Yapılmaz değil mi Lunya'mİnsaf yahu, bende insanım, benimde canım var, bende yemek istiyorum, yapılır mı bu
Gece uykuda yutkunur yutkunur dururum artık, vuslatım ne yaptın o sen ya , ben şurada öleyim
Aus ablam duymasınYapılmaz değil mi Lunya'm
Ama yapmış bulundum artıkSen de dene canım, çok zorlamıyor
Evet tanıyorsun beniTeşekkür ederimYa ben sanki seni tanıyormuşum gibi Kullanıcı adını mı değiştirdin acaba diyorum:))
Kız sen zaten zayıfsın, ne diyetiAus ablam duymasınüzerine afiyet diyetteyim vuslatım
Normalde avatardan yada imzadan tanıyorum ama avatardan çıkaramadım, imza da yokEvet tanıyorsun beni
Teşekkür ederimçok severim
ellerine sağlık harika görünüyor
Kaçtan 58 olacaksın:) Fazla zayıflık iyi değil ya, biraz etli butlu olmak lazım58 olacağım
68 i başlangıç alırsak şuan 63.6 oldum geriye kaldı neredeyse 6 kiloKaçtan 58 olacaksın:) Fazla zayıflık iyi değil ya, biraz etli butlu olmak lazım
Bir şey kalmamış canım68 i başlangıç alırsak şuan 63.6 oldum geriye kaldı neredeyse 6 kilo
Benim etim buldum gobekte toplanmış
Teşekkür ederim canımVuslat süperrrr olmuş
Eline sağlık canım .
Teşekkür ederimEllerine sağlık tarifini aldım muhakkak deneyeceğim :)
Evet, şerbetli yapan da var ama orjinali şerbetsiz diye biliyorum:)-VUSLAT- yedim daha önce katmer.. ama sanki şerbetliydi yediklerim bana mı öyle geldi acaba??
Neyse ki bu sefer beğenmişsin tarifimiellerine saglik canimgörünüm süper basarilar dilerim
aglama diye begenmis gibi yaptim yoksa birseye benzegidi yokNeyse ki bu sefer beğenmişsin tarifimi
Teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?