcimRica ederim gerçekten müthiş olmuş çok beğendim başarılar dilerim.
Ben diğerlerine baktım en güzel seninkiİnşallah tospikcim
Yaa utanırım ki Hepsi cok guzel daha geleceklerde var sansı olsn kazanacak işte tospikcimBen diğerlerine baktım en güzel seninki
Öyle şansı olan kazanıyor ama ben baktım hepsine seninki harika duruyor ben çok beğendimYaa utanırım ki Hepsi cok guzel daha geleceklerde var sansı olsn kazanacak işte tospikcim
Agzından bal damlıyor çok sagolasınn o halde nıloyacımmÖyle şansı olan kazanıyor ama ben baktım hepsine seninki harika duruyor ben çok beğendim
GerçeklerAgzından bal damlıyor çok sagolasınn o halde nıloyacımm
Rica ederim .Cok teşekkür eserim firdevscim hepimize basarılar inşallahh
Canımsın hemsom ya❤ASSOSyal ve sen gözümüzü gönlümüzü açtınız akşam akşam.
Ya canım çok tatlısın biliyorsun değil mi öperim seni ❤İtalyan bacım, Brezilya toprağına geçmiş. ASSOSyal ile sen yanlış anlamışsın olayı, tatlı yapacaktınız tablo değil Ellerine sağlık canım, süper olmuş.