• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da fotograf ve kuafor onerileriniz..

Ndrcn ; Bence iyi değil cnm ama sen yine de görüş istersen,bak çektikleri fotoğraflara falan...(selekler de ki değil yalnız dediğim güllükteki dilek...)poz verme konusunda kendine güveniyosan belki iyi iş çıkabilir :))))bizim nerdeysee hiç resmimiz olmayacakmış,farkedip de kendi istediğimiz pozları vermeseymişiz...Görenler de hep aynı şeyi söyledilerr ne biçim çekilmiş bu resimler diyee ışık ayarı,fon vs konusunda.Düğün fotoğrafları da riske atılacak bi konu değil,o yüzden başka yerleri değerlendirmek de fayda var diye düşünüyorum.Hükümet konağının yolu üzerinde solda alfa color var orayla görüşebilirsin vesikalıkları çok güzel çıkmıştı,stüdyo çekimini bilmiyorum...
Ben yeşilçamla görüşmeyi düşünüyorum orası da baya tuzlu piyasaya göre bakalım ne fiyat vericekler...

dilek'ten ben memnun kalmistim kizlar bi arkadasim da orda cektirdi, super resimler hatta gulluk'te kosedeki(selekler) dilekte vitrine koymuslar, arka fon sadece siyah yolunuz duserse bakin..Super cikmislar..

Son düzenleme:
Kızlaaarr şimdi gördüm yazdıklarınızı güllük dilek asla gitmem bi kere vesikalık çektirmiştim rezil ettiler..güllük ve seleklar çok farklı birbirinden seleklerden yıllardır memnunuz ama bakmak lazım.miss cnm bakayım ben yarın sıksık geçiorum

Kızlaaarr şimdi gördüm yazdıklarınızı güllük dilek asla gitmem bi kere vesikalık çektirmiştim rezil ettiler..güllük ve seleklar çok farklı birbirinden seleklerden yıllardır memnunuz ama bakmak lazım.miss cnm bakayım ben yarın sıksık geçiorum

bak canim insallah kaldirmamislardir, bana da nisanlim soyledi araba ile gecerken gormus ne fenayim di me İstanbuldan antalyayi takip ediyorum...kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizden önce benim nikahım olacak sanırım ne bahtsızım:)))) tecrübelerden faydalanamıcam :((((
Şansıma artık inşallah iyi bi fotoğrafçı ve kuaför bulabilirm (tabii bir de nikah sonrası gidilecek mekan)...kuaför konusunda hala çok kararsızım...gittiğim yerlerden memnuniyet durumumu buradan yazarım size nikah sonrası kaydirigubbakcemile2

senin ne zaman cnm düğün nerede??? Ben kendi kuaförüme gitcem kesinlikle tavsiye ederim hem uygun hem çok yetenekli...

Kızlar hepinizden önce benim nikahım olacak sanırım ne bahtsızım:)))) tecrübelerden faydalanamıcam :((((
Şansıma artık inşallah iyi bi fotoğrafçı ve kuaför bulabilirm (tabii bir de nikah sonrası gidilecek mekan)...kuaför konusunda hala çok kararsızım...gittiğim yerlerden memnuniyet durumumu buradan yazarım size nikah sonrası kaydirigubbakcemile2

4 gozle bekliyoruz canim..yerimseniben

senin ne zaman cnm düğün nerede??? Ben kendi kuaförüme gitcem kesinlikle tavsiye ederim hem uygun hem çok yetenekli...
mayısın ilk haftası nikah olucak düğün yapmıyoruz...seninki sevcan mı demiştin sankii öyle hatırlıyorum da ne kadarmış gelin başı???

mrb cnm bende nikah ve sonrası eğlence düşünüyorum.senn nikahın ne zaman nikahtan sonra mutlaka yaz yorumlarını fikir edinelim şimdiden mutluluklar

ben nisanda hic arastirmadan gullukte Foto dilek'in hemen ustunde bi kuafor var ona gittim ama akli olan gitmesin normalde bile..Adam atip tutuyo yok soyle yapicam yok boyle yapicam ama icrat yok...Bi suru parami almisti...:kızgın:

Kızlar Mustafa kuaförde şinasi beyi tavsiye ederim çok güzel gelin saçı yapıyor. fotoğrafıda Çağın color tavsiye ederim.

ben nisanda hic arastirmadan gullukte Foto dilek'in hemen ustunde bi kuafor var ona gittim ama akli olan gitmesin normalde bile..Adam atip tutuyo yok soyle yapicam yok boyle yapicam ama icrat yok...Bi suru parami almisti...:kızgın:

Cnm umarım nişandaki kötü deneyimi unutturacak kadar güzel olursun düğününde;)

Son düzenleme:
Back