• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da fotograf ve kuafor onerileriniz..

bu da saçımın arkadan görünüşü

Eklentiler

• $100_0533.jpg
    $100_0533.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 115
cnm fotografcıdan da suphen olmasın benım gelın albumumu sahane yaptılar 15 pozluk anlasmıstık ama 40 poz aldık bıraz tuzlu oldu ama degdı görenler hayran kalıyor.emınım senınkılerde super olucak

6ykrp4.jpg

ben de dugun makyajimi MAKE UP STUDIO da yaptiranlardanim...Benimkini HACER hnm yapmisti..Tavsiye ederim..

maşallah çok güzel olmuşsun :nazar:
zaten vücut makyajından anlamıştım Make Up Studio olduğunu :)
saçını nerede yaptırdığını da sorabilir miyim? malum düğün için araştırmalarım tam gaz devam edio...
bayramda Antalya'ya geldiğimde, MD Kuaförden fiyat aldım, sadece gelin başı için 400 tl dediler...onlara güveniyorum saç konusunda ama saçım için maksimum 250-300 tl olsun diyorum, manikür pedikür olmadan sadece saça 400 fazla geliyor...

maşallah çok güzel olmuşsun :nazar:
zaten vücut makyajından anlamıştım Make Up Studio olduğunu :)
saçını nerede yaptırdığını da sorabilir miyim? malum düğün için araştırmalarım tam gaz devam edio...
bayramda Antalya'ya geldiğimde, MD Kuaförden fiyat aldım, sadece gelin başı için 400 tl dediler...onlara güveniyorum saç konusunda ama saçım için maksimum 250-300 tl olsun diyorum, manikür pedikür olmadan sadece saça 400 fazla geliyor...
tesekkur ederim cnm...sacimi da bes kuaforde yaptirdim ve cok memnun kaldim...Bes kuafor hacer hanimin esi...250-300 civari yapiyolar saci,tavsiye ederim...

Ben düğün fotoğraflarımı Çok değişik bir yerde çektırdım,ve çok ama çok memnun kaldım.Stüdyo 2001 Ankara firması,Antalyada geçen sene açıldı.Çekim esnasında çok elendık,ben genelde fotoğraflarda kötü çikıyorum,fakat nasıl çekildiğimizi bile anlamadık,çekim çok rahat ve zevkli geçti.Çalışmaları tamamen doğal,hem stüdyo hem dış çemimimiz oldu.Herkese tafsiye ediyorum.

9 temmuzda düğünüm oldu
ben hayatımda bu kadar iğrenç fotoğraf çeken iğrenç çektiği gibi berbat fotoğraf basan başka fotoğrafçı görmedim.Pişkinlikte de üstlerine yok.
dışmekanlar berbat stüdyo çekimi tam kro işi tüm özverinizle hevesinizle hazırlandığınız günde bu insanlar elinizde kalacak olan hatıraları berbat edip elinize veriyolar.
siz siz olun nerede foto çektirirseniz çektirin düğün şaşkınlığı ile parayı hiçbiyere peşin vermeyin benim gibi madur olursunuz

Kızlar evlilik fuarında m&S foto vardı düğünden 15 gün önce 3 gün üstüste çekim yapıyo düğğün günü teslim ediyomuş.3 ayrı gelin başı ve çekimler (3 günlük) 800 ytl dedi ama indirim yapılıomuş..50 albüm fotosu 1 büyük 2 orta boy çerçeveli 4 -5 albüm ve slayt göstersi bu fiyatın içinde.Biz de orayı düşündük..Gerçi düğün salonumuzun fotoğrafçısı var da..
sakın ama sakın m&s ye sakın bulaşmayın.mustafa kuaför ün bir kolu bu m&s.aynı binadalar zaten.önce bi güzel seni yağlıyorlar ballıyorlar sonra da rezil oluyorsun verdiğin onca parayla.ben geçen yıl temmuzda evlendim.bakın şimdi ağustostayız hala onlarda albumler.düzenleme yapıyorlar tekrardan.makyaj yapan bayan beni gelinlikli halimle düğün heyecanımla dolandırmaya kalktı tatışma çıkardı.fotğrafçılar albümümüze başka gelin damadın fotosunu koymuşlar.kargo parası vermekten anamız ağladı.gönder al.kavga etmekten sinirlerimiz haraboldu.bizim gibi 70-80 kişiyi mağdur etmişler pislikler ve bunu patron söyledi çalışanları karalıyo güya kendinin bi suçu yokmuş gibi.off daha neler neler.durun yarın bidaha ariiim.

