İlköğretim Yorum ve Soruları Antalyanın en iyi devlet okulu ve en iyi öğretmenleri

makbulebukle

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
18
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle.2010-2011 yılı için öğretmen araştırıyorum.Oğlum 1.sınıfa başlıyacak.5.sınıf öğretmeni araştırıyorum.Okul ve öğretmen önerecek biri varsa çok sevinirim.

Arkdasım benım bildiğim artık e-kayıt uygulaması var Artık adresine hangi okul yakınsa çocuğunuz o okula yazılacak

valla bende oğlum ilkokula başlıyacağı sırada okul öğretmen araştırdım en iyi okul diye verdim ama beş para etmezmiş en iyi okul çocuk için evine en yakın okuldur.çünku ben bu yıl oğlumu evin yanındakı okula aldım ve şimdi daha iyi bence sende öyle yap derim tabıkı karar senin

Başöğretmen atatürk
Barbaros ilköğretim
Konyaaltı ılköğretim
Fatmagül özpınar
Mecdude baş akıncı benim bildiklerim bunlar ben konyaaltından mezunum kazandırma oranı remi olarak %60 ama bütün öğrenciler meslek lisesine girebiliyordu yani 300 ü bütün öğrenciler geçti ama çok sıkıyorlar bir düşünün derim

Ya bunlar ortaokul kısımları için değerler.Benim bildiklerim var ama 5.sınıf öğretmeni değiller şu anda 4.sınıf okutuyorlar

Arkadaşlar önümüzdeki yıl benim oğlumda okula başlıcak.Ben Uncalıda oturuyorum.Kayıt bölgem Konyaaltı İlk.Öğr.Okulu.Ama ben Gazi Must.Kemal okulunu da düşünüyorum.Konyaaltını çok kalabalık diyorlar.Bu yıl 5.sınıf okutan öğretmenler hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar.

Merhabalar.. Benim kızım da seneye ilkokula başlayacak, şimdiden derdi sardı beni antalya merkezde tavsiye edebileceğiniz devlet okulu ve 4. Sınıf öğretmeni var mıdır??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…