Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

arkadaşalr ani bir kararla ve doktorlarımada güvenerek ameliyatımı oldum.burun karın germe ve göğüs silikonunu aynı anda oldum. 1 gün geçmesine rağmen çok iyiyim. ameliyatım 2 doktorumda aynı anda girdiği için kısa sürdü. kontroller içinde sizlerede bilgi veririm. şu kadarını söleyim çok abartmışım bir de size tavsiyem doktorunuzla çok iyi anlaşın. herkese benimki gibi mutluluklar diliyorum:KK3:

Selam, ben haftasonu bir kaç konuda bilgi içn İstanbul a Prof Ahmet Karacalar ile görüştüm. Antalya ya gelip gelmeyeceğini sordum, belli sayıda grup olursa gelebilirim dedi..

doç dr ömer refik özerdem de istanbul nişantalından geliyor antalyada kardeşi gökhan özerdem ile ameliyat yapıyorlar. çok iyi insanlar bence başkasını beklemenize gerek yok. internet adresleri A-Plast® Estetik ve Plastik Cerrahi | Saç Ekimi | Özerdem Estetik LTD ŞTİ

merhaba arkadaşlar hem istanbulda hem de antalyada özerdem kardeşlerle görüştüm. bilgisi olan varsa bana iletirse sevinirim. aslında tatmin de oldum, zor randevu alabildim çok fazla yabancı hastaları var. doç dr ömer özerdem nişantaşında hasta bakıyor, gökhan özerdem antalyada ama sıklıkla beraber giriyorlarmış ameliyatlara sanırım. onlar hakkında kötü bir şey duymadım şimdiye kadar özellikle gökhan bey için meme cerraihisinde iyi diyolar. ben göğüs silikon ile aynı anda burun ve karın istiyorum. ona ameliyat olan insanlarla konuştum memnun olmayan hastaya rastlamadıklarını ömer beyin de amerikada hocalık yaptığını arada dubaiye ameliyatlara gittiğini öğrendim.

ben Gökhan ve Ömer beye göğüs büyütme ameliyatı oldum.. bilgilerinin hepsi doğru.. benim ameliyatım sabah oldu akşam 7 gibi hastaneden ayrıldım. ameliyata doktorlarımın ikiside girdi ameliyatları beraber yapıyorlar zaten. hiç ağrım olmadı sadece uyandığımda göğsümde bi basınç vardı hepsi o kadar, kimse ameliyat olduğumu anlamadı bile kontrole gidiyorum deyip çıktım evden kimseyede açıklama yapmak zorunda kalmadım :)) tavsiye ederim Özerdem kardeşleri..

aklım karıştı acaba fiyatlarıda belirtsek belkide karar vermemi etkiler ben göğüs küçültme için ömer özkandan randevu aldım 6500 tl ye mal olacak:KK49:

Merhaba arkadaslar,

Omer ozkan meme buyutme ameliyatini nekadar a yapio?

Arkadaşlar çok sorulduğunu gördüğümden ben de katkıda bulunim istedim. benim doktorlarım, doçent dr ömer refik özerdem ve gökhan özerdem kardeşler muayene için para almıyorlar ve kontrolleri de çok sıkı tutuyorlar. insana güven veriyorlar sorun çıakrsada çözeceklerini biliyorsunuz. her gittiğimde oturacak yer zor buluyorum inanın çok yoğunlar ve kalabalık yerleri. güler yüzleri yetiyor ağrınızı unutuyırsunuz bir de aradınız mı karşınıza çıkıyorlar hemen telefonda. benim gibi kombine ameliyat olanlara çok büyük indirimlerde yapıyırlar, benden söylemesi, cesaretli olun ve uyumuşken hepsini olun derim.

Memisleri buyutmus arkadaslar doktor,hastane ve ucreti hakkinda bilgi verirmisiniz rica etsem.
Tesekkurler

docent dr ömer özerdem ile gökhan özerdem silikonla göğüs büyütme ameliyatından hersey içinde, işte hastane,doktor anestesi gibi, 5000 TL alıyorlar ve kas altına koyuyolar.çok nazik insanlar ve ilgililer

merhaba arkadaşlar ben dr.seçkin okşar görüştüm bana 5000 tl ye meme büyütme operasyonu yapacağını söyledi fakat ben bir türlü karar veremiyorum çünkü bu paraya gerçeten değermi diye ben antalya yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar 10 gün sonrası için randevum var ama içim pek rahat değil :S Lütfen yardım edin. Kemal beye ameliyat olan varsa yazsın lütfen acil !!:KK50:

Burun estetiğinden bahsediyorum tabikii :) Lütfen yardım edin. Umarım olan birileri vardır. Offff çok korkuyorum kötü bir şey olacak diye :KK43:

ÖMER ÖZKAN ARTIK ÖZEL MUAYEHANESİNDE BAKIYOR,ÜNİVERSİTEDE SADECE HOCALIK YAPIYOR;250 TL MUAYENE ÜCRETİ DENDİ BANA TELEFONDA:s

Burun estetiğinden bahsediyorum tabikii :) Lütfen yardım edin. Umarım olan birileri vardır. Offff çok korkuyorum kötü bir şey olacak diye :KK43:

arkadaşımm slm bugünn nasıll bir antalyada kursta bir byan arkadaşın burnunu gördüm kemal bey yapmışş paronn yapamamış eğer olmadıysann olma derim ben ona muayeneye gidecektimm vazgeçtimm ve gördüğüme o kızı şükrettim nasıll bir şeydirr bu anlayamıyorumm ne yapmaya çalışmış anlamadım hiçbir şekil yok burunda kızın güelim burnunu maf etmiş aman diyim ne olur iiyi düşün şimdi antalyada olmak isteyenlerin hepsine yazacağım ben gördümm ve şok oldum ynı zamandada korktum antalyada deeğilde istanbulda olacağım heralde bu gidişte:KK43:

X