- Konu Sahibi miss_curious
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da saçımın arkadan görünüşü
ben de dugun makyajimi MAKE UP STUDIO da yaptiranlardanim...Benimkini HACER hnm yapmisti..Tavsiye ederim..
tesekkur ederim cnm...sacimi da bes kuaforde yaptirdim ve cok memnun kaldim...Bes kuafor hacer hanimin esi...250-300 civari yapiyolar saci,tavsiye ederim...maşallah çok güzel olmuşsun
zaten vücut makyajından anlamıştım Make Up Studio olduğunu :)
saçını nerede yaptırdığını da sorabilir miyim? malum düğün için araştırmalarım tam gaz devam edio...
bayramda Antalya'ya geldiğimde, MD Kuaförden fiyat aldım, sadece gelin başı için 400 tl dediler...onlara güveniyorum saç konusunda ama saçım için maksimum 250-300 tl olsun diyorum, manikür pedikür olmadan sadece saça 400 fazla geliyor...
sakın ama sakın m&s ye sakın bulaşmayın.mustafa kuaför ün bir kolu bu m&s.aynı binadalar zaten.önce bi güzel seni yağlıyorlar ballıyorlar sonra da rezil oluyorsun verdiğin onca parayla.ben geçen yıl temmuzda evlendim.bakın şimdi ağustostayız hala onlarda albumler.düzenleme yapıyorlar tekrardan.makyaj yapan bayan beni gelinlikli halimle düğün heyecanımla dolandırmaya kalktı tatışma çıkardı.fotğrafçılar albümümüze başka gelin damadın fotosunu koymuşlar.kargo parası vermekten anamız ağladı.gönder al.kavga etmekten sinirlerimiz haraboldu.bizim gibi 70-80 kişiyi mağdur etmişler pislikler ve bunu patron söyledi çalışanları karalıyo güya kendinin bi suçu yokmuş gibi.off daha neler neler.durun yarın bidaha ariiim.Kızlar evlilik fuarında m&S foto vardı düğünden 15 gün önce 3 gün üstüste çekim yapıyo düğğün günü teslim ediyomuş.3 ayrı gelin başı ve çekimler (3 günlük) 800 ytl dedi ama indirim yapılıomuş..50 albüm fotosu 1 büyük 2 orta boy çerçeveli 4 -5 albüm ve slayt göstersi bu fiyatın içinde.Biz de orayı düşündük..Gerçi düğün salonumuzun fotoğrafçısı var da..
Kizlar dugunume daha var ama simdiden fikirlerinizi almak istiyorum. Antalya'da tavsiye edebileceginiz fotografci ve kuafor var mi, evli arkadaslar ozellikle bu konudaki tecrubelerini paylasirlarsa coook memnun olurum..opuyorumnanaktan
İSTANBUL LCC cilt bakımı makyaj uzmanıyım.TGRT,Trio,Sun Studyo da makyözlük yaptım.Şu an Antalya Larada ikamet ediyorum.Bebeğim olduğu için serbest çalışıyorum.Krayolan ürünleri kullanıyorum.Ayrıca oriflame ve avon ürünleriyle tanıtım amaçlı cilt bakımı ve makyaj günleri düzenliyorum.Mesaj yazarsanız irtibat numarasını verebilirim:)