Antalya'da Önerebileceğiniz Falcı Var mı ?

dediğim gibi benim tek falcım var.... o da muzo ...yani güllük caddesindeki yeni adıyla cafe keyf olan fokurun müdavimiyim, e haliyle muzo'nunda... kaç zamandır baktırıyorum ve baktırtıklarımda çıkıyor...bu arada muzonun kahve artı tarotu 50 ama değiyor oldukça... ama şöyle ayda bir gidiyorum derseniz tavsiyem isimli cisimli olan falı su ve iskambil falını tavsiye ederim... telefon derseniz iki yüz kırk iki seksen dokuz sıfır dört cafenin nosu 242 89 04
En Büyük KK

Arkadaslar Muzo ve Fatma'nın ikisine de gidenler hangisini onerirler acaba? Ve varsa Fatma'nın numarasını mesaj atabilir misiniz?

BEn ANkara'da yaşıyorum. Pek çok falcıya gitmişliğim var. 5 yıl önce Fatma Hanıma baktırmıştım. Hayatımda baktırdığım en iyi falcıydı. Tekrar Antalyaya gidersem mutlaka uğramak isterim.

Fatma'nın telefonunu bana gonderebilir misiniz? Teşekkürler

Bana da Fatma'nın telefonunu bana gonderebilir misiniz? Lütfen daha önce de istedim ama kimse yollamadı :KK43:

Merhaba ; birini tanıyorum doğum haritasına bakıyor kişiyi analiz ediyor, hayat amacı vb bir sürü şey... aynı zamanda bir sürü iş adamı ve iş kadının yaşam koçluğunu da yapıyor. faldan farklı tabi ama bence daha gerçekçi ve doğru söyledikleri.. bir kişi için saatler bazen günlerini veriyormuş...Gelecekle ilgili de bir sürü şey..... Serpil Torun adı , isteyen varsa tel verebilirim...

antalyada gitmediğim FALCI HOCA VSS KALMADI yok alex yok mürüvet yok fatma vss ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile kuzey isminde yurt dışından gelen kendini ruh okuyucu olarak tabir eden fal tabirine kızan bir falcıya gittim :) adam inanılmaz bakıyor ve öyle 3 vakte 4 vakte kadar demiyor uzun zamandır eşimle aram çok kötüydü bir dua verdi şimdi o içerde yemek hazırlıyor ben sizlere yazıyorum :) gerçekten tavsiye ederim

ntalyada gitmediğim FALCI HOCA VSS KALMADI yok alex yok mürüvet yok fatma vss ama bir arkadaşımın tavsiyesi ile kuzey isminde yurt dışından gelen kendini ruh okuyucu olarak tabir eden fal tabirine kızan bir falcıya gittim :) adam inanılmaz bakıyor ve öyle 3 vakte 4 vakte kadar demiyor uzun zamandır eşimle aram çok kötüydü bir dua verdi şimdi o içerde yemek hazırlıyor ben sizlere yazıyorum :) gerçekten tavsiye ederim

Türkiye'de bir çok falcıya gittim ama benim bildiğim en iyisi antalya' da kuzey isminde bir falcı yurt dışından gelmiş yüzünde iz olan biri inanın inanılmaz bir falcı kocamla olan bitmiş ilişkimi yeniden düzenledi ve ne söylediyse onu yaşıyorum sac kan su vss kullanıyor ürküyorsunuz ama sanki yaşam koçluğu yapıyor cidden tavsiye ederim

X