Arkadaşlar yardım edin lütfen senağlama Antalyada iyi bir plastik doktor varmı acaba? Orda oturan araştırırmısınız benim için? Göğüş büyütmek istiyoruuuum. Ve Mersin hakkında kim ne duyudu?
Arkadaşlar yardım edin lütfen senağlama Antalyada iyi bir plastik doktor varmı acaba? Orda oturan araştırırmısınız benim için? Göğüş büyütmek istiyoruuuum. Ve Mersin hakkında kim ne duyudu?
mrb arkadaşlar , ben sitede daha yeniyim, bişey danışmak istiyorum, Antalyada bildiğiniz burun estetiği yapan bir doktor varmı,bir de korkularım var hadi yanlıs bişey yaparsa eski halimi ararım diye çok korkuyorum, onun için birilerinin tavsiyesi üzerine gitmek daha güzel. yardımlarınız içn şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşım merhaba
ben de antalya da doktor arıyorum. Tıp fakültesine gittin koray bey diye bi doktor var onunla görüştüm fiyat çok iyi ama güvenemedim doktora adını kimse duymamış biraz araştırdım.Kendi doktorum var cerrah antalya da ona sordum Seçkin Okşar önerdi bir defa telefonla görüştüm ama bilemiyorum nasıl olduğunu yüz yüze görüşmeye gideceğim. istersen sana bilgi veririm.:çok üzgünüm:
akdenız ünv.de plastik cerrah op. dr.kemal islamoğlu süperdir..
yaşam hastanesi nd seckin okŞAr amelya oldum 3gün önce hastneden dün cıktım gögüs büyültme operyasyonuydu memnunum begendim