- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
MmmmÇok canım çekmişti. Bende bugün birebir ölçülerinizle yaptım. Sonuç mükemmel oldu. Eşimin gelmesini bekliyorum ama şimdiden bu tabağı bitirdim bile.
Güzel yorumun için teşekkürler.gadjo dilo canım ellerine kollarına sağlık bizim mutfağımızın vazgeçilmez yemeklerindendir kuru dolma:)
Yalnız naçizane bir fikrimi belirtmek isterim kuru dolmanin olmazsa olmazı bol sarimsaktir tadının ününü buradan alir
Ayrıca, fotoların güzelliği ve anlatımın, dolmaların albenisi mükemmel
Ayy gözümden kaçmış canım çok özür dilerimGüzel yorumun için teşekkürler.
Ben kolayıma geldiği için toz sarımsak kullanıyorum, tarifte de bir tatlı kaşığı toz sarımsak var ama bir tatlı kaşığı toz sarımsak kaç dişe denk gelir bilemiyorum. Göz kararı yaptım. Birdahakine daha çok ekler denerim. Sarımsağı severim mutlaka daha güzel olur. Sağol bilgilendirme için.
Yok canım niye kusura bakayım. :) Tam emin olamadım, gözünden mi kaçtı yoksa eksik mi buldun acaba diye söyledim. :)Ayy gözümden kaçmış canım çok özür dilerim
Hiç toz sarımsak kullanmadım ama illaki tadını vermiştir
Kusura bakma lütfen
Teşekkür ederim. :) Fotoğraf makinasıyla çektim.Çok severim. Sunum da harika.. Bu arada fotoğrafları ne ile çektin?
Teşekkürler. :) Deneyin bence, afiyet olsun.off off harikaa. cok severim. cok da guzel anlatmıssınız. ben sumaksız ve sarımsaksız yapıyordum bir daha böyle deneyeyim. yarın mı denesem acabaagzım sulandı yaa :))
Teşekkür ederim. :) Migros'ta görmesem benim de yapacağım yoktu, aktarlardakiler daha büyük oluyor, Migros'tan en miniklerin olduğu ve sapların olmadığı paketi seçiyorum.Ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor. Dışarda yedim bu dolmayı ama evde hiç denemedim,hatta Migros 'ta elime alıp bıraktım geçen hafta kuru patlıcanı.
İlk fırsatta alıp sizin tarifinizle deneyeceğim muhakkak.
Yarışmada başarılar dilerim.
Bende ne zamandır görüyorum ama ilk defa elime aldım,bıraktım sonra ,dedim kendi kendime tarif bul yap uzun isTeşekkür ederim. :) Migros'ta görmesem benim de yapacağım yoktu, aktarlardakiler daha büyük oluyor, Migros'tan en miniklerin olduğu ve sapların olmadığı paketi seçiyorum.
Hahahahgadjo dilo ikramliktaki maydonozlarin rengi sararmis
( offf caktirmak istemiyorum ama cokkkk fena canim istedi ya.. bu yıl patlıcan da kurutmadan napacam şimdi ben
aman ya nereden gittiysem bu konuyakulp takip durayim bari )
Yarışmada başarılar
HahahahYa bilmiyor musun, Brüksel maydanozu o yarısı yeşil yarısı sarı oluyor.
Ay ne fenasınız ya biri manikürümü inceler (CuteMom ) biri maydanozdan vurur.
Bu arada teşekkür ederim canım.
Çok sevindim.Aksam aksam dayanamadim yaptim salcasini cok katmisim ama harikaaaa olduu. Epeydir boyle istahli dolma yememistim :)
Teşekkür ederim. :) Canı çekeni yapmaya davet ediyorum.Dolmayi severim ama kuru patlican dolmasinida ayri bi severim cok canm cekti vallahi.
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?