- Konu Sahibi miss_curious
ben de kesinlikle sevcan kuaför diyorum.Sine salonun fotoğrafçısı ile anlaştık çok şükür pişman olmadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm cok sasirdim inan...Dikkat etmeye calisicam,esim oranin bilgisayarlarina bakmaya basladi bizi de bastan savma yaparsa alir agzinin payini..klava:kızlar ne yazık ki YEŞİLÇAM STÜDYO kırıklığı oldu benim için..nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.. tamam fotoğraflar berbat değil ama beklentimi karşılamadı benim.. sürekli eşimle benim birbirimizi öptüğümüz fotoğraflar çekmeye çalıştı ki en sonunda patladık yeter diye! başka bişi bilmiyomuş gibi.. çok sıradan bir fotoğrafçının istediği pozları verdik, mekan seçiminiz de önemli tabi.. bigman'e gitmeyin!!!! antalya gibi güzelim bir şehirde adam deniz fonlu tek bir karemizi çekmedi. bugünüm senin başka iş almadım dedi : stüdyoda 1 saat bekledik dış çekimde telefon geldi müşterisinden bizimkileri baştan savma çekip gitti! arşivi ayrıca satarım dedi 1500-2000 tl de sırf arşiv için istedi, o da paketi satın almazsan asla satmıyor arşivi! yani öyle dağlar kadar fark olmadı bizimkinde ben adım gibi eminim ki adamına göre muamele var! o yüzden sizinki farklı da olabilir tabi - umarım- . Gereğinden fazla iyi niyetli davranmayacaksıbunlara! yumuşak yüz görünce aptal sanıyorlar herkesi!!! sadece gün içinde yanıma aylin adında fotoğrafçılık yeni mezunu bir kız vermişti ki daha deneyimsiz olmasına rağmen onun çektiklerini daha çok beğendim!!! doğum fotoğrafçısı aylin aynı zamanda.. fakat MEY iyi iş çıkardı gerçekten! o aldığı parayı hak etmişti sadece rujum çabuk silindi ve ben kalıcı olduğunu düşündüğüm için yanıma yedek almadım SAKIN SİZ UNUTMAYIN!!!
cnm cok sasirdim inan...Dikkat etmeye calisicam,esim oranin bilgisayarlarina bakmaya basladi bizi de bastan savma yaparsa alir agzinin payini..klava:
bu arada meyi biliyorum,bayaga iyi bi yermis..Benim de bi tavsiyem olacak arkadasimla arastirdik cunku ve gecen hafta dugunu oldu..
Kuaforu BES kuafordu,makyaji da MAKE UP STUDIO'ydu ve super iş cikardilar...dugunumde oraya gidicem hic tereddutsuz..
misscim BES kuaförun ve MAKE UP STUDIOnun fiyatlar nasil tatlim?
cnm larada bu kuaforler o yuzden fiyatlar pahali..MAKE UP STUDIO daki makyaji gorunce makyajimi kesinlikle burda yaptirmaliyim dedim..Kına+dugun makyaj=300 tl ye yapiyolar cnm..
BES kuaforde de saci 250 ye yapiyolar..Ben zar zor kina gecesi+dugun sac makyaji 500 tl ye indirdim cnm.
yaaa larada olmasi kötü..benim dügün konyaaltinda olcak..simdi igit gel..
gerci ozamana sicaklar flnda olmaz ama..
