Yöresel Tarif Antep Katmeri -Gaziantep Mutfağından - Sinangil Un Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
al benden bir tane daha ama belli olmaz belki hafta sonu ben aklımdaki şyi yapabilirim :)

Ellerine sağlık katmeri severim ,hele böyle usta ellerden çıkmışsa daha çok Başarılar dilerim canım.

Katmer hee vay be bizim kk hatunları çok başarılı yemek konusunda beklemiyordum açıkçası bu kadarını

Şahane görünüyor sunumda çok zarif başarılar dilerim vuslat.

Ya bu kategorii yıkılıyooorr, hepsii birbirinden güzel. Oylama yapmak imkansız gibiii

Elinize sağlık, süper lezzetli duruyor. Şimdi siz bunu sıcak sıcak yemişsinizdir dee

Ya bu kategorii yıkılıyooorr, hepsii birbirinden güzel. Oylama yapmak imkansız gibiii

Elinize sağlık, süper lezzetli duruyor. Şimdi siz bunu sıcak sıcak yemişsinizdir dee
Teşekkür ederim Biz sıcakken kaymakla yedik de, eşim gelince ona soğuk kaldı

Onu da bulamayanlar var; hem de ev yapımıı, misler gibi, efkarladım yine
Ayy, hakkınızı helal edin: ( Can çektirmek de tarif eklemenin kötü yanı
Çok oyalayıcı değil aslında, hamurun bekleme süresi hariç:) Hatta baklavalık yufkadan da yapılıyormuş, deneyebilirsiniz

Nefis görünüyor vuslat Ama çok güzel yaa katmer offf offf Ellerine sağlık başarılar dilerim

İnsaf yahu, bende insanım, benimde canım var, bende yemek istiyorum, yapılır mı bu
Gece uykuda yutkunur yutkunur dururum artık, vuslatım ne yaptın o sen ya , ben şurada öleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…