Antalya'da estetik cerrah tavsiyeleri

Selamlar. Koray çoşkunfırata ameliyat olan hanımlar. Koray beyi tavsiye eder misiniz. Antalyaya uzak bi yerden gideceğim muayene için. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Sevgiler

Huseyin balikci 2024 e kadar dolu imiş tarihleri. Kimseyi almiyormuş uzun süre

Merhabalar yeni üyeyim çevrende hiç estetik olan yok. Tek kaynağım bu site :)
Meme dikleştirme ameliyatı için doktor önerisi olan var mıdır ? Harun şimşek ile görüşeceğim. Duyan bilen veya doktor önerisi olan var mıdır meme dikleştirme için ?

Merhabalar bende meme dikleştirme ve basen liposuction yaptırmak istiyorum bende görüşüyorum karar veremedim hala siz ne yaptıniz?

24.01.2022'de Plastik Cerrah Doç.Dr.Arzu Akçal'a meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Şu an 3.günüm.Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Evet,memnunum bugün 6.günüm ve iyileşme sürecim devam ediyor. Özelden mesaj atarsan fiyat ve fotoğraf paylaşıyorum.

İyi günler herkese, ben bu estetik konusunda çok tereddütlüydüm ve bu başlıkları defalarca okudum. Almanya'dan ameliyat olmaya geldim. Çevremdeki insanlar Kemal İslamoğlu'nu önerdi ve çevre tavsiyesiyle gittim. Çok da memnun kaldım iyi ki gitmişim. Göğüslerim çok küçük ve sarkıktı. Eğer bilgi almak isteyen olursa bana ulaşabilir. Memnuniyetimden ve emeklerinden dolayı buraya yazmak istedim. Kendisi çok ilgili ve ameliyattan önce çok güzel bir şekilde anlattı bana her şeyi. Silikon ameliyatı oldum. 3 günümdeyim ve ağrı dışında hiçbir sıkıntım yok. Zaten kendisi Amerika'da eğitim almış. Çok babacan, samimi ve becerikli bir doktor. Tavsiye ederim. Before, after resim isteyen olursa da atabilirim özelden. Aklınızda soru varsa seve seve yardımcı olurum. Kendim de çünkü doktor araştırması yaparken kafayı yiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…