• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da fotograf ve kuafor onerileriniz..

xyz canim buldum..lara tarafında TRENDY diye bi yere yaptırmıs,gelin başı 150 tl vermis ... makyaj içinde porselen makyaj diye bişey var onu yaptırmış o da 100 tl.onuda WAKE UP diye bi yer var oraya yaptırmış o da dedeman otele gelmeden değirmen böreğin arkasında kalıyormuş..
Bu arada sen gordun mu resimlerini onun seleklerdeki dilekteydi en son vitrinde..Kaldirdilar mi bilmiyorum ama..

xyz canim buldum..lara tarafında TRENDY diye bi yere yaptırmıs,gelin başı 150 tl vermis ... makyaj içinde porselen makyaj diye bişey var onu yaptırmış o da 100 tl.onuda WAKE UP diye bi yer var oraya yaptırmış o da dedeman otele gelmeden değirmen böreğin arkasında kalıyormuş..
Bu arada sen gordun mu resimlerini onun seleklerdeki dilekteydi en son vitrinde..Kaldirdilar mi bilmiyorum ama..
resimleri görmedim cnm ya ama geçerken bakıcam ilk fırsatta ;)

migrosun icinde mi cnm bu, fiyatlari nasil..

evet canım migrosun içinde pırıl pırıl bi kuaför ben temizliğe çok önem veriyorumda:)modern açlar yapıyorlar,genelde gelinlerin topuzları falan hep aynı oluyor burası öyle değil.makyaj saç falan hep modern tarzda fiyatlar normal mahalle arası bi kuaföreden daha pahalı tabi ama tam fiyat veremicem.fön 15 lira ordan kıyas yap artık bilmiyorum tam olarak.ama değer gerçekten

Kızlar merhaba,
Benim de düğünüm 5 Haziran'da..Her şeyi çook araştırarak ve ince eleyerek yapmaya çalıştım, ama kuaför konusunda takıldım kaldım tabi bir de makyaj..Porselen makyajı övenler, yerenler derken kafam iyice karıştı...Güllükteki Gülay kuaföre gidip sordum makyaj dahil 175 fiya verdiler bana...Denemek için saçımı boyattım, memnun da kaldım ama makyajı yapacak kızı gördüm, yaptığı makyajların fotosunu görmek istedim, bilgisayar yanlarında yokmuş göremedim:(( ama kızı görseniz 20 yaşında var yok...şüphe uyandırdı bende..
Bu arada fotoğrafçı olarak kesinlikle YEŞİLÇAM'ı öneririm...Sabah araba ile sizi alıyorlar akşama kadar sizinle her yerde çekiyorlar..Dış çekim yapıyorlar. Ama çektiği fotoğrafları görmelisiniz, o kadar doğal ki...tabi biraz tuzlu ama bence düğünden geriye kalan sadece fotolar kalıyor, anılardan başka:))

Kuaför ve makyaj konusunda desteklerinizi bekliyorum..

Kızlar merhaba,
Benim de düğünüm 5 Haziran'da..Her şeyi çook araştırarak ve ince eleyerek yapmaya çalıştım, ama kuaför konusunda takıldım kaldım tabi bir de makyaj..Porselen makyajı övenler, yerenler derken kafam iyice karıştı...Güllükteki Gülay kuaföre gidip sordum makyaj dahil 175 fiya verdiler bana...Denemek için saçımı boyattım, memnun da kaldım ama makyajı yapacak kızı gördüm, yaptığı makyajların fotosunu görmek istedim, bilgisayar yanlarında yokmuş göremedim:(( ama kızı görseniz 20 yaşında var yok...şüphe uyandırdı bende..
Bu arada fotoğrafçı olarak kesinlikle YEŞİLÇAM'ı öneririm...Sabah araba ile sizi alıyorlar akşama kadar sizinle her yerde çekiyorlar..Dış çekim yapıyorlar. Ama çektiği fotoğrafları görmelisiniz, o kadar doğal ki...tabi biraz tuzlu ama bence düğünden geriye kalan sadece fotolar kalıyor, anılardan başka:))

