• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da fotograf ve kuafor onerileriniz..

Nüansta da beğenmiştim canım..Baktım oralara hep o caddede her yere girdim bi tek ışıklar kaldıı:D gezip gezmemek konusunda kararsızım

ay nuansta hangısını begenmıstınkı acaba:) ısıklarda ben parısınparıse gırdım bılıosun orda modelyok deneme yok ıstedgn modelı cızdırtıp dıktırıyosun deneme sansın yok.gulayada gıttım kı aklım kalmasın yılların gelınlıkcısı dıe ama cok souk bı ortam dıktıklerı daha tam bıtırmedıklerı gelınlıklerden gydırdıler kı hıc sen nasıl ıstıosun dıe sormadılar bıle sunu gıy gıydımbunu gıy gıydım öle yanı baskasına da bakmadım zaten vehbıdekı modelı parıste dıktırıom ıste bılıon:)

Kızlaaar kendi kuaförümle konuştum artık bilmediğim bi kuaföre kontese değil kendi kuaförüme gideceğim öyle mutlu oldum ki:)

Kızlaaar kendi kuaförümle konuştum artık bilmediğim bi kuaföre kontese değil kendi kuaförüme gideceğim öyle mutlu oldum ki:)
ne gusel canim ben bilmiyorum nereye gidecegimi salonum nereyle anlasmis onu bile bilmiyorum ama bi arkadasim yazin evlendi ve lara da bi kuafore gitmis, cok gusel olmustu oraya bakabilirim bi..Yazi bekliyorum arastirmalarim icin..

ben de tavsiye ederim cnm hiç pişman olmadım nişanda gitmiştim ve ilk gidişimdi öyle memnun kaldım ki anlatamam hem kırmızıya boyadılar hem yaptılar hem de uygundu..çok memnun kalmıştım ve yine gideceğimmm

gelin albümlerinde sahil ve doğa manzaralı çekimlerde antalyada foto metropol ü tavsiye ederim..tüm lara otelerinde ki bahçeleri palmiye havuz başı ve lara sahilini kullanıyor rahat rahat çekim yapıyor sonrada syudyoda devam ediyor1saate bitiriyor....fiyatlarıda uygun......tavsiye ederim...

xxxxxxxx

canim peki nerde bu yer, fiyatlari nedir bi de profesyonel cekim mi yapiyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxx

yanı hemdısmekan hem studyo fotolrımızolmus oluyor.dedemanda metropol carsısının ıcındekı fotografcımı acaba? kaç album fotograf verdıler ve fotografları cddeorjınal boyutlarında verdıler mmı acaba?ve tabı fıyatı nekadardı?cevaplarsan sevınırım tesekkurler

hmmm..Ben de dilek ya da atilla diye düşünüyordum..Bi de daha önce yazmıştım m&s 400tl ye 3 gün çekim yaparız 3 gün saç ve makyaj bizden fln demişti evlilik fuarında ama güvenemiyorum görüşmedim.3 gün istediğimiz yerde çekim yapılacakmış ve 3 ayrı gelinbaşı makyajı hediyeymiş:S

kızlar metropolün site açılmadı ama [xxxxxxxxxşöyle bi link buldum

hmmm arkadas yanitlarsa seviniriz..Dilekte cekilmiştik nişan resimlerimizi memnun kalmistik ama bu defa dis cekim istiyorum..ınsallah iyi bi yer bulurum..

istersen bi ara xxxxxxxxx resimlerine bak orjinali vermiyolar ama doğal çekimi 500
tl çekiyolar sanırım..panaromik albüm veriyolar metrelik resim 2albüm filan cd klip bide telefona klip atıyolar....ama rezervasyon önemli...demişlerdi.....

cnm dilek ve atilla çekmio mu dışarda??

canim sormadim ama profesyonel istiyorum, dogal pozlar...orda hic gormedim o tarz resimler..
Bu arada metropolun resimleri de dogal gelmedi bana..Dilekteki gibi pozlari..Bi sey bulamazsam dilek'e giderim artik yine..

Son düzenleme:
Ben nişan fotolarımı dilek de çektirdim ama hiç memnun kalmadım.Adam hiç poz verdiremiyoduu çok saçma sapan çekiyodu baktım olmıcak,sen poz verdirme kardeşş ben veriyorum sen çek dedim dee bişeye benzedii pozlar:))) cd ile hepsini aldık pozlarınbakınca direkk fark var adamın çekimiyle bizim kendi verdiğimiz pozlar arasında.bi de çekim kalitesini ışık ayarıı falan da hiç iyi değildi bence...

x y z ben çalışıyorum cnm ancak akşamları girebiliyorum...Ben sinenin kendi fotoğrafçısı ile de konuşacağım dışarda da çekiyorlarmış..Demek dilek iyi değil..Atilla ile konuşayım..

Back