• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet antalyada sünnetçi önerisi olanlar

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
Arkadaşlar merhabalar benim 1 yaşında ikiz oğullarım var, sünnet ettirmeyi düşünüyoruz..Antalyada oturuyoruz..Çocuklarını sünnet ettiren arkadaşlar Antalyada nerde yaptırdınız sünneti ve ücret hakkında bilgi veririmisiniz..Bi de lokal mi genel anestezimi oldu,ne kadar sürede iyileşti dikişleri, çok sorun yaşadınız mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

cnm ben de cocugumu subat ayında yaptırdım medıtalya hastanesıne konyaaltı tarafında kubıttın altun cok ıyı doktor tavsıye ederım 160 tl fılan odedık ıkı saat hastanede kaldık ve hemen taburcu olduk sunnet kılodu kullandım ve hıc problem yasamadım cok sukur bır kac gunde ıyı oldum oglum zaten pansuman yapmıyorsunuz eger ogrenmek ıstedıgın başka seyler olursa bana ozelden ulasabılırsın

saol canım cevabın için gerçi sünneti yaptıdık biz ama olsun:) meydan tıpta yaptırdık 150 tl.ye çok da memnun kaldım bez de bağladık bi sorun olmadı ilk gün biraz sıkıntıları oldu ertesi güne bişeyleri kalmadı çok şükür..

Back