Antalya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olacaklar..

slm canım günaydın...
sizin problem neydi?
eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı ve hareketliliğinde sorun var ..bende tıbben bişey gözükmüyor fakat geçen koca karıya gittim bana rahmin dönük düzelmeden olmaz senin bebeğin dedi ..gerçi bugün yine yanındaydım bu sefer daha olumlu konuştu düzelmeye başlamış dedi bir iki defa daha yanıma gelirsen tam olarak sorun geçer dedi sonra bana dediki senin tüpbebklik olayın yok beni dinlersen bu zamana kadar bekledin biraz daha bekle derim olacak senin bebeğin dedi ama ben sabırsız olmaz dedim:)) 1 buçuk ay sonra başlıyorum tedaviye dedim

ne güzelll tebrik ediyorum tekde olsa Rabbim can verince oluyo işteee darısı bizlerin başınaa inaşllahhh
hayırlısıyla kalp atışınıda sağlıcakla kucağına almayıda göreceksin inş.

Unutmadan AntaLya tüp bebek tüm doktor hemşire ve danışma personeli çok alakalı ilgili ve güleryüzlü hiç kaılmıyorsunuz ama doktor Hasan bey'i özellikle tavsiye ediyorumm..

evet ben tedavimi normalde eylül ayında olmak için gittim ama rahimde perde çıktı ve operasyon olmak zorunda kaldım bu yüzden tedavimde bikaç ay ertelenmiş oldu.. bu süreç zarfında misafirhaneyi,merkezi ve çalışan personelleri gördüm dediğin gibi hepsi çok alakadar

tebrik ederim canım umarım darısı benım başıma olur pzt test gunum:44:

inşallahhh sende böyle güzel sonuçlar alırsınn

merhaba bayanlar bende antalya tüp bebekte 2. denemem dondurulmuşlarla pozitif sonucu aldım benim dr. sinan kurşun vitaleden yum. toplama ve transfer işlemini hasan bey yapmıştı dediğiniz gibi birz soğuk ama sonuçta onlar bi aracı işimizi Allaha bırakmıştık ben izmirde oturuyorum tanıdığın tavsiyesiyle orda oldum tedavimi Rabbim inş. hayırlısıyla önce hamile olduğunuzu öğrenmeyi sonrada onlara sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bu arada inş. iki kızım olacak...

aa ne güzel ikiz demek sağlıcakla kucağına almak nasip etsin Rabbim
inşallahhh dediğin gibi bizde bu güzel duyguları yaşıyacağız
bize bu merkezi öneren arkadaşımızda dondurulmuşlarla hamile kaldı ve şuan kızı kucağında
bende istanbuldan gidiyorum tedavi için antalyaya hayırlı sonuçlar alıp döneceğiz arkadaşlarla inşallahhh..
benimde 2.denemem olucak ilki istanbulda olmuştu

maşallah kızçelere Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin...böyle güzel haberler okudukça umutlanıyorum

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah beta hcg 12. gün sonuçların neydi ? 2 embriyo mu yerleştirilmişti ? bizim yüksek çıktı değerler Hasan bey evet yüksek çoğul olma şansı var dedi ama tek embriyo yerleştirilmişti şaşkınızzz....

Kızlar gerçekten böyle işte Rabbim nasip ettimi önünde dağlar duramıyor hiçbirinizi o yolda oyalamasın transferden sonra bile günler geçmiyor çok iyi bilirim.. Allah hepinize çifter çifter naip etsinn...

Kızlar gerçekten böyle işte Rabbim nasip ettimi önünde dağlar duramıyor hiçbirinizi o yolda oyalamasın transferden sonra bile günler geçmiyor çok iyi bilirim.. Allah hepinize çifter çifter naip etsinn...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

lotus son 24 saat nerdeyse, heyecan dorukta değilmi :) yarın kurstan gelir gelmez senin müjdeli haberini almak için girecem siteye inşallah yarın bize müjdeli haberlerini verirsin bizde burda göbecikler atar kutlarız hamileliğini

evet heyecanlıyım içim kıpr kıpır yarın pozitifi görüp size hayırlı haber verip umut olmak istiyorum.

hamile arkadaşlar çok gözünüz aydın Allah yardımcınız olsun...
dondurulmuşlarla tedavi ne kadara mal oldu bende antalya tüp de yaptırcam inşallah...

günaydın yol arkadaşlarım...
güzel habele geldimm hamileyimm
sonunda bu cümleyi kurmayı Rabbim banada nasip etti değerim 202 ikiz gebelik olabilirmiş
şuan bulutların üzerindeyim
isteyen herkese versin Rabbim

ayyyy çok güzelll haber buuuu maşallahhh allahım nazarlardan saklasınnn demek ikiz olabilirmişşş çok tebrik ediyorumm canım
bu güzel sonuç bizede motive verdi inşallahh bizlerde 2 ay içinde bu kelimeyii kullanıcazz

çok teşekkür ederim canım darısı senin ve isteyen herkesin başına inş.
kan verdikten 45 dk sonra murat bey aradı kalbi naısl atıyor gebelik oluşmadı diyecek diye tebrik ederim hamilesiniz dedi
birsürü şey söyledi ama ben hiçbirini anlamadım sadece değerim kaç diyebildim çarşamba günü tekrar kan testi yapıp katlanmasına bakıcaz 20 gün sonrada ultrasanla bakıcaz dedi
eşimi aradım ağlamaktan hamileyim bebeğimiz bizi bırakmamış diyemedim oda tutmadımı dedi yok dedim tutmuş diyebildim sadece
bu güzel haberi alınca yaşadığım herşey silindi gitti sanki

lotus83 tebrikler cnm hayırlı olsun sağsalim kucağına al inş. bebeğini ya da bebişlerini
tekmelemeye başlayınca esas anne olacağını daha iyi anlıyosun içinde kıpırdandıkca şükrediyosun çok güzel apayrı biduygu..

aminnn canım benimmm bu duyguları yaşamak için çok uğraşıyoruzz hepimiz stres sıkıntı cabası ama böyle bir sonuç herşeyi unutturuyordur dediğin gibi yeni bir hayata başlar gibi olur insan
ayyy eşinde çok sevinmiştirrrr sağlıcakla katlanacak değerlerin canım sonunda bebeklerine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…