Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

hanımlar merhaba,
bütün konuyu okudum ama buraya numara yazmak yasak galiba şu falcı fatmanın numarasını biri bana da gönderebilirmi?
İNCİR isimli bayana özel mesaj atmak istedim ama gönderemiyormuşum nooolur gören duyan okuyan bana yazsın numarayı yanımda çalışan abla beni yicek yoksa :)))
şimdiden teşekkürler :)

ben seneler önce gitmiştim,isim konusunda kesinlikle şoka girersiniz,baştan iki harfle sondan iki harfi iyi bilirim der bide,hakkaten öyle şıpp diye ismi söyleyiveriyor. Dahada önce ablam gitmişti,annemin öleceğine kadar söylemişti korkutmak gibi olmasın ve gerçek oldu...
fakat numarasını bulamıyorum,antalyada kafelerdeki abuk sabuk falcılara gidiceğinize fatmaya gidin biraz fazla para verirsiniz ama kesin sonuç ve doğruları öğrenirsiniz.herkese uzun bakmayabiliyo,cumaları çağırmaz,şehir rivayetine göre cinli fatma diye geçer adı..ışıklarda boş bebek arabası gezdiren kambur bi adam vardır antalyada yaşayan herkes bilir o adamı,işte o fatmanın kocasıymış sözde ve cinleri gezdirdiği söylenir.bilmiyorum ne kadar doğru ama öyle bi ambians var yani :))))
neyse ben hala numara bekliyorum bilen yazsın lütfen,yanımda çalışan abla gitmek istiyor...

Tesekkur. Bi kac ay once bnde baktirmisdim da acaba dedikleri cikmismi, cikiyomu diye merak ettm

Canım yolladım telefonu sana

nolur bana acil antalyadakı falcı Fatmanın telefonnumarası lazım seneler önce aılemle gıtmıstık ve ben cok korkmustum baktırmak ta ıstememıstım ve süreklı icimden dua okumustum bana gülümseyerek bakıp sana fal bakıcam ben dedı kendı bakmak ıstedı ve ardından elındekı bardak suya baktı bakamıyorum suya damlıyor suyu bulandırıyor dedı. eve gıttıgımde gördüm kı perıodum gelmıs sonrasında o semtte evler gecekonduydu yıkıldı ondan dolayı bulamadım kendını telefon numarasını da kaybedınce ulasmak ımkansız oldu ve suanda acıl bulmalıyım telefonnumarsını bana da yollayın nolurrr

nerde bu kuzey adresı veya telefon numarası varsa yollarmısın banada cok zor durumdayım

incir merhaba yeni üye olduğum için özel msj atamıyormuşum lütfen bana da falcı fatmanın numarasını yollarmısın

selam herkese..bana da fatma hanımın numarasını yollayabilir misiniz lütfen..bu aralar fal baktırmaya çok ihtiyacım var..

kizlar merhaba açikcasi ben cafelerde fal bakan insanlara inanmam arkadasa biri fal bakti gokçe hnm konnyaaltindabir araba var burda on kaporta yaniyor adamda sinirli sinirli bakiyor dedi.arkadasin babasinin arabasinin on kaporta alev almis benzinlikte yarim saat sonra babasi geldi surati bes karis anlatti benim gozeerimden yas geelcekti kprkudan sonra bi baskasinin da ameliyat tarihi belli oldugu halde olmayacagini evlerine ates dusecegini soyledi kadinin kizinin kanserr oldugu ortaya çikti oyle boyle degil.ben Korktugum için baktiramiyorum ama isteyene numara verebilirim hala bakiyorsa tabii ozelden yazabilirsiniz

canım bana yollar mısın numarasını..

pink cnm yolladim ins memnun kalirsin.oyle falci tipli biri degil normal bi tip sakaci falan ama konustumu anlatacak herseyi

bisi diil cnm iyi ya da kotu yazarsin bana burdan eger gidersen

canım bana göndersen numarasınıııı

canbusra cnm yolladim gizliye cvp vermiyordu diye biliyorum.uzulme ne derdin varsa gecer ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…