Yöresel Tarif Antep Mutfağından - Ekşili Kuru Patlıcan Dolması - Doğanay Nare Nar Ekşisi Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ay en sevdigim patlıcanlı bir yemek hatta en sevdiğim dolma kuru patlıcan dolması olsada yeseydim ya mükemmel duruyor eline sağlık canım başarılar dilerim

Harika olmuş.Bu saatte canım çekti:)Resimleriniz,detaylı püf noktalarıyla anlatımınız çok güzel olmuş.Patlıcan dolması yaptığımda kesinlikle bu tarifle yapacağım.Ama kıymalısını:)Ellerinize sağlık.Başarılar diliyorum.

Bu saatte
Kuru patlıcani olan var olmayan var yapılır mı bu
Vallah canım cekti
Her sene kurutuyordum bu sene yapamadim

Çok güzel görünüyor eline koluna sağlık yapıştım tel.in ekranına

Yarışta basarilar

Kalk bişiler hazırlayıp yiyelim:)

Ayyy canimmmm sende ne cevherler varmis......
hic yapmadigimm fakat yapmayi cok istedigim bir yemek.... en kisa zamanda deneyecegim....ellerine saglik...

Analar ne evlatlar doguruyor

Ayyy canimmmm sende ne cevherler varmis......
hic yapmadigimm fakat yapmayi cok istedigim bir yemek.... en kisa zamanda deneyecegim....ellerine saglik...

Analar ne evlatlar doguruyor

gece gördüm dibim düştü, ellerine sağlık canım harika görünüyor

Harika olmuş jokercim ellerine sağlık an acilinden 1 tabak istyorum dolmadan
Başarılar diliyorum yarışmada..

Başarılar,başarılar veee başarılar ennn sevdiklerimdennn ellerine sağlık ve emeğine.
Sağolun kızlar

Çok canım çekmişti. Bende bugün birebir ölçülerinizle yaptım. Sonuç mükemmel oldu. Eşimin gelmesini bekliyorum ama şimdiden bu tabağı bitirdim bile.

Eklentiler

• 20160108_164153.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…