saclari bahsettigin gibi yapiyorlarsa deger ozaman tatlim..heleki makyaji güzel yapan yer bulmak coook zor
hayirli olsun ozaman tatlim..insallah istedigin gibi yaparlar
fotoğraflarımız ve albümlerimiz nihayet elimize geçti ve ne yalan söyleyeyim oldukça da beğeni topladı.. ben de beğendim açıkçası.. daha önce şikayet ettiğim konularla ilgili olarak da konuştuk YEŞİLÇAM STÜDYO sahibi mehmet ali beyle tekrar. nem nedeni ile makyajın bozulması ve gelinliğin kirlenmesi çok olası olduğundan düğünden önce götürmüyormuş deniz kenarına.. bana 1500 tl diye bahsettiği paket normalde 2000 2500 tl lik bir paket ama oldukça indirim yaptı gördüğünüz gibi.. herkes tüccar ama neticede ne yapalım en azından sanat severler de var.. düğününüzde çekimleri yapacak olan ekip arkadaşları güler yüzlü.. büyük beklentiler büyük hayal kırıklıklarına yol açar aslında bunu demek istemiştim hayal kırıklığı derken yoksa fotoğraflar oldukça güzel aslında.. benden kaynaklandı sanırım.. yani merak etmeyin.. eminim albümlerinizi beğenecek misafirlerinize güzel fotoğraflar sunabileceksiniz.. eşimin gözleri hep kapalı çıkar fotoğraflarda ama en azından düğün fotoğraflarımızda açık ki bunu yakalamak zordur :) bir tek büyük boy fotoğraf işimiz kaldı seçip bastıracağımız ve bir de düğün cdlerimizden biri kargo şirketi dikkatsizliği nedeni ile kırılmış onu tekrar alacağız... o kadar.. sonra düğünle ilgili herşey geride kalacak... Düğün çekimleriniz için yeşilçam son derece güvenilirmiş albümleri görünce anladım.. üzülüdüm önceden yanlış değerlendirdiğim için.. merak etmeyin içiniz rahat bir şekilde kapısından içeri girebilirsiniz.. Güler yüzle karşılanacaksınız.. Yeşilçam Stüdyo'da emin ellerdesiniz...
merhaba arkadaşlar..
kadınlarkulubunü uzun zamandır takip ediyorum ama ilk msjım bu topiğe oldu...
Ben de İstanbul'da yaşayan bir antalyalıyım; 2.5 ay önce Antalya'da nişanım oldu..
Saçımı M&D kuaföre; makyajımı Make Up Stüdyodaki Emine Hanım'a yaptırdım...
bence ikisi de harika oldu...
Kuaföre 50 tl verdim ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle nişanım olduğunu söylememiştim kaydirigubbakcemile3
Makyajım içinse 100 tl verdim, helali hoş olsun...Emine Hanım beni hiç tanımadığı halde, tam bana göre bir iş çıkardı..yani ben tarzımdan çok hafif bahsettim; sonra tamam dedi..beni koltuga yatırdı ve makyaj bitene kadar hiç kalkmadım...kalktığımda zaten bambaşka biriydim opuyorumnanaktan
2 Temmuz 2011 de Antalya düğünümde kuaförümü bilmiyorum ama makyajım kesinlikle MAKE UP stüdyo olacak... hihoyyyt
canim maasallah cok güzel olmussun..mutluluklar buarada.,.
benim dügün olacak 1 kasimda insallah..fakat kuaför ve makyaj konusunda hala kararsizim..fakat makyajini görünce MAKE UP stüdyoya karar verdim..tatlim nerde bu MAKE UP stüdyo tam olarak?
evet güzel fikir nisan olacagini söylememek..keske dügündede olsa..fiyatlar 70% kadar fark ediyo ama iste duvak fln oldugu icin maalesef mümkün degil..
çoook teşekkür ederim canım :kedi:
bu arada bi iki küçük şey daha söyliim: makyaj içerisinde standart olarak takma kirpik uygulaması yapıyor Emine Hanım, ve tamamen bambaşka oluyor gözleriniz bakışınız, çok cici bir şey hihoyyyt bi de bazı kirpik uygulamalarında kullanılan yapıştırıcılar çok ağır olur ve gözleri mahveder, bunu hiç hissetmiyorsunuz ve gece de makyajınızı temizlerken kendiliğinden pamuğa dökülüyor kirpikler...
bir anekdot daha, vücut makyajı da yapıyor emine hanım, herşeyiniz bitip kıyafetinizi giydiğinizde kollarınız sırtınız göğüs bölgeniz de kapatıcıyla renklendirilip (toz bir karışım ve pudra yardımıyla) yüzünüzle bütünlük sağlanıyor...burada mat-parlak iki seçeneğiniz var, ben mat istediğimi söylemeyi unutunca parlak oldu ışıl ışıl ışıldadım tüm gece :)
yerine gelince...
ışıklardan dedemana doğru ilerlerken, Metin Kasapoğlu caddesi üzerinde caddenin sol tarafında yanyana iki binada M&D ve MEY kuaförler var. bu iki binanın tam arasından girin, sağdaki ikinci apartmanın zemin dükkanı Make Up Stüdyo...
açık adres: Yeşilbahçe Mah. Metin Ksapoğlu Cad. 1459 sok. Yalı apt. (yakamoz sitesi karşısı)
tel: 0 242 316 95 68