arkadaşlar yaşadığınız olumsuzluklar gerçekten çok üzücü benimde mayıs ayında düğünüm oldu fotoğraf için annemin ve ablamın düğün albümünü çeken çiğdem fotoğrafçılığa gittik.yeni salonları kesinlikle mükemmel fotoğraf hizmetlerine birde kuaför salonu eklemişler hem kınada hemde düğünde saçımı ve porselen makyajımı yaptılar aynı yerde terlemeden bozulmadan fotoğraflarımız çekildi arkadaşlar süper herkes işinde profosyenel çünkü yılda 400 500 geline hizmet veriyorlarmış.kryolan porselen makyaj için 2 gün 300tl başka yerlerden fiyat öğrenmiştim. burada iki gün saç makyaj 200tl ödedim çok memnun kaldım herşey sorunsuz ve mükemmeldi albüm paketleri ve dışmekan stüdyo çekimleride güzel ve ekonomik sanıyorum sürümden kazanıyorlar.orada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Kizlar dugunume daha var ama simdiden fikirlerinizi almak istiyorum. Antalya'da tavsiye edebileceginiz fotografci ve kuafor var mi, evli arkadaslar ozellikle bu konudaki tecrubelerini paylasirlarsa coook memnun olurum..opuyorumnanaktan

makyaj için kendimi tavsiye edebilirim..saç içinde çoğu kuaförü tanıyorum. Makyöz Betül Hazar ********

Son düzenleyen: Moderatör:
SÜPER Bİ FOTOĞRAFÇIDA TANIYORUM.hem istanbulda hem şehirlerarası çalışıyor. şehirdışı 500 tlye full paket süper hazırlıyor albümü.facebookta mutlulukkaresinden çalışmalarını inceleyip cem beye ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalyada en iyi makyaj kryolan , lara tarafında medical parkın karşısında ,porselen makyaj yapıyorlar ve istediğin kadar terle antalya sıcağında 1 numara ,asla akmıyor!! üstünde de salon cadde kuaför var , orada burak bey , işinin ehli ... ben düğünümde gittim çok da memnun kaldım , herkese tavsiye ederim, iki yerde de provalar yapılıyor ve ücret alınmıyor , başka yerlerde normal topuz ve makyaj parası veriyorsunuz , üstüne rezil oluyorsunuz ...
Ki trendy nin konyaaltı şubesinde prova yaptırdım, hiç ilgilenmediler , 1 saate topuz diye bir şey de kalmadı başımda..

İSTANBUL LCC cilt bakımı makyaj uzmanıyım.TGRT,Trio,Sun Studyo da makyözlük yaptım.Şu an Antalya Larada ikamet ediyorum.Bebeğim olduğu için serbest çalışıyorum.Krayolan ürünleri kullanıyorum.Ayrıca oriflame ve avon ürünleriyle tanıtım amaçlı cilt bakımı ve makyaj günleri düzenliyorum.Mesaj yazarsanız irtibat numarasını verebilirim:)

Arkadaslar ben sacımı Isıklar'da Sadi kuafore yaptırmıstım gayet guzel olmustu. Dugun fotografını da yeni acılan bir yer var Perge Fotograf studyosu diye. Dısmekan cekimi 550 tl.panaromik album, buyuk ebat baskı vs ve orjinallerini verdiler. tavsiye edebilirim.

Seçil

Merhaba kızlar. Düğünüm Antalya'da olacak. Saç ve makyaj konusunda nereye gitmeliyim? Saçımı balerin topuzu yaptırıcam. Makyajda çok sade olacak daha çok eyeliner çalışması istiyorum fardan ziyade. Kendime farı çok yakıştırmıyorum. Nereleri önerirsiniz çok az kaldı düğünüme bana da bi el atıverin :( foto çekimlerinide yeşilçamı ayarladık bu arada buradan duymuştum adını. Sitesinde ki çalışmalarını beğenince orası olsun istedim. Gelinliğimi Aysiradan aldım çok sade ama hoş bir gelinlik ayakkabımı Kemal Tancadan aldım giydiğim en rahat topukluydu diyebilirim 12 cm. Şuan sadece saç ve makyaj da takılıp kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

Bir senedir olumlu görüşlerini yazan olmamış. Antalyada dış mekan çekimi konusunda yardım edebilecek varmı arkadaşlar?

Benim bir arkadaşım var, lara da oturuyor. Benden rica etti yazmam için. Kendisi oldukça iyi fotoğrafçıdır, ortağı ile istanbuldan yerleştiler. antalyada da tanınmak için bir kaç ücretsiz çekim gerçekleştirecekmiş. arayan biri olursa eğer, özelden paylaşırım :)

İSTANBUL LCC cilt bakımı makyaj uzmanıyım.TGRT,Trio,Sun Studyo da makyözlük yaptım.Şu an Antalya Larada ikamet ediyorum.Bebeğim olduğu için serbest çalışıyorum.Krayolan ürünleri kullanıyorum.Ayrıca oriflame ve avon ürünleriyle tanıtım amaçlı cilt bakımı ve makyaj günleri düzenliyorum.Mesaj yazarsanız irtibat numarasını verebilirim:)

numaranizi alabilir miyim??

Back