Yöresel Tarif Antep Mutfağından - Ekşili Kuru Patlıcan Dolması - Doğanay Nare Nar Ekşisi Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
gadjo dilo im canımmmmmm ellerine sağlık mükemmelsinnn başarılar diliyorum

Bunu Batman'da kayınvalidemler de çok yapar.
Ben patlıcam yemediğimden sadece içini yerim :)
Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar.

Sabırla anlatmışsınız tebrik ederim ....ellerinize sağlık

Yine yaptim yine harika olduu. Ay elinize saglik. Normalde de cok severdim ama simdi daha bir seviyorum. Aserdigim tek ywmek olarak kalacak sanirim bu tarif :)))

Yine yaptim yine harika olduu. Ay elinize saglik. Normalde de cok severdim ama simdi daha bir seviyorum. Aserdigim tek ywmek olarak kalacak sanirim bu tarif :)))
Ben de kendime niye bu eziyeti yaptım bilmiyorum. Benim de konuya girip çıktıkça canım çekiyor.

En sevdiğim dolma

Bol nar ekşili sumaklı

Yazarken iştahım kabardı , yapılışı ..sunumu çok başarılı olmuş .

Ellerine emeğine sağlık , başarılar dilerimm.

Teşekkür ederim. Ben Antepli değilim maalesef, ne güzel mutfağınız var, en olması gerektiği şekilde yiyorsunuzdur orada. :) Biz de marketten aldıklarımızla idare ediyoruz. :))
Bende kiliste değilim istanbuldayım ama bütün aktarlarda var bide şu suriyelilerin açtığı aktarlarda herşeyden bulman mümkün

Ben de Ankara'dayım. Kuru dolma markette buluyorum ama salçaya açık güvenemiyorum ne sattıkları nereden geldiği belli değil.
Valla ben açık alıyorum antep in öncü salçası gayet memnunum ama getirtmek istersen kiliste alışveriş yaptığımız yerin telefonunu verebilirim

Valla ben açık alıyorum antep in öncü salçası gayet memnunum ama getirtmek istersen kiliste alışveriş yaptığımız yerin telefonunu verebilirim
Aa öncü salça Antep'in mi? Öncü'nün ev tipi hazırının açığını mı alıyorsun, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…