• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada İngilizce kursu arıyorum?

kusko

öylesine işte...
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
1.137
2
158
Diğer
Kızlar Antalya'da en iyi ingilizce kursu hangisi?Kızım Lise 2 ye geçti.Dil bölümünü seçti.Mutlaka bir ingilizce kursuna yazdıracağız ama hangi kurs olacağını bilemiyorum.!Birde ben Konyaaltında oturuyorum.Buralara yakın olursa daha ii olur tabiiki.

Merhabalar. İngilizce öğretmeniyim ben de. Ama inanın ben de son zamanlarda en iyisi hangisidir bilemiyorum. Tömer'i hep methederler Doğu Garajı'ndaydı en son yeri değişmediyse. Best English var Güllük postane taraflarında oranın da adını çok duydum. Size yakın var mı bilmiyorum başka bilenler varsa size yardımcı olurlar. Başarılar kızınıza da şimdiden.

Tşk ederim canım.Tömer kapanmış malesef (öyle duydum)Neyse sorup soruşturmaya devamm

Antalya'da İngilizce öğrenmek isteyenlere ders vermekteyim. Hacettepe mezunuyum, Amerika/California'da ve Amerikan kültür dil okulunda çalışmış deneyimli bir öğretmenim. Turizm ingilizcesi,İş ingilizcesi, SBS'ye hazırlananlar,günlük ingilizce öğrenmek isteyenler ve konuşmasını ilerletmek isteyenler detaylar için mesaj atabilir. Herkese başarılar dilerim :)

Back