benım dugunum 22 mayısta bende sac makyaj ve fotograf konusunda sıkıntılıydım.mustafa kuaför cok kalabalık oldugundan dusunmuyordum fakat gecen gun gıttıgımde baya sakin oldugunu gördum yenı sube acılınca dıgerının yukunu azaltmıs ve orda bır amca var acayıp gelın sacı yapıyor provasına gıdecegım fotograflayıp dugun gunu aynısını yapıcaklar fotografı paylasırım sızınle.makyajlarından emın deılım makyajı baska yere yaptırabılırım.sen yesılcamın fıyatlarını bılıyorsan yazabılırmısın rıca etsem

slm kizlar ben bir tane kuafor onericem nisanda sacimi makyajimi o yapti ve sok bir fiyata. makyajimi 15 tl ye yapti sacimi 35 tlye. nisanim adonisteydi ve tam o ortama gore mukemmel bi sac ve makyaj yapti. adini tam bilmiyorum daha tabelesi takilmamisti ama tarif edebilirim. dedemanda pelus diye bi abiye magazasi var ordan sola donunce yol ustunde. tam karsisinda da berber var. siddetle tavsiye ederim :)

Kızlar merhaba,

Cnm yeşilçam nekadar fiyat verdi ben de orayı istiyorum ama tuzlu olduğu için hep alternatif düşünüyorum gidip fiyat alamamıştım henüz ordan...

Cnm yeşilçam nekadar fiyat verdi ben de orayı istiyorum ama tuzlu olduğu için hep alternatif düşünüyorum gidip fiyat alamamıştım henüz ordan...

kizlar ne kadar tuzlu burasi acaba,valla fotolar icin 1 ay daha fazla calismaya raziiyim:)))bi de resimlerde MD kuafor gordum o nerde acaba?:sm_confused:

Son düzenleme:
kizlar ne kadar tuzlu burasi acaba,valla fotolar icin 1 ay daha fazla calismaya raziiyim:)))bi de resimlerde MD kuafor gordum o nerde acaba?:sm_confused:
cnm mey kuaförü biliyomusun ikisi aynı yol üstünde onların. sampi kavşagından sampinin tam karsı yoluna doğru gidiyosun ( ışıklardan sampiye çıktığında düz ) (b.onattan sampiye giderken de sampi sağda kalıyo,kavsaktan sola dönüyosun) o yol üzerinde solda md kuaför ilerinde de mey var

cnm mey kuaförü biliyomusun ikisi aynı yol üstünde onların. sampi kavşagından sampinin tam karsı yoluna doğru gidiyosun ( ışıklardan sampiye çıktığında düz ) (b.onattan sampiye giderken de sampi sağda kalıyo,kavsaktan sola dönüyosun) o yol üzerinde solda md kuaför ilerinde de mey var

cnm ben unuttum bayaga antalyayi nasi antalyaliysam artik, gelince bi bakinirim insallah..Bu arada sampi sarampol oluyo di me..:sm_confused:

kızlar size birşey sorucam antalyada beyaz eşya satan uygun ve senetlede satış yapan bildiğiniz bir yer varmı şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben de ankarada yaşayan bir gelin olarak yazıyorum. düğünümüz antalyada olacak. fakat 3 yıl yaşadım antalyada az çok biliyorum. fotolar için yeşilçamla görüştüm bugün ortalama 1500 gibi bir fiyat verdi, daha önce değinildiği gibi sabahtan akşama kadar biri oluyor yanınızda + salon çekimi+ video+ stüdyo çekimi+ 5 poloroid albüm+ 100 foto hatırladığım içerik. fakat mayısın son haftası antalyadayım gidip görüşeceğim. bilgilendireceğim sizleri mutlaka.
kuaför için de antalyanın en iyi kuaförlerinden biri M.E.Y bildiğim kadarıyla orayla görüşeceğim. gerçi nişanımda saçımı migrostaki divan kuaför yapmıştı hala bahseder arkadaşlarım hatta biri düğününde öyle yaptırmayı planlıyordu. orayı da tavsiye ederim. makyaj için açıkçası ben de öneri bekliyorum benim de kafam karıştı... :sinifsinif:
20 mayısta gideceğim gitmeden önce öneriler alabilsem keşke...
hepimize bol şans :lepi:

Back