Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende antalya da ameliyat olacağım.karın germe ameliyatı olacak.sizler hangi dr a ve hangi hastanede yaptıdınız?
Canım ben ömer özerdem ile gökhan özerdem kardeşlere olacam. onları ve gösterdikleri örnek resimleri ikna edici buldum. kararımı verdim. yerlerine her gittiğimde dolu yabancı hasta görüyorum. sanırım boşuna gelmiyorlardır diye düşündüm. tüm sorularımı usanmadan cevapladılar. ameliyatlarını medical parkta yapıyolarmış. başkasından duymadığım bir şeyi söyledi bana gökhan bey. o da tüm gövdeye liposakşın ile beraber karın germe yaptıkları konusunda. onun ek maliyetini almıyoruz dedi. 2 side ameliyatıma girecekler, bu da rahatlattı açıkçası beni. ömer beyi istanbuldan söylemişlerdi bana. nişantaşında ünlü br klinikte de hasta bakıyormuş sanırım. unutmaman gereken ise karın germe ameliyatı izli bir ameliyat ve şişliklerin falan geçmesi haftaları alıyormuş. bence içine sinen doktora ol derim.