- 6 Aralık 2010
- 7
- 0
arkadaşlar ben ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme burun ve silikon ameliyatı oldum yeni. sonuçtam çok memnun kaldım. yerleri antalyada çok merkezi bir yerde. larada gökhan işmerkeziydi snaırım ismi binanın. hemen köydeğirmeni lokantasına yakın. çok ilgililer ve hastalarının çoğu avrupalıydı gittiğimde beklerken gördüm. fiyatları çok makul. ameliyatımda istedim diye yüzüme yağda verdiler ve parasını almama inceliğini gösterdiler gerçekten memnun kaldım ilgilerinden ve durmadan yurtdışına kongrelere falan gittiklerini de duyunca güvenim arttı onlara karşı.
arkadaşlar ben ömer özerdem ve kardeşi gökhan özerdeme burun ve silikon ameliyatı oldum yeni. sonuçtam çok memnun kaldım. yerleri antalyada çok merkezi bir yerde. larada gökhan işmerkeziydi snaırım ismi binanın. hemen köydeğirmeni lokantasına yakın. çok ilgililer ve hastalarının çoğu avrupalıydı gittiğimde beklerken gördüm. fiyatları çok makul. ameliyatımda istedim diye yüzüme yağda verdiler ve parasını almama inceliğini gösterdiler gerçekten memnun kaldım ilgilerinden ve durmadan yurtdışına kongrelere falan gittiklerini de duyunca güvenim arttı onlara karşı.
seçkin okşar iyi bir doktor diye duymuştum inan çok üzüldüm ama geçen zamanda önemli inan ben 1 yıl önce akdeniz üni koray çoşkunfırat tarafından ameliyat oldum burnum tam şeklini yeni aldı ilk zamanlar ben de senin gibi şikayet ediyordum zamanla burundaki değişikliğe inanamıyorsun üzülme eğrilik dediğin şişliktir müdahale edilen bölge daha çok şişiyor. eğer için rahat etmiyorsa git konuş ben memnun olmadığını belirt düzeltmek zorunda o kadar para vermişsin.
antalya da ameliyat olmak isteyen arkadaşlar koray beyi tavsiye ederim çok sakin anlayışlı ve ilgili bir doktor burnumda çok güzel doğal oldu ama burun ameliyatı gerçekten zormuş.
sormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
sağlıklı günler dilerim...:
arkadaşlar merhaba,
antalyada bacak estetiği yaptıran arkadaslar varsa , kime yaptırdıklarını yazarlarsa seviinirim ve maliyetlerini
Arkadaşlar yardım edin lütfen senağlama Antalyada iyi bir plastik doktor varmı acaba? Orda oturan araştırırmısınız benim için? Göğüş büyütmek istiyoruuuum. Ve Mersin hakkında kim ne duyudu?
arkadaslar Ömer Özkana nekadara burun operasyonu yaptırdınız fiyat nedır?
rozsa merhaba! sen ameliyat oldun mu? antalyada yağ transferi ile bacak dolgusu yaptıran arkadaş var